در بیشتر خواربارفروشیها احتمالاً سبزی خردل با بوک چوی، کلم و سبزی کولارد در همان قفسه پیدا خواهید کرد. این سبزیجات نه تنها ظاهر سبز و برگدار مشابهی دارند، بلکه متعلق به یک خانواده از گیاهان هستند. سبزی خردل، بهویژه طعم تندوتیز دارد که میتواند تعدادی از غذاهای سالم را درست کند. آنها مقدار زیادی از مواد مغذی را فراهم میکنند که میتواند سلامت شما را احیا کند و به شما کمک کند طولانیتر زندگی کنید.
سبزی خردل به دلیل کمیت و کیفیت مواد مغذی موجود در آن، واجد شرایط قرار گرفتن در لیست مواد غذایی قدرتمند است. این سبزیها پنج برابر مقدار ویتامین K موردنیاز شما در روز و بیش از نیمی از ویتامین C را تأمین میکنند. فقط یک فنجان تا 85 درصد از میزان توصیه شده ویتامین A را به شما میدهد و همچنین دارای مقادیر مناسبی از ویتامین E است.
این ویتامینها به بدن کمک میکنند که سیستم ایمنی شما برای مبارزه با التهاب نیاز دارد. التهاب میتواند مشکل بزرگی برای افراد مبتلا به بیماری قلبی باشد. یکی دیگر از دلایلی که سبزی خردل دوستدار قلب است این است که چربی و کلسترول بسیار کمی دارد. خوردن یک فنجان سبزی خردل چندین بار در هفته میتواند وضعیت قلب شما را به میزان قابل توجهی بهبود بخشد و عمر سایر اندامهای حیاتی را افزایش دهد.
سبزیهای برگدار به دلایل مختلفی متحدان عالی کاهش وزن هستند. در مرحله اول، سبزی خردل حاوی تنها 20 کالری در هر فنجان است که به کاهش کالری شما کمک میکند. متخصصان تغذیه همچنین دریافتهاند که مصرف بیشتر ویتامین C میتواند اثربخشی تمرینات شما را تا 30 درصد افزایش دهد. به عبارت دیگر اگر سبزی خردل و سایر غذاهای حاوی ویتامین C مصرف کنید، کالری بیشتری میسوزانید.
یکی از رازهای پیشگیری از سرطان، افزایش میزان آنتیاکسیدانها و فیتونوترینت ها در بدن است. سلولهای ناسالم و رادیکالهای آزاد از علل اصلی سرطان هستند. سبزی خردل با تهیه مجموعهای از این مواد مغذی ضد سرطان میتواند از شروع رشد و بیماریهای بدخیم جلوگیری کند.
سرو کردن بخشهایی از خردل سبز میتواند دندانها و استخوانهای محکمتری به شما بدهد. زیرا این سبزیجات سرشار از کلسیم و منیزیم هستند. همچنین ثابت شده است که منیزیم برای سلامت عضلانی بهتری نیز دارد که برای افرادی که سبک زندگی فعال و بیماریهای تحلیل برنده عضلات دارند، ضروری است. همچنین کشف شده است که سبزی خردل دارای مقادیر کمی پروتئین است.
بهترین راه برای لذت بردن از خردل سبز زمانی است که تا حد امکان خام و ترد باشد. از آنجایی که پخت طولانی مدت میتواند مواد مغذی آنها را از بین ببرد، توصیه میشود برای چند دقیقه آنها را سفید یا بخارپز کنید تا نرم شوند. تفت دادن و آب پز کردن نیز از روشهای آمادهسازی خوبی هستند. دانههای خردل با سبزیجات همگروه خوشمزه است. میتوانید آنها را با کلم بروکلی، کلم بلانچ شده و سبزیجات کولارد در سالاد یا بهعنوان غذای جانبی برای وعدههای گوشتی ترکیب کنید. میتوانید برگها را خرد کنید تا به خورش اضافه کنید یا بهعنوان تزئین روی سوپها بپاشید.
پاسخ ها