جراحی ترمیم بینی شامل دو گروه از مردم می شود. گروه نخست شامل مواردی می باشد که شخص در اثر یک سانحه و یا حادثه دچار نقص در قسمتی و یا همه بافت بینی خود می شود. در این صورت نیاز است به بازسازی و ترمیم بینی بپردازند که جراح پلاستیک اقدام به بازسازی و یا ترمیم بافت بینی می کند که نیازمند عمل های جراحی پیچیده و متعدد ی می باشد.
گروه دوم عمل های ترمیمی بینی که مصطلح تر و شایع تر می باشد به معنی رتوش بینی یا عمل ثانویه است. در این نوع عمل، شخصی که یک بار عمل جراحی زیبایی بینی را انجام داده بنا بدلایل مختلفی از عملکرد بینی ویا فرم بینی خود ناراضی می باشد و احساس می کند نیاز به عمل دوباره دارد.
نسبت به عمل اولیه، این عمل از اهمیت بسیار بیشتری برخوردار می باشد و کار جراحی دشوارتر است. زیرا که بافت بینی در عمل اول دستخوش تغییراتی انجام گرفته است که کار را برای جراح ترمیم بینی دشوار تر می کند.
تیم مرکز تخصصی زیبایی topclinic با بهره گیری از کادری مجرب، بیشتر از دوازده سال است که در تهران افتخار خدمت رسانی به بیمارن در زمین جراحی های زیبایی را دارد.این مرکز بنا داشته است با ارائه بهترین و با کیفیت ترین خدمات به مراجعه کنندگان این فرصت را در اختیار بیماران قرار دهد تا با صرف کم ترین زمان ،هزینه ای مقرون به صرفه و بالاترین کیفیت به زیبایی دلخواه خود دست پیدا کنند.
داشتن قوز روی تیغه بینی، یکی از ویژگی های اکثر بینی های استخوانی می باشد. اگر برای عمل بینی، جراح پلاستیک مهارت کافی نداشته باشد و استخوان تیغه بینی را به درستی عمل نکند، بعد از عمل قوز بینی باقی خواهد ماند. البته لازم به ذکر است که گاهی اوقات بسیاری از افراد باقی ماندن قوز را با ورم روی تیغه بینی بعد از راینوپلاستی اشتباه می گیرند.
به چنین دلایلی پیشنهاد می شود که صبور باشید تا ورم بینی کاهش پیدا کند و فرم نهایی مشخص شود و بعد تصمیم به عمل برای بار دوم بگیرید.
بد فرم شدن بینی پس از عمل و بروز مشکلات ظاهری موجب می شود که شخص اعتماد به نفس خود را از دست بدهد و ملزم به اقدام جراحی بینی برای بار دوم شود. اگر جراحی با روش های روز جراحی آشنایی نداشته باشد و در رفع مشکلات بینی استخوانی و بینی گوشتی تکنیک مناسب را به کار نبرد، بعد از مدتی بینی نه تنها فرم اولیه پس از عمل را از دست خواهد داد، بلکه فرم نامناسب و بدی را به خود می گیرد که می بایست مشکل را با جراحی اصلاحی رفع نمود.
مدل های بینی عروسکی و سربالا در گذشته طرفداران بسیاری داشت به طوری که به زاویه مناسب نوک بینی با لب ها هیچ توجهی نمی شد. ولی امروزه مدل بینی طبیعی هم از نظر علمی تایید شده است و هم طرفداران بیشتری دارد. اگرچه جراح تسلیم خواسته های غیرمنطقی بیمار شود و به تکنیک های روز آشنایی نداشته باشد، تیغه و نوک بینی حالت غیرطبیعی خواهد گرفت و به اصطلاح بینی حالت خوکی پیدا می کند.
کوچک شدن بیش از حد بینی را می توان یکی از انواع افراط در تغییر فرم بینی دانست. هنگامی که جراح اندازه بینی را به دلیل عدم مهارت، بیش از حد کوچک کند، چهره زیبایی خود را از دست می دهد و بینی فرم غیرطبیعی به خود می گیرد. به همین دلیل شخص تصمیم به جراحی دوباره می گیرد تا بینی کمی بزرگ تر شود.
پاسخ ها