دنیای ورزش⚽️ فوتبال

دنیای ورزش⚽️ فوتبال

آخرین اخبار دنیای فوتبال، ورزشکارهای محبوب، تیم‌های مشهور، لیگ‌ اروپا، جدول لیگ برتر، نتایج مسابفات فوتبال
توسط ۲۳ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

واکنش شدید شمس به سرمربی تیم ملی فوتسال

بازیکنان را جلو می‌فرستد تا علیه من مصاحبه کنند؛ واکنش شدید شمس به سرمربی تیم ملی فوتسال؛ سرمربی اسبق تیم ملی فوتسال به هجمه‌هایی که علیه او اتفاق افتاده، واکنش نشان داد و به انتقاد از ناظم‌الشریعه پرداخت.

واکنش شدید شمس به سرمربی تیم ملی فوتسال

به گزارش ورزش، بیش از یک ماه است که بحث تشکیل تیم ملی «ب» فوتسال در کمیته فنی فدراسیون فوتبال مطرح شده و به تصویب رسیده، اما چنین موضوعی با واکنش برخی ملی پوشان و سید محمد ناظم‌الشریعه، سرمربی تیم ملی مواجه شده و ناراحتی او به دلیل عدم هماهنگی با وی برای انتخاب سرمربی را به همراه داشته است.

حسین شمس، عضو کمیته فنی فوتسال فدراسیون فوتبال و سرمربی سابق تیم ملی در گفت‌وگو با ورزش، با تاکید بر اینکه تشکیل تیم ملی «ب» مصوبه کمیته فنی فوتسال است، اظهار کرد: هدف از تشکیل این تیم، ساختن یک پشتوانه برای تیم ملی بزرگسالان است و صرفا چنین هدفی نیست که بخواهد همه‌ی تیم ملی اصلی را جوان کند و نفرات را تغییر دهد.

او ادامه دا: کمیته فنی می‌خواهد مثل قدیم که در زمان آقایان ترابیان و درودگر یک تیم ملی فوتسال امید زیر نظر جوراندینیرو برزیلی داشتیم، یک تیم ملی «ب» به وجود بیاید تا کار تولید و پرورش بازیکن را انجام دهد و ماحصل آن در اختیار تیم ملی بزرگسالان قرار بگیرد. همین الان بازیکنانی تاثیرگذاری مثل اصغر حسن‌زاده، حسین طیبی، مهدی جاوید و ... محصول آن تیم ملی زیر ۲۳ ساله‌های قدیم هستند.

سرمربی اسبق تیم ملی فوتسال اضافه کرد: تیم ملی «ب» قرار است بازیکنانی بین ۲۰ تا ۲۶ سال را تشکیل بدهد و بازیکنان با کیفیتی که در این مقطع سنی هستند و نمی‌توانند در تیم ملی جوانان یا بزرگسالان بازی کنند، در قالب این تیم به میدان بروند و پشتوانه‌ای برای تیم ملی بزرگسالان باشند. این موضوع تنها حرف من نیست و یک مصوبه در کمیته فنی فدراسیون است.

شمس با بیان اینکه متاسفانه برای تشکیل تیم ملی «ب» مقاومت می‌شود، ابراز کرد: آقایان خودشان مصاحبه نمی‌کنند و در دو، سه روز گذشته بازیکنان تیم ملی را وادار به مصاحبه کردند که بگویند خودِ ما با اینکه تیم اصلی هستیم، لباس، نان و جای خواب نداریم و لزومی ندارد که تیم ملی «ب» تشکیل شود و با این موضوعات جوسازی داشته باشند.

او تاکید کرد: به نظرم تشکیل تیم ملی «ب» اصلا به بازیکنان ارتباطی ندارد و مصوبه و یک تصمیم استراتژی است تا پشتوانه‌ای برای تیم ملی بزرگسالان باشد. متاسفانه الان میانگین سنی بازیکنان تیم ملی بالای ۳۰ سال است و نفرات مُسن زیادی داریم که همین مسئله موجب می‌شود تا بعد از جام جهانی فوتسال، با یک خلاء و کمبود بازیکن برای سال‌های آینده روبه‌رو شویم.

عضو کمیته فنی فوتسال فدراسیون فوتبال با بیان اینکه از الان باید به فکر بعد از جام جهانی باشیم، ابراز کرد: تیم ملی «ب» با یک سرمربی مستقل کارش را دنبال می‌کند؛ همانطور که در سال‌های قبل این کار انجام می‌شد و همان تیم به مسابقات داخل سالن آسیا می‌رفت و به قهرمانی می‌رسید. متاسفانه در حال حاضر تیم ملی بزرگسالان ایران در همه تورنمنت‌ها ازجمله جام ملت‌ها، بازی‌های داخل سالن آسیا و ... خودش شرکت می‌کند و به جوانان فرصتی داده نمی‌شود.

شمس یادآور شد: همیشه تولید بازیکن از تیم امید به بزرگسالان وجود داشته، اما الان ۶-۵ سال است این کار انجام نمی‌شود و هیچ بازیکنی تولید نشده است. اصغر حسن‌زاده که از سال ۲۰۰۶ تاکنون در تیم ملی حضور دارد و کاپیتان است و یا حسین طیبی و خیلی‌ها دیگر، محصول تیم ملی امیدِ آن زمان هستند و باید این موارد را به یاد داشته باشیم.

او اضافه کرد: شاید حسن‌زاده بخواهد بعد از جام جهانی از تیم ملی برود، اما آیا به فکر جایگزین مناسب برای او بودیم؟ ؛ از طرف دیگر علیرضا صمیمی ۳۷ ساله شده، اما پشت سر او هیچ دروازه‌بان دیگری برای تیم ملی تولید نکردیم. صمیمی در دو مسابقه اخیر تیم ملی ۹ گل از روسیه و ۵ گل از اسلواکی دریافت کرد. این وضعیت برای تیم ملی نگران کننده است. واقعا چرا هیچ دروازه‌بان جدیدی به اردوهای ملی دعوت نمی‌شود که کسب تجربه بین‌المللی کند؟

عضو کمیته فنی فوتسال عنوان کرد: شاید سرمربی تیم ملی به این مسائل اعتقادی ندارد و برای جام جهانی برنامه‌ریزی می‌کند که البته از نظر من حق مسلم ایشان است که بازیکن را خودش انتخاب کند، اما برای بازیکنان رده سنی ۲۰ تا ۲۶ سال، فدراسیون فوتبال تصمیم گرفت یک تیم مستقل به وجود آورد و این موضوع از سوی کمیته فنی فوتسال به یک مصوبه تبدیل شد.

شمس ادامه داد: یک ماه قبل قرار بود تیم ملی «ب» فوتسال کارش را شروع کند که ویروس کرونا شیوع پیدا کرد و اجازه چنین اتفاقی نداد، اما در جریان باشید که با کاندیداهای سرمربیگری این تیم هم صحبت شده و قرار است برنامه‌ها را به کمیته فنی فوتسال ارائه دهند. در اولین فرصت تیم ملی «ب» تشکیل می‌شود و سرمربی آن به هیچ عنوان با نظر آقای ناظم‌الشریعه انتخاب نمی‌شود، کاملا مستقل خواهد بود و هیچ خللی در کار تیم ملی بزرگسالان ایجاد نمی‌کند.

او تاکید کرد: شاید یکی، دو بار سرمربی تیم ملی فوتبال بزرگسالان برای تیم‌های پایه گرفته شده، اما همواره سرمربیان کاملا مستقل انتخاب شده‌اند. زمانی هم که بنده سرمربی تیم ملی فوتسال بودم، یک تیم کاملا مستقل از بازیکنان امید تشکیل شد که بنده هیچ نظری درباره سرمربی آن تیم نداشتم و به هیچ عنوان دخالتی در امور آن نمی‌کردم. بنده کاملا با استقلال یک تیم دیگر موافق بودم چون جوانان زیادی را به فوتسال معرفی می‌کرد.

سرمربی سابق تیم ملی فوتسال ایران عنوان کرد: من در گذشته عملکرد بازیکنان تیم ملی امید فوتسال را می‌دیدم و نفراتی را هم انتخاب کردم. بنده از مسابقات داخل سالن آسیا در ماکائو و ویتنام در سال ۲۰۰۷ نفراتی را به تیم بزرگسالان آوردم که همین الان هم ملی پوش هستند، اما این را هم بگویم که هیچ‌وقت نمی‌گفتم تیم امید چه زمانی، کجا و برای چه تمرین می‌کند. اصلا این مسائل به من ارتباطی نداشت.

شمس در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شایعه شده او گفته است که به غیر از حسن‌زاده و جاوید، سایر ملی پوشان کارایی ندارند، گفت: من اصلا چنین حرفی نزدم. خبرنگار از من پرسید در جوانگرایی، مگر می‌شود اصغر(حسن‌زاده) و مهدی جاوید را کنار گذاشت که من گفتم نمی‌شود چنین کاری کرد. به نظرم واقعا نمی‌شود نفراتی مثل این دو بازیکن، حسین طیبی و ... را خط زد. اسکلت تیم ملی را باید نفرات با تجربه تشکیل بدهند و در کنارشان جوانان را به کار بگیرند.

او یادآور شد: تیم ملی ایران در دو دیدار تدارکاتی مقابل اسلواکی و بلاروس در مشهد و در حضور ۵ هزار تماشاگر، یک مساوی و یک باخت داشت؛ آن هم در حالی که این دو تیم در رده‌های ۲۵ و ۳۰ رنکینگ جهانی هستند و تیم ایران در رده ششم. علت این باخت هم ندویدن و خستگی بازیکنان بود.

سرمربی پیشین تیم ملی فوتسال تصریح کرد: درست است بازیکنان با تجربه ای مثل طیبی، حسن‌زاده، سنگ‌سفیدی، جاوید، احمدی و .. جایگزین ندارند ولی به غیر از این ۷-۶ نفر، بقیه نفرات تیم ملی را می‌توانند جوانان با کیفیت تشکیل دهند.

شمس اضافه کرد: از اوایل سال ۲۰۱۶ و حدود ۵ سال است که ما فقط دو دروازه‌بان(علیرضا صمیمی و سپهر محمدی) را در تیم ملی داریم و هیچ گلری را جایگزین آنها نکردیم. متاسفانه صمیمی در دو دیدار دوستانه ۱۴ گل خورد؛ پس چه زمانی باید یک دروازه‌بان باید و جایگزین شود؟ درست است که دروازه‌بانان می‌توانند بیشتر از بازیکنان بازی کنند، اما وقتی سن یک گلر بالا می‌رفت، در رفلکس او هم تاثیر می‌گذارد و آن را دچار مشکل می‌کند.

او با بیان اینکه تیم ملی «ب» به نوعی تیم بزرگسالان را تغذیه می‌کند و هدف دیگری ندارد، اظهار کرد: برای من عجیب است که آقایان چرا خودشان مصاحبه نمی‌کنند و حرف دل‌شان را نمی‌گویند؛ چرا به بازیکنان می‌گویند و آنها را مجبور می‌کنند که علیه کمیته فنی موضع‌گیری کنند؟ دو بازیکن به زنگ زدند و گفتند که ما را به مصاحبه علیه شما مجبور کردند و از من معذرت خواهی کردم. البته من فقط به آنها گفتم که بروید و مصاحبه‌ها را تکذیب کنید، اما یک سایت غیرقانونی که صحبت‌های آنها را زده بود، تکذیبیه این دو بازیکن ملی پوش را کار نکرد.

مربی با سابقه فوتسال ایران ادامه داد: بازیکنان تیم ملی به من گفتند که عده‌ای زنگ می‌زنند و می‌گویند الان باید پشت سرمربی تیم باشید چون ایشان از شما توقع دارد! من به این بازیکنان که این حرف‌ها را به من زدند، گفتم هیچ گله‌ای از شما ندارم چون زمان خود من به تیم ملی آمدید و مثل فرزندانم می‌مانید.

شمس تصریح کرد: اینکه بازیکنان تیم ملی را جلو می‌اندازند، کار درستی نیست. چهار بازیکن الان مصاحبه کردند که شمس اینطور و آنطور است. واقعا این پرده‌دری به صلاح است؟ ؟ کدام بازیکن تیم ملی فوتبال علیه قدیمی‌ها و پیشکسوتان صحبت می‌کند که ملی پوشان فوتسال را وادار کردند که علیه حسین شمس صحبت کند؟ اصلا سابقه من به کنار، یک پیشکسوت که هستم. کجای دنیا یک بازیکن را وادار به صحبت علیه پیشکسوت می‌کنند؟

او عنوان کرد: سنگ‌سفیدی و حمید احمدی با من صحبت کردند و قسم خوردند که علیه شما مصاحبه‌ای انجام ندادیم. احمدی به من گفت یک کلمه درباره شما حرفی نزدم ولی در یک سایت عنوان کردند که ما بازیکنان ملی جا و نان نداریم! اصلا موضوع امکانات تیم ملی به من که عضو کمیته فنی هستم، چه ارتباطی دارد؟ مگر من تدارکات تیم هستم؟ چه زمانی تیم ملی دغدغه لباس و غذا داشته که این صحبت‌ها را می‌کنند؟

سرمربی سابق تیم ملی فوتسال ایران با تاکید بر اینکه در زمان ما اصلا چنین امکاناتی نداشتیم، اذعان کرد: باور کنید که ما حتی تغذیه برای سر تمرین نداشتیم و امکاناتی که الان می‌بینیم، برای ما در حد آرزو بود. در جام جهانی ۲۰۰۸ وقتی سر تمرین می‌رفتیم، تغذیه نداشتیم و من از طریق دوستانم تغذیه بازیکنان را تهیه می‌کردم. وقتی تغذیه را می‌آوردم، بازیکنان می‌گفتند هلی کوپتر و کمک‌های امدادی رسید! ما به این شکل کار می‌کردیم، نه مثل الان. خدا را شکر در حال حاضر همه چیز مرتب و منظم است. مکمل‌ها، بهترین میوه و ... برای تیم ملی فوتسال تامین می‌شود و محل اسکان بازیکنان در هتل آکادمی المپیک، محل اسکان تیم ملی فوتبال است. لباس آنها نیز مثل فوتبالیست‌های ملی پوش است؛ آیا این‌ها امکانات نیست؟

شمس یادآور شد: متاسفانه سرمربی تیم ملی فوتسال می‌گوید بروید و به غیر از تیم ملی «ب»، تیم‌های «ج»، «د»، «ه» و ... درست کنید؛ واقعا این‌ها چه حرفی است که می‌زنند؟ شما سرمربی تیم ملی هستید و باید حرف زدن‌تان براساس اصول باشد. چطور می‌گویید تیم‌های «ج»، «د»، «ه» و ... درست کنید؟ شما علنا فدراسیون فوتبال و کمیته فنی را مسخره می‌کنید.

او با تاکید بر اینکه ما برای ساخت تیم ملی «ب» هدف داشتیم، گفت: سرمربی تیم ملی فوتسال می‌گوید من باید مربی تیم «ب» را انتخاب کنم. مربی مد نظر ایشان هم شما می‌دانید که از کدام استان خاص هست و نیازی نیست که نام‌اش را بگویم. همین الان ببینید که چند نفر از اعضای کادر فنی تیم ملی از یک استان مشخص هستند.

سرمربی سابق تیم ملی فوتسال ایران یادآور شد: شما بازیکنانی مثل علیرضا وفایی را دعوت نمی‌کنید، کسی که هر وقت تیم ملی گره خورد، می‌توانید وارد زمین کنید و ببینید چه بلایی سر تیم حریف می‌آورد و گره را باز می‌کند. البته این نظر سرمربی تیم ملی است و واقعا هیچ اشکالی ندارد، اما در هر صورت، اینکه ایشان بگوید من می‌فهمم و دیگران هیچ چیز نمی‌فهمند، خیلی بد است.

شمس اضافه کرد: آقای ناظم‌الشریعه در حالی می‌گویند من مربی تیم «ب» را انتخاب کنم که ما در فوتسال ایان مربیان با تحصیلات عالی و درجات بالای مربیگری داریم. محسن حسن‌زاده تحصیلات فوق لیسانس و سطح سه مربیگری را دارد. چرا باید امثال او بمانند و بپوسند؟ وحید شمسایی، محمدرضا حیدریان و ... تا کی باید بیرون بنشینند؟ محمدرضا حیدریان ۵۰ ساله و شمسایی ۴۴ ساله شده است؛ پس کی باید به این دو نفر و استعدادهای فوتسال فرصت بدهیم؟ به این جمع دکتر صادقی از اصفهان و دیگر مربیانی که بیرون مانده‌اند را هم اضافه کنید که بخاطر شرایط باشگاه‌ها و وضعیت خراب اقتصادی، به تیمی نمی‌روند و مدام مجبور به مطالعه و رفتن به کلاس‌های مربیگری هستند.

او عنوان کرد: با ایجاد تیم ملی «ب» می‌توانیم چهار، پنج نفر از این مربیان کاربلد را به کادر فنی اضافه کنیم. اینکه بگوییم حتما باید سرمربی تیم ملی برای انتخاب سرمربی تیم «ب» هم نظر بدهد، نمی‌دانم با کدام قانون سازگار است. اگر در گذشته کی‌روش برای تیم ملی امید علیرضا منصوریان را پیشنهاد داده و انتخاب کرده، منصوریان جزو استثناهای فوتبال ایران بوده، اما اینکه برای تیم ملی «ب» فوتسال بگوییم سرمربی هم‌استانی من باشد، کار درستی نیست و انگیزه بقیه مربیان را می‌گیرد.

دنیای ورزش⚽️ فوتبال
دنیای ورزش⚽️ فوتبال آخرین اخبار دنیای فوتبال، ورزشکارهای محبوب، تیم‌های مشهور، لیگ‌ اروپا، جدول لیگ برتر، نتایج مسابفات فوتبال

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋