zahraasadi20222021

zahraasadi20222021

مفهوم غذایی شگفت انگیز که ما را در سال 2021 آشپزتر کرد!

حتی اگر گذراندن وقت در آشپزخانه قسمت مورد علاقه شما در روز نیست، باید اعتراف کنید: ساختن چیزی از ابتدا تا انتها (حتی اگر فقط به معنای ریختن آن در مایکروویو باشد) با سطح خاصی از رضایت همراه است. مطالعات نشان می دهد که پخت و پز به کاهش استرس و شعله ور کردن آتش خلاقانه شما کمک می کند.

خودتان را آماده کنید، زیرا می‌خواهید یاد بگیرید که چرا باید آب لیمو را در تخم‌مرغ‌هایتان بفشارید (بله، واقعاً)، سیب‌زمینی‌های شیرین خود را در فریزر قرار دهید و برای محافظت از سلامت قلب خود، به روغن آشپزی خاصی برسید. برای عجیب‌ترین و متحول‌کننده‌ترین نکات آشپزی در اطراف به خواندن ادامه دهید.مهارتهای ضروری بعد کرونا

- کرکی ترین تخم مرغ های همزده را با استفاده از آب لیمو درست کنید:

احتمالاً با این که بخش علوم غذایی این مقاله تمام شده است، اما دوست من اشتباه کرده اید. به گفته Makenzie Bryson Jackson یک دانشمند مواد غذایی، فشار دادن لیمو در تخم‌مرغ‌ها در حین هم زدن، به دو دلیل یک قوام ابر مانند ایجاد می‌کند. او می گوید: «هم زدن تخم مرغ ها از قبل با مقداری اسید مانند آب لیمو می تواند ساختار سفت تری ایجاد کند که حباب های هوا را نگه می دارد. این حباب ها بافت خوشمزه تر و رضایت بخشی را برای تخم مرغ های شما ایجاد می کنند. علاوه بر این، لیمو باعث می شود که تخم مرغ ها دیرتر بپزند. جکسون توضیح می‌دهد: «آب موجود در آب آن پروتئین‌های تخم‌مرغ را رقیق می‌کند، بنابراین آنها به سرعت منعقد نمی‌شوند. آنها آهسته تر پخته می شوند زیرا آب بیشتری برای تبخیر وجود دارد و آب هنگام پختن بخار ایجاد می کند و بافت نرم تر و نرم تر ایجاد می کند.تسلط به زبان انگلیسی

 

zahraasadi20222021
zahraasadi20222021

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋