عابدینی:استقلالیها هم دنبال کریم باقری اند؛ واگذاری سرخابیها یک معضل جدید میشود؛ رئیس پیشین فدراسیون فوتبال گفت: سه دولت در ایران میخواستند استقلال و پرسپولیس را خصوصی کنند ولی اراده پولادین برای واگذاری این دو باشگاه وجود نداشت.
به گزارش ورزش و به نقل از مهر، امیر عابدینی درباره تصمیم وزارت ورزش برای واگذاری دو تیم استقلال و پرسپولیس گفت: سه دولت در ایران از زمان آقای خاتمی و احمدی نژاد گرفته تا دولت آقای روحانی می خواستند استقلال و پرسپولیس را خصوصی کنند ولی اراده پولادین که بداند معنای خصوصی سازی چیست، وجود نداشته است.
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال که با «رادیو تهران» گفتگو می کرد ادامه داد: آیا آنها فکر می کنند واگذاری این دو باشگاه مثل خصوصی سازی شرکت های دیگر از جمله شرکت هفت تپه و … است؟ خیر. اینجا یک برند معنوی است و برند مادی ارزش ندارد. برند مادی استقلال و پرسپولیس بدهکار است. همه باشگاه ها کم و زیاد این برند را دارند اما پرسپولیس در راس است و استقلال هم در کنارش تنه می زند.
عابدینی تاکید کرد: اعتقاد دارم روش واگذاری باید به شکل دیگری باشد. در خصوصی سازی، این قالب معنا پیدا نمی کند. از دوستان دولتی سئوالی دارم. سال ۹۹ سال بحران کرونا است. شب گذشته قیمت نفت آمریکا منفی شد. مگر در اقتصاد چنین چیزی را باور می کردیم؟ فروش نفت ما با معضل مواجه شده است. مالیات ما به نفت و سایر درآمدها تنه می زد که چرخشان پنچر شده است.
وی افزود: در این شرایط می خواهیم مثلاً دو باشگاه را هزار میلیارد تومان واگذار کنیم. کسی که می خواهد استقلال و پرسپولیس را بخرد از سال اول باید سالی صد تا (۱۰۰ میلیارد) خرج کند. بنگاه های اقتصادی که می توانستند اسپانسر شوند همه خودشان را کنار کشیدند. منافع بنگاه اقتصادی ایجاب می کند در سال ۹۹ سیستم را کوچک کنند و دوره خطر را پشت سر بگذارند. حالا و در این شرایط می خواهند دو باشگاه را واگذار کنند. در سال هایی که شرایطمان خوب بود این کار را نکردند.این به شوخی نزدیک تر است تا واقعیت عملی. دوستان باید به گونه ای دیگر تدبیر کنند که معضل جدیدی برای فوتبال ایجاد نشود.
مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: به نام مدیران پرسپولیس از سال ۹۰ تا ۹۹ نگاه می کردم. آنها برای خودشان پیشینه ای داشتند. در محافل عمومی آبرویی کسب کرده بودند ولی وقتی در مدیریت فوتبال قرار گرفتند همه دچار مشکل شدند. حتی بعضی از این مدیران دارای پرونده شدند و هنوز هم - به مراجع قضایی- می روند و می آیند. چرا چنین اتفاقی افتاده؟ چون چیزی که غالب است را نمی دانند. چون می گویند همین که فلان فوتبالیست مرا می شناسد یا فلان وزیر مرا قبول دارد کافی نیست. آدم های مدعی مدیریت در دو باشگاه زانویشان به زمین خورد. این باشگاه ها مدیریتی را می طلبد که از پیکره ورزش بالا بیاید.
عابدینی با اشاره به نقش موثر کریم باقری در کادر فنی پرسپولیس گفت: کریم باقری الان جزو محبوبترین های فوتبال است؛ چرا؟ چون همیشه بر اساس یک روال مدیریتی در سطحی که خودش فکر می کرده فعالیت کرده و پایش را فراتر نگذاشته است؛ تا جایی که بازیکن تیم رقیب (استقلال) می گوید اگر ما یک کریم باقری داشتیم موفق می شدیم. آقایان کار در استقلال و پرسپولیس الکی و خاله بازی نیست. مدیریت در ورزش سنگین و سخت است و باید آدم های آبدیده را در راس این باشگاه هابگذارید.
پاسخ ها