علی روحانی؛ برنامه نویس وب

علی روحانی؛ برنامه نویس وب

هر چه درباره برنامه نویسی و ماشین و گیمینگ بخونم و برام جالب باشه، اینجام می نویسمش
توسط ۱ نفر دنبال می شود

OpenAI از ترس ترس از حریم خصوصی ظاهراً قابلیت‌های تصویری GPT-4 را ارائه کرده است

OpenAI از ترس نقض حریم خصوصی ظاهراً قابلیت‌های تصویری GPT-4 را عرضه نکرده است

شرکت OpenAI هنوز قابلیت‌های تحلیل تصویر در مدل هوش مصنوعی GPT-4 را عرضه عمومی نکرده، چون نگران مشکلات حریم خصوصی است.

شرکت OpenAI چند وقتی است نسخه چندوجهی مدل هوش مصنوعی GPT-4 را که از قابلیت تشخیص تصویر بهره می‌برد، آزمایش می‌کند. اما به‌نظر می‌رسد که عرضه عمومی این مدل به‌خاطر نگرانی از خطرات قابلیت تشخیص چهره در این سیستم به تعویق افتاده است.

به‌گزارش نیویورک تایمز، مدل هوش مصنوعی GPT-4 نه‌تنها می‌تواند متن تولید و پردازش کند، بلکه قادر به شناسایی و تحلیل تصاویر است. OpenAI اندکی پس از معرفی این مدل هوش مصنوعی، اعلام کرد که با همکاری استارتاپ Be My Eyes قابلیت‌های پردازش تصویر جدیدی را به مدل خود می‌آورد. یکی از این قابلیت‌ها تشخیص چهره است که حالا برای این شرکت مشکل‌ساز شده است.

«سندینی آگاروال»، محقق سیاست‌گذاری OpenAI تأیید کرده که مسائل حریم خصوصی باعث شده است این شرکت نتواند ویژگی تشخیص چهره را در GPT-4 عرضه کند. هوش مصنوعی OpenAI در حال حاضر قادر به تشخیص چهره‌های سرشناس ازجمله افرادی است که در ویکی‌پدیا صفحه دارند، اما این شرکت نگران است که مدل جدید آن‌ها با قابلیت تشخیص چهره ناقض قوانین حریم خصوصی در مناطقی مثل ایالت ایلینوی آمریکا و اروپا باشد. در این مناطق، استفاده از سیستم‌های تشخیص بیومتری نیازمند کسب رضایت صریح از شهروندان است.

OpenAI از ترس نقض حریم خصوصی ظاهراً قابلیت‌های تصویری GPT-4 را عرضه نکرده است

GPT-4 می‌تواند در تحلیل ویژگی‌های چهره هم اشتباه کند

همچنین، OpenAI می‌گوید نگران است که سرویس Be My Eyes در تشخیص بعضی از ویژگی‌های چهره افراد مثل جنسیت یا وضعیت احساسی آن‌ها اشتباه بکند، و از همین طریق به افراد آسیب برساند. این شرکت قصد دارد تا پیش از عرضه عمومی قابلیت‌های تحلیل تصویر در GPT-4، این نگرانی‌ها را برطرف سازد.

با وجود تلاش‌های OpenAI، همین حالا هم نمونه‌هایی از تشخیص‌های اشتباه GPT-4 وجود داشته است. در نتیجه، ضروری است این ابزار تا حدی بهینه‌سازی شود که به افراد نابینا اطلاعات غلط ارائه نکند.

مایکروسافت هم مشغول آزمایش قابلیت‌های تحلیل تصویر در چت‌بات هوش مصنوعی بینگ است. این چت‌بات که از مدل GPT-4 استفاده می‌کند، ظاهراً حتی موفق شده آزمون‌های کپچا را حل کند. بنابراین احتمالاً عرضه عمومی این ویژگی هم دچار تأخیر خواهد شد.

علی روحانی؛ برنامه نویس وب
علی روحانی؛ برنامه نویس وب هر چه درباره برنامه نویسی و ماشین و گیمینگ بخونم و برام جالب باشه، اینجام می نویسمش

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋