تغذیه
یخ زدایی مواد غذایی در هوای آزاد یک عمل بسیار رایج است اما خطرات خود را دارد. خرید اینترنتی آجیل اصفهان ایده آل این است که این کار را با پیروی از توصیه های خاص انجام دهید تا از آلودگی مواد غذایی و مسمومیت احتمالی جلوگیری کنید.
به روز شده تا: چهارشنبه، 29 سپتامبر 2021، 09:01:57 CEST
برای یخ زدایی صحیح و بدون خطر، رعایت یک سری نکات مهم است.
برای یخ زدایی صحیح و بدون خطر، رعایت یک سری نکات مهم است.
یخ زدن غذا یک عمل بسیار رایج است، مخصوصا برای کسانی که در طول هفته وقت پختن ندارند و می خواهند سالم و خانگی غذا بخورند و برای کسانی که نمی خواهند محصولات زود خراب شود.
در این روش، مهم است که بدانید کدام غذاها را می توان منجمد کرد و کدام را نمی توان (همه برای انجماد مناسب نیستند)، اما همچنین مهم است که بدانیم چگونه یخ زدایی می شوند، زیرا ما اغلب این فرآیند را اشتباه انجام می دهیم که می تواند باعث ایجاد غذا شود. مسمومیت
چه کسی یک فیله مرغ، یک غذای پخته شده یا یک ماهی را در دمای اتاق ذوب نکرده است؟ این عمل آنقدر رایج است که ممکن است درست به نظر برسد، اما آیا واقعاً چنین است؟ مواد غذایی را چگونه باید یخ زدایی کرد؟ آیا انجام آن در فضای باز خطرناک است؟
قبل از پاسخ به این سوالات، مهم است که بدانید کدام غذاها را می توان منجمد کرد و کدام را نمی توان. خرید اینترنتی پسته تازه و ارزان
همانطور که قبلا ذکر شد، اولین قدم این است که بدانید کدام غذاها را می توان منجمد کرد و کدام را نمی توان. درست است که بیشتر غذاها را می توان منجمد کرد، اگرچه همانطور که Leticia Garnica Baselga، یکی از اعضای انجمن حرفه ای متخصصان تغذیه-تغذیه جامعه مادرید (Codinma) اشاره می کند، همیشه استثناهایی وجود دارد. برخی از غذاها به دلیل ترکیب، تازگی یا نحوه پخت، برای انجماد مناسب نیستند.»
بنابراین، برای مثال، "غذاهایی با محتوای آب، نشاسته، چربی یا لبنیات بالا برای انجماد مناسب نیستند و این به این دلیل است که ساختار آنها برای مقاومت در برابر دماهای پایین مناسب نیست، زیرا می توانند تغییر یافته و ویژگی های خود را از دست بدهند." ضروری است»، متخصص تغذیه خاطرنشان می کند.
در مورد غذاهای چرب، انجماد پیچیده است زیرا "چربی باید در دمای بسیار پایین منجمد شود، بنابراین اگر غذاهای چرب را در خانه منجمد کنیم ممکن است بوی بد، تغییر قوام یا طعم بد پیدا کنند." کارشناس.
یکی دیگر از محصولاتی که برای انجماد توصیه نمی شود تخم مرغ است، زیرا در طی این فرآیند تمام خصوصیات ارگانولپتیک آنها مانند طعم، بو یا بافت می تواند تغییر کند. به عنوان مثال، گارنیکا توضیح میدهد: «وقتی تخممرغهای خام منجمد میشوند، مایع داخل به عنوان یک عمل در دمای پایین فریزر منبسط میشود، که میتواند باعث ترک خوردن پوسته و در نهایت شکستن آن شود». در نتیجه، این متخصص تغذیه هشدار می دهد: «محتوای تخم مرغ برای مصرف ایده آل نخواهد بود و همچنین در معرض خطر آلودگی باکتریایی خطرناک خواهد بود».
در مورد تخممرغهای پوستدار، کارشناس فریز کردن آنها را هم توصیه نمیکند «زیرا میتوانند بافت آنها را تغییر دهند، یعنی زرده در هنگام یخ زدن میتواند ژلاتینی شود»، به همین ترتیب، «اگر تخممرغهای پخته را منجمد کنیم، ما این خطر را داریم که سفیده آبکی شود.»
آنچه می توان از تخم مرغ منجمد کرد این است:
زرده تخم مرغ خام
سفیده تخم مرغ خام
و غذاهایی که حاوی تخم مرغ هستند، مانند کیچ.
پاسخ ها