دیسپلی یا گرمکن غذا یکی از مهمترین و کاربردیترین تجهیزات فست فود ها به شمار میرود. در صورتی که شما به یک دستگاه نیاز داشته باشید تا بتواند غذا هایی که تهیه کرده اید را در بهترین شرایط و برای مدت طولانی با کیفیت عالی نگهداری کند، بهتر است از دیسپلی استفاده کنید. این دستگاه می تواند با استفاده از سیستم نگهدارنده ای که برای آن طراحی شده است غذا هایی مانند پیراشکی، پیتزا، مرغ سوخاری، سیبزمینی و انواع غذا های گرم را به بهترین شکل ممکن نگه داری کند. شما می توانید از دیسپلی برای نگهداری و به نمایش گذاشتن غذاهای گرم در هایپر مارکتها، رستورانها، کافی شاپها، سالنهای پذیرایی و … استفاده کنید.
دیسپلی یا گرمکن غذا چیست
یکی از مزیت های این دستگاه این است که می تواند غذا ها را برای مشتری های شما به خوبی به نمایش بگذارد تا با مشاهده آنها بتوانند بهترین انتخاب را برای خود داشته باشند. دیسپلی دارای یک محفظه شیشهای و سیستم تهویه است که غذا را به صورت تازه و گرم در معرض دید مشتریان قرار میدهد. در اغلب مدل های این دستگاه دور تا دور آن را دیواره های شیشه ای تشکیل داده اند تا به این ترتیب مشتری ها دید بهتری به داخل دستگاه داشته باشند اما در برخی از مدل های آن ممکن است شیشه های کمتری در دستگاه استفاده شده باشد و برخی از دیواره های آن از جنس استیل باشد که در این صورت بهتر است از این دستگاه را بر روی پیشخوان مغازه و در معرض دید عموم قرار ندهید و به جای آن دستگاه هایی که شیشه ای هستند را بر روی پیشخوان بگذارید تا به این ترتیب به شما کمک کند که فروش بیشتر و بهتری داشته باشید.
از لحاظ ساختار ظاهری نیز دیسپلیها میتوانند به صورت موارد زیر باشند:
دیسپلی تک سینی
دیسپلی دو سینی
دیسپلی سه سینی
کاربرد های دیسپلی
دستگاه دیسپلی دارای کاربرد های بسیاری است که باعث شده است در مکان ها و مراکز مختلفی از آن استفاده شود. برای مثال در صورتی که شما یک مغازه ی نان فانتزی دارید استفاده از دیسپلی برای شما ضروری است، زیرا در صورتی که بخواهید پیراشکی ها یا حتی سمسوسه های خوشمزه ای که تهیه کرده اید را با کیفیت اولیه و به صورت گرم به مشتری های خود تحویل دهید نیاز به دستگاهی دارید که بتواند این غذا ها را در شرایط مناسبی برای شما نگهداری کند و چه چیزی بهتر از دستگاه دیسپلی که می توانید با توجه به آب و هوا و شرایط مکانی خود دمای مورد نیاز را برای آن تنظیم کنید تا به این ترتیب غذا ها از سرما و یا گرمای بیش از حد خراب نشوند.
اما یکی از بهترین کاربرد های دیسپلی استفاده در مغازه های سوخاری است. زمانی که شما غذاهایی مانند فیله مرغ سوخاری، بال سوخاری، پنیر سوخاری، میگو سوخاری، پیاز و سیبزمینی سوخاری را تهیه می کنید بهترین راه نگه داری آنها استفاده از دستگاه دیسپلی یا گرمکن غذا است. چرا که غذاهای سوخاری اغلب به دلیل داشتن روغن بسیار زیاد زمانی که سرد می شوند ممکن است به اندازه ی زمانی که داغ سرو می شوند خوشمزه نباشند و حتی کیفیت آنها بسیار پایین بیاید و مشتری ها را ناراضی کند. به همین دلیل استفاده از دیسپلی برای شما واجب و ضروری خواهد بود.
ویژگی ها و مشخصات دستگاه دیسپلی
شناختن برخی از مشخصات دستگاه دیسپلی می تواند به شما کمک کند تا دستگاه مناسب تری را برای خود انتخاب و خریداری کنید پس به آنها خوب توجه کنید.
پاسخ ها