عشق تکنولوجی

عشق تکنولوجی

عاشق تکنولوژی های روز از جمله موبایل، لپ تاپ و ماشین ها
توسط ۵ نفر دنبال می شود
 ۱ نفر را دنبال می کند

محققان احتمالاً قدیمی ترین شواهد آدمخواری را کشف کرده اند که قدمت آن به 1.5 میلیون سال قبل می رسد

محققان احتمالاً قدیمی‌ترین مدرک از آدم‌خواری را با قدمت 1.5 میلیون سال کشف کردند

دانشمندان می‌گویند با بررسی استخوانی از 1.45 میلیون سال پیش احتمالاً به اولین شواهد هم‌نوع‌خواری در انسان‌ها رسیده‌اند.

محققان درحال جستجو به‌دنبال شواهد گازگرفتگی در اجداد ما توسط شکارچیان ماقبل‌تاریخ بودند که متوجه سرنخ‌هایی از قدیمی‌ترین قصابی و احتمالاً آدم‌خواری (کانیبالیسم) یا همنوع‌خواری در انسان‌ها شدند. قدمت این شواهد به حدود 1.45 میلیون سال قبل برمی‌گردد.

گروهی از پژوهشگران موزه ملی طبیعی اسمیتسونین اخیراً برش‌های عمیقی روی استخوان ساق پای یک هومو ساپینس را بررسی کرده‌اند و حدس می‌زنند که این آثار احتمالاً قدیمی‌ترین نمونه مدرک از هم‌نوع‌خواری در میان نوع بشر بوده است. این استخوان در شمال کنیا پیدا شده.

«بریانا پابینر»، دیرینه‌انسان‌شناس این موزه می‌گوید: «این اطلاعات به ما نشان می‌دهد که انسان‌تباران دست‌کم 1.45 میلیون سال پیش احتمالاً همدیگر را می‌خوردند. در درخت تکامل بشر نمونه‌های متعدد دیگری هم از هم‌نوع‌خواری وجود دارد، اما این فسیل به ما می‌گوید که اقوام گونه انسان خیلی قبل‌تر از آنچه که می‌دانستیم، درحال خوردن یکدیگر بوده‌اند.»

محققان احتمالاً قدیمی‌ترین مدرک از آدم‌خواری را با قدمت 1.5 میلیون سال کشف کردند

انسان‌ها احتمالاً برای هم‌نوع‌خواری از ابزارهای سنگی کمک می‌گرفتند

پابینر اولین‌بار در کلکسیون موزه ملی نایروبی در کنیا به این استخوان برخورد کرد و خواستار بررسی آثار به‌جامانده از بریدگی‌های روی آن شد. او برای انجام این کار از «مایکل پانته» از دانشگاه ایالتی کلرادو کمک گرفت. آن‌ها از این استخوان یک مدل سه‌بعدی تهیه کردند و متوجه شدند که 9 مورد از برش‌ها قطعاً با ابزارهای سنگی ایجاد شده است.

محققان احتمالاً قدیمی‌ترین مدرک از آدم‌خواری را با قدمت 1.5 میلیون سال کشف کردند

اگرچه دانشمندان می‌گویند که از روی رد این برش‌ها نمی‌توان قاطعانه نتیجه‌گیری کرد که این گونه از هومو ساپینس‌ها هم‌نوع‌خوار بوده‌اند؛ اما این ایده محتمل‌ترین سناریو است. پابینر می‌گوید: «رد این برش‌ها بسیار شبیه به چیزی است که در فسیل حیواناتی که برای خوراک کشته می‌شدند، دیده‌ام. قوی‌ترین احتمال این است که گوشت این پا خورده شده و دلیل خوردن آن برای رفع نیاز به مواد غذایی بوده است، نه نوعی مراسم آیینی.»

محققان در سال 1990 حدس زده بودند که این فسیل احتمالاً مربوط به گونه هومو ارکتوس یا انسان راست‌قامت است. بااین‌وجود، با توجه به کمبود اطلاعات، نمی‌توان دقیقاً تأیید کرد که این استخوان مربوط به کدام نوع بشر در دوره ماقبل‌تاریخ بوده است. همچنین هنوز نمی‌دانیم که کدام گونه بشر این برش‌ها را روی این پا انجام داده است. اما دانشمندان در تلاشند با مطالعات بیشتر، این گونه هم‌نوع‌خوار را شناسایی کنند.

نتایج این پژوهش در مجله Scientific Reports منتشر شده است.

عشق تکنولوجی
عشق تکنولوجی عاشق تکنولوژی های روز از جمله موبایل، لپ تاپ و ماشین ها

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋