فناوری کیلاگر مشخص کرد که این کارمند 47 روز دیر شروع به کار کرده و در 4 روز هیچ کاری انجام نداده است.
یک کارمند در استرالیا پس از اینکه شرکتش از فناوری کی لاگر (Keystroke) استفاده کرد تا مشخص کند در ساعات کاری چه میزان کار کرده است، از کار خود اخراج شد.
«سوزی چیخو»، کارمند اخراجشده، شکایتی را به کمیسیون کار منصفانه استرالیا (FWC) ارسال کرد و مدعی شد که کارفرمای او، Insurance Australia Group، «برنامهای از پیش طراحیشده برای اخراج او داشته و وی بهدلیل مشکلات سلامت روانی مورد هدف قرار گرفته است». بااینحال، ادعای او توسط FWC رد شد که استدلال کرد دلیل معتبری برای اخراج چیخو پس از گذشت 18 سال وجود دارد.
تحقیقات بیشتر در این مورد این موضوع نشان داد که چیخو کارهای خود را در مهلت تعیینشده تحویل نداده و و در جلسات شرکت نمیکرده، اغلب غایب بوده و راهی برای تماس با او وجود نداشته است. همچنین او در نوامبر 2022 یک هشدار رسمی در مورد عملکرد خود دریافت کرده بود.
با وجود این شرایط، شرکت او از فناوری کی لاگر استفاده کرد تا بتواند تعداد دفعاتی را که چیخو در طول 49 روز کاری خود از صفحهکلید استفاده کرده است، تعیین کند. نتایج این تحقیق نشان داد که او اغلب برای حضور در محل کار دیر حاضر شده یا حتی غایب بوده است. درواقع او 47 روز دیر شروع به کار کرده، 29 روز در زمان تعیینشده حضور داشته است و در 4 روز هیچ کاری انجام نداده است.
بااینحال، چیخو تمام این ادعاها را رد کرد و گفت: «گاهی اوقات حجم کارهای بسیار کم بوده، اما اینطور نیست که هرگز کار نکرده باشم».
درنهایت، تمام این شواهد علیه او ارائه شد و «توماس رابرتز»، معاون رئیس FWC، اظهار داشت که این کارمند «طوری که از او خواسته شده بود، در ساعات کاری تعیینشده کار نمیکرده است.»
پاسخ ها