مدیرعامل آسیاتک در مورد نحوه واردات مشروط مودم توضیح داد.
«آسیاتک» در مجمععمومی سالیانهاش بهازای هر سهم ۲۰ تومان سود و درمجموع ۹۰ میلیارد تومان سود تقسیم کرد.
به گزارش دیجیاتو، «محمدعلی یوسفیزاده»، مدیرعامل آسیاتک، در این مجمع گفت: «برنامهریزی اولیه آسیاتک قراردادن ۲ میلیون و ۹۰۲ هزار خانوار، تحت پوشش فیبر نوری است اما اکنون بهدنبال رسیدن به ۴ میلیون پوشش تا پایان سال ۱۴۰۴ هستیم.»
به گفته او، پوشش فیبر نوری آسیاتک اکنون مرز یکمیلیون خانوار را رد کرده است. درحالحاضر این اپراتور در ۱۱۵ شهر و ۱۲ استان کشور، پوشش فیبر نوری ایجاد کرده است.
براساس دادههای دیماه سال گذشته که در این مجمع اعلام شد، این اپراتور به ۲۴۱۶ مشترک فیبر نوری سرویس میداد. این میزان طی ۶ ماه اخیر رشد قابلتوجهی کرده است اما آماری از مشترکین فعلی فیبر نوری آسیاتک داده نشد.
یوسفیزاده درمورد پروژههای دیگر این اپراتور توضیح داد: «از روندهای موجود در دنیا، توسعه فیبر نوری در ترکیب با نسل پنجم شبکه موبایل یا فناوری FTT-5G است. این پروژه سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری میرسد و ظرفیت اتصال ۱۶۰ هزار کاربر و ایجاد پوشش برای ۸۳۰ هزار خانوار را دارد.»
مدیرعامل آسیاتک درمورد سهم بازار این اپراتور نیز گفت: «آسیاتک ۳۳ درصد بازار ADSL را در میان اپراتورهای خصوصی در اختیار دارد؛ با درنظرگرفتن تمام اپراتورها، این سهم ۱۱.۹۹ درصد است. ما در آسیاتک بهدنبال سهم بازار ۲۵ درصدی در میان تمامی اپراتورها هستیم.»
مدیرعامل آسیاتک درمورد واردات مودم نیز توضیح داد: «وزارت صمت جلوی واردات مودم را گرفته بود اما اکنون با پیگیریهای وزارت ارتباطات، واردات مودم بهصورت مشروط آزاد شده؛ به این شکل که بهازای پیشخرید هر دستگاه مودم داخلی، اجازه واردات ۲.۵ دستگاه مودم خارجی داده میشود.»
براساس صورتهای مالی سال ۱۴۰۲ آسیاتک، سود خالص این اپراتور ۱۲۶ درصد رشد کرده و به ۴۹۹ میلیارد تومان رسیده است. درآمد این شرکت در سال گذشته نیز ۲۰۹۳ میلیارد تومان بوده است. آسیاتک پیشبینی کرده در ۱۴۰۳ به درآمد ۳۱۸۴ میلیارد تومانی برسد.
۹۰ میلیارد تومان از سود آسیاتک میان سهامدران تقسیم شد و مابقی به افزایش سرمایه اختصاص یافت.
پاسخ ها