گوگل قصد آغاز پروژهای جاهطلبانه در سراسر دنیا را دارد.
«ساندار پیچای»، مدیرعامل گوگل، روز شنبه در اجلاس آینده سازمان ملل، هوش مصنوعی را متحولکنندهترین فناوری تاریخ توصیف کرد و از ایجاد صندوق جدیدی برای تعلیم و آموزش هوش مصنوعی در سراسر جهان خبر داد.
به گزارش سایت خبری گوگل، پیچای به چهار فرصت گسترده برای هوش مصنوعی و توسعه پایدار اشاره کرد: کمک به مردم برای دسترسی به اطلاعات به زبان خود، ارائه هشدارها و ردیابی بلایای اقلیمی، تسریع در اکتشافات علمی و تقویت پیشرفت اقتصادی.
پیچای اذعان کرد که هوش مصنوعی خطراتی را نیز به همراه دارد:
«مانند هر فناوری نوظهوری، هوش مصنوعی دارای محدودیتهایی خواهد بود. همچنین خطرات استفاده نادرست و سوءاستفاده، مانند دیپفیک، این فناوری را تهدید میکند. علاوهبراین، هوش مصنوعی پیچیدگیهای جدیدی را ارائه میدهد؛ بهعنوان مثال تأثیر آن بر آینده کار. به همه این دلایل، ما معتقدیم که هوش مصنوعی باید از همان ابتدا بهصورت مسئولانه توسعه، پیادهسازی و استفاده شود.»
او ادامه داد:
«ما بر اساس اصول هوش مصنوعی خود که در سال 2018 منتشر کردیم، هدایت میشویم. همچنین با سازمانهایی مثل انجمن مدل مرزی، O.E.C.D، سازمان G7 هیروشیما، سازمان ملل و بازیگران دیگر در صنعت، دانشگاهها و دولتها همکاری میکنیم.»
او اضافه کرد که میخواهد از یک «شکاف هوش مصنوعی» جهانی جلوگیری کند؛ بنابراین گوگل در حال ایجاد یک صندوق فرصت جهانی هوش مصنوعی 120 میلیون دلاری است که با مشارکت سازمانهای غیرانتفاعی محلی و سازمانهای غیردولتی، آموزش و تمرین با هوش مصنوعی از طریق این فناوری را در سراسر جهان امکانپذیر میکند.
در آخر، پیچای خواستار «قانونگذاری هوشمند برای محصولات است که آسیبها را کاهش دهد و در مقابل انگیزههای حمایتگرایانه ملی مقاومت کند» – در غیر این صورت، او پیشبینی میکند که مقررات فعلی میتواند شکاف هوش مصنوعی را گستردهتر و مزایای استفاده از این فناوری را محدود کند.
پاسخ ها