در سالهای اخیر کم خونی شایع شده به علت تغییر سبک زندگی و عوامل بیرونی نوع غذا وتغذیه میباشد.
یکی از عوامل جدی کم خونی اختلال نظم خواب یعنی عدم خوابیدن در اول شب و در مقابل خواب صبح بخصوص بین الطلوعین که عامل اصلی کم خونی چون تولید خون در اول شب هنگام خواب اتفاق میفتد واول صبح هنگام بیداری وتنفس هوای صاف صبحگاهی است.
عامل دوم آلودگی هوا که اندازه تولید خون به یک پنجم تنزل داد.
عامل سوم غذاهای تراریخته یا استفاده بیش از حد از کود شیمیائی و سموم آفات و استفاده از گوشتهای یخ زده و مانده یا حتی گوشت نشسته در کبابیها مردار و خوردن خون است.
عامل چهارم ورود مواد شوینده به داخل بدن با توجه به گسترش استفاده از انواع شوینده ها و عدم دقت در برطرف کردن آنها از ظروف، دستها و حتی استفاده از شوینده دهان ، انواع خمیر دندان و ورود ناخواسته این مواد به داخل بدن.
عامل چهارم با گازکشی و گرم شدن هوای زمین و مواجه نشدن با هوای سرد و کم صبری مردم در مواجهه با سرما سبب شده صفرا در افراد غلبه کند و این امر باعث شکسته شدن و تلف شدن ترکیبات خونی مانند گلبول قرمز شده است.
عامل پنجم میتواند تب باشد زیرا تب خون انسان را میخورد وصورت را زرد میکند ودر سالهای اخیر مسأله تب و آنفلوانزا و انواع عفونتها شایع شده به علت ضعف مقاومت بدن در مقابل بیماریها و میکروب بر اثر زیاده روی در استفاده از داروهای شیمیائی و آنتیبیوتیکها است.
عامل هفتم میتواند انواع خونریزی مانند خونریزی زنان، خونریزی ناشی از بیماری بواسیر که زیاد شده خونریزی بر اثر ابتلا به روده زخمی و انواع خونریزیهای دیگر.
عامل هشتم خوردن خاک و مواد خاکی که عمده مواد شیمیائی مانند داروهای شیمیائی مواد نگهدارنده و جوش شیرین که از خاک تهیه میشود.
عامل نهم در کودکان مصرف شیر خشک و عدم مصرف شیر مادر، زیرا شیر خشک شیر نیست و با مواد شیمیائی و استخوان و پی خوک درست میشود و عامل کم خونی در کودکان شده و با داروهایی مانند سولفات اسید و قطره آهن جبران نمیشود.
عامل دهم عدم استفاده از غذاهای خونساز مانند شکر نیشکر، سویق، ماهی، گوشت سالم، لبنیات سالم، تره سالم، باقلای سالم و عدم استفاده از گیاه اصلی که برگ چغندر که مغز استخوان ساز است.
در طب اسلامی دو داروی خونساز موجود هست که می توانید برای خرید آن ها به سایت حجره سنا مراجعه فرمایید
گیاه زعرور (خون ساز)
گیاه شبت (قرص خون)
پاسخ ها