آجيل ميوه اي است كه از پوسته سخت غير قابل خوردن و يك دانه تشكيل شده است كه به طور كلي خوراكي است. در كاربردهاي عمومي و به معناي آشپزي ، به طيف گسترده اي از بذرهاي خشك شده آجيل گفته مي شود ، اما در يك زمينه گياه شناسي ، "مهره" به اين معني است كه پوسته براي آزاد شدن بذر باز نمي شود (بدون رشد). ترجمه "مهره" در زبان هاي خاص اغلب به پارافزاسيون نياز دارد ، زيرا كلمه مبهم است.
آجيل در بازار فروخته مي شود
بيشتر دانه ها از ميوه هايي تهيه مي شوند كه به طور طبيعي خود را از پوسته آزاد مي كنند ، برخلاف مغزهايي مانند فندق ، شاه بلوط و بلوط ، كه داراي ديواره هاي پوسته سخت هستند و از يك تخمدان مركب سرچشمه مي گيرند. كاربرد عمومي و اصلي اين اصطلاح محدوديت كمتري دارد و بسياري از مغزها (به معناي آشپزي) مانند بادام ، اسپند ، پسته ، گردو و مغزهاي برزيل ، [1] از نظر گياهشناسي آجيل نيستند. كاربرد متداول اين اصطلاح اغلب به هر هسته سخت خوراكي و ديواري به عنوان يك آجيل اشاره دارد. [2] آجيل منبع غذايي پر انرژي و غني از مواد مغذي است. [3
براي خريد آجيل و خشكبار كليك كنيد.
آجيل عيد
پاسخ ها