علی روحانی؛ برنامه نویس وب

علی روحانی؛ برنامه نویس وب

هر چه درباره برنامه نویسی و ماشین و گیمینگ بخونم و برام جالب باشه، اینجام می نویسمش
توسط ۱ نفر دنبال می شود

حکم قاضی آمریکایی: هوش مصنوعی نمی تواند حق چاپ آثار هنری خود را داشته باشد

حکم قاضی آمریکایی: هوش مصنوعی نمی‌تواند برای آثار هنری خود کپی‌رایت بگیرد

قاضی آمریکایی در حکمی اعلام کرده است که آثار خلق‌شده توسط هوش مصنوعی را نمی‌توان تحت قانون کپی‌رایت قرار داد.

یک قاضی منطقه‌ای آمریکایی به‌نام «بریل ای. هاول» روز جمعه در حکمی اعلام کرد که آثار هنریِ خلق‌شده توسط هوش مصنوعی را نمی‌توان تحت قانون کپی‌رایت یا حق نشر قرار داد. او این حکم را در خلال کار روی پرونده‌ای صادر کرده است که طی آن فردی به‌نام «استیون تالر» از اداره کپی‌رایت آمریکا به‌خاطر رد درخواست کپی‌رایت یک اثر برای هوش مصنوعی اجتناب کرده بود.

استیون تالر در گذشته چندبار سعی کرده بود تا حقوق معنوی یک تصویر را به الگوریتم Creativity Machine که خودش آن را توسعه داده بود، واگذار کند. اما درخواست او مکرراً رد شده بود. تالر درنهایت پارسال از اداره کپی‌رایت آمریکا شکایت کرد، اما حالا قاضی هاول هم درخواست او را رد کرده است.

این قاضی منطقه‌ای ایالات متحده در حکم خود اعلام کرده است که کپی‌رایت تاکنون هرگز به اثری که فاقد هرگونه هدایت دست انسان بوده باشد، ارائه نشده است. او می‌گوید ابتکار انسانی الزامی اساسی برای قانون کپی‌رایت محسوب می‌شود.

اثر هنری هوش مصنوعی

ماجرای کپی‌رایت و هوش مصنوعی به همین جا ختم نمی‌شود

قاضی هاول قبول دارد که بشریت درحال حرکت به سمت مرزهای جدیدی در حوزه کپی‌رایت است؛ جایی که هنرمندان برای خلق آثار جدید خود به‌سراغ ابزارهای هوش مصنوعی خواهند رفت. او می‌گوید این اتفاق سؤالات چالش‌برانگیزی را در این باره به‌وجود می‌آورد که چه مقدار ورودی انسانی ضروری است تا یک اثر هنری بتواند کپی‌رایت بگیرد. او یادآور شده است که مدل‌های هوش مصنوعی از روی آثار موجود آموزش داده می‌شوند.

استیون تالر حالا قرار است برای این حکم درخواست تجدیدنظر کند. وکیل او، «رایان ابوت» می‌گوید: «با حفظ احترام، با تفسیر دادگاه از قانون کپی‌رایت مخالفیم.» از آن طرف، اداره کپی‌رایت آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرده که قاضی به‌درستی در این باره تصمیم‌گیری کرده است.

چندی قبل «سارا سیلورمن» و دو نویسنده دیگر از OpenAI و متا بابت استفاده از آثار خود در آموزش مدل‌های هوش مصنوعی خود شکایت کرده بودند. افزون‌براین، پرونده‌های بسیاری همین حالا در هر دو سوی ماجرا درباره موضوع کپی‌رایت در جریان است و به‌نظر می‌رسد که دستورالعمل‌های این قانون باید در سال‌های آینده دستخوش شفاف‌سازی‌های جدیدی شود.

علی روحانی؛ برنامه نویس وب
علی روحانی؛ برنامه نویس وب هر چه درباره برنامه نویسی و ماشین و گیمینگ بخونم و برام جالب باشه، اینجام می نویسمش

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋