هنگامی که عقد نکاح بین زن و شوهر خوانده میشود، وظایفی بین آنها شکل می گیرد که هر دوی آنها موظف هستند به این وضایف عمل کنند یکی از این وظایف تمکین زن از شوهر خود است، اگر زنی از تمکین شوهر خود امتناع کند نفقه آن قطع شده و ناشزه نامیده می شود، اما راهی وجود دارد که زن بتواند عدم تمکین را رد نماید برای این کار شما نیاز به یک وکیل خبره و ماهر دارید.
امروزه در دادگاه های ایران شاهد تعداد زیادی از افراد هستیم که به دلایل مختلف از جمله عدم تمکین و عدم سازش در حال طلاق گرفتن هستند، در ایران تمکین به دو دسته عام و خاص تقسیم میشود که در لغت به معنای ملزم کردن و در معنی حقوقی عام، اطاعت زن از شوهر تلقی می شود، اما تمکین خاص به معنی برقراری رابطه زناشویی است، به همین منضور در این مقاله قصد داریم شمارا با مسئله تمکین آشنا کنیم و همچنین دلایل محکمه پسند برای عدم تمکین زن را نیز توضیح دهیم، در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
هنگامی که عقد نکاح بین زن و شوهر خوانده میشود، وظایفی بین آنها شکل می گیرد که هر دوی آنها موظف هستند به این وضایف عمل کنند یکی از این وظایف تمکین زن از شوهر خود است، اگر زنی از تمکین شوهر خود امتناع کند نفقه آن قطع شده و ناشزه نامیده می شود، اما راهی وجود دارد که زن بتواند عدم تمکین را رد نماید برای این کار شما نیاز به یک وکیل خبره و ماهر دارید که ما به شما بهترین وکیل خانواده در اصفهان را پیشنهاد می دهیم در ادامه به بررسی بیشتر این موضوع می پردازیم:
همانطور که در متن بالا نیز خواندید هنگامی که خطبه عقد بین زن و مرد خوانده می شود، وظایفی بر عهده آنها قرار میگیرد که موظف به انجام آن هستند، یکی از وظایف مهم زن که می توان به آن اشاره کرد تمکین عام و خاص شوهر است، مواردی وجود دارد که زن می تواند از تمکین شوهر خودداری کند که در قبل تر به آن اشاره کردیم،حال برای برخی ممکن است سوال پیش بیاید که آیا عدم تمکین مجازاتی در پی دارد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت عدم تمکین مجازاتی ندارد ولی اگر دلایل محکمه پسند برای ثابت کردن عدم تمکین از سوی زن ارائه نشود ممکن است اثرات منفی برای زن داشته باشد. به همین منظور در این قسمت از مقاله قصد داریم به بررسی اثرات عدم تمکین بپردازیم باما همراه باشید:
پس همانطور که مشاهده کردید در صورت عدم تمکین زن، مجازاتی به آن تعلق نمی گیرد اما برخی حقوق آن قطع می شود، اما نکته حائز اهمیتی که باید برایتان بازگو کنم بدین صورت است: در هر صورتی مهریه به زن تعلق میگیرد حتی در صورت عدم تمکین پس مرد نمی تواند با درخواست تمکین به دادگاه مهریه زن را قطع کند، همچنین خانم ها می تواند با مراجعه به بهترین وکیل زن در اصفهان بیشتر درباره مجازات عدم تمکین اطلاعات کسب کنند، حضور وکیل زن در کنار شما می تواند باعث کم شدن استرس، و همچنین پیگیری بهتر پرونده شود.
سوالات قاضی در جلسه تمکین به این صورت است که قاضی از زن سوال می کند که آیا شوهر خود را تمکین نمی کنید؟ دلیلتان برای عدم تمکین شوهر چیست؟ آیا شما منزل مشترکتان را ترک کرده اید؟ آیا شوهرتان زمینه عدم تمکین را فراهم کرده است؟ هنگامی که قاضی این سوالات را از شما میپرسد باید بتوانید به خوبی به سوال ها پاسخ دهید در غیر این صورت عدم تمکین شما در جلسه دادگاه رد شده و حکم بازگشت به منزل شوهر به شما تعلق می گیرد همینطور در صورتی که شما به این حکم عمل نکنید، زن ناشزه نامیده شده و حقوق آن بغیر از مهریه قطع می شود، همانطور که در بلا نیز به آن اشاره شد پاسخگویی به سوالات قاضی دارای اهمیت است که در ادامه به نحوه پاسخگویی به این سوالات میپردازیم:
تمکین عام و خاص یکی از وظایف اصلی زن است که اگر به وظایف خود بدون دلیل محکمه پسند عمل نکند اثرات منفی را روی زندگی زن می گذارد، همچنین باید این نکته را ذکر کنم که اثبات عدم تمکین از طرف زن فقط با مدارک و شواهد موجه و محکمه پسند امکان پذیر است در غیر این صورت اگر مرد نتواند عدم تمکین زن را ثابت کند درخواست تمکین آن رد می شود در این قسمت ممکن است برای برخی سوال پیش آید که مدارک لازم جهت اثبات عدم تمکین زن چیست؟ در ادامه همراه ما باشید تا به این سوال پاسخ دهیم.
نتیجه گیری مطلب
مطالب به پایان رسید در این مقاله درباره دلایل محکمه پسند برای عدم تمکین زن صحبت کردیم و همچنین مطالب دیگری که می توانست در موضوع عدم تمکین برای شما مفید باشد را به ترقیم در آوردیم از شما عزیزانی که وقت خود را در اختیار ما قرار داده و مطالب را خواندید کمال قدردانی را دارم .
دوستان عزیزم برای کسب اطلاعات در مورد بهترین وکیل عدم تمکین زن با سایت ما همراه باشید
پاسخ ها