عشق تکنولوجی

عشق تکنولوجی

عاشق تکنولوژی های روز از جمله موبایل، لپ تاپ و ماشین ها
توسط ۵ نفر دنبال می شود
 ۱ نفر را دنبال می کند

جک دورسی: دولت هند توییتر را به فیلتر کردن و دستگیری کارمندان این شرکت تهدید کرده بود

جک دورسی: دولت هند توییتر را به فیلترینگ و دستگیری کارمندان شرکت تهدید کرده بود

جک دورسی می‌گوید دولت‌های هند، ترکیه و نیجریه همگی توییتر را برای سرکوب مخالفان خود تحت فشار می‌گذاشتند.

«جک دورسی»، بنیان‌گذار و مدیرعامل سابق توییتر، مدعی شده است که دولت هند از این شرکت خواسته بود اطلاعات کشاورزان معترض را تحویل دهد و تهدید شده بود که درصورت عدم تمکین، این پلتفرم مسدود می‌شود؛ البته دولت هند این اتهام را رد کرده و آن را دروغ خوانده است.

به‌ گزارش رویترز، جک دورسی که در سال 2021 توییتر را ترک کرد، اخیراً مدعی شده است که هند این شبکه اجتماعی را به مسدودسازی و حتی حمله به خانه کارمندان آن‌ها تهدید کرده بود تا توییتر را به تمکین خواسته‌های خود وادار سازد.

دورسی در مصاحبه با کانال یوتوب Breaking Points می‌گوید: «برخورد آن‌ها این‌طور بود که: ما دسترسی به توییتر را در هند قطع می‌کنیم. این بازار برای ما خیلی بزرگ بود: به خانه کارمندانتان حمله می‌کنیم. واقعاً هم این کار را کردند؛ این تازه هند است که یک کشور دموکراتیک محسوب می‌شود.»

دولت هند ادعای مدیرعامل سابق توییتر را رد می‌کند

بااین‌حال «راجیو چاندراسخار»، وزیر فناوری اطلاعات هند، با رد این صحبت‌ها ادعا می‌کند که حرف‌های دورسی دروغ محض است: «هیچ‌کسی زندانی نشد و دسترسی به توییتر هم قطع نگردید. توییتر در دوران دورسی با مشکل عدم پذیرش حاکمیت قانونی هند روبه‌رو بود.»

جک دورسی: دولت هند توییتر را به فیلترینگ و دستگیری کارمندان شرکت تهدید کرده بود

سخنان جدید دورسی موجی از واکنش‌ها را به‌دنبال داشته است؛ چرا که مسئولان شرکت‌های فناوری معمولاً به‌ندرت به‌صورت عمومی علیه دولت هند حرف می‌زنند. شماری از مقامات ارشد این کشور از حرف‌های مدیرعامل سابق توییتر انتقاد کرده و رویکرد این شبکه اجتماعی در برخورد با نشر اطلاعات نادرست را نامناسب دانسته‌اند. بااین‌حال، خیلی از قانون‌گذاران اپوزیسیون هند، دولت این کشور را به سرکوب صدای کشاورزان معترض در سال‌های 2020 و 2021 متهم کرده‌اند.

بنیان‌گذار توییتر مدعی است که بسیاری از درخواست‌های حذف محتوا از سمت دولت در خلال اعتراضات کشاورزان مربوط به خبرنگارانی بود که در انتقاد از این دولت محتوا منتشر می‌کردند.

دورسی در این مصاحبه به رویکردهای مشابه دولت‌های ترکیه و نیجریه هم اشاره کرده است. او می‌گوید این کشورها هم در مقاطعی دسترسی به این پلتفرم را محدود کرده بودند، اما بعداً شرایط را به حالت عادی برگرداندند.

چندی قبل در گزارشی گفته شده بود که ایلان ماسک هم علی‌رغم تأکید بر آزادی بیان، تن به اجرای خواسته‌های دولت‌ها برای سانسور محتوا داده و درواقع نرخ سانسور در دوران او بیشتر شده است.

عشق تکنولوجی
عشق تکنولوجی عاشق تکنولوژی های روز از جمله موبایل، لپ تاپ و ماشین ها

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋