soroshtajhiz

soroshtajhiz

کاربرد اکسسوری کافی شاپ

 

کاربرد اکسسوری کافی شاپ را نمی توانیم به صورت کلی بیان کنیم چرا که این تجهیزات هر یک کاربرد متفاوتی دارند و برای یک قیمت از کافی شاپ به صورت تخصصی استفاده می شود. برای مثال دستگاه آبمیوه گیری تنها مناسب بار سرد کافی شاپ می باشد که یکی از مهم ترین دستگاه های مربوط به این بخش است. چرا که بدون وجود این دستگاه تهیه آبمیوه ها ممکن نیست و خیلی از سفارش ها و نوشیدنی های منوی کافی شاپ ممکن است قابل سفارش نباشند! همچنین اسپرسوساز که یکی از اکسسوری کافی شاپ بار گرم می باشد و برای تهیه انواع قهوه به این دستگاه نیاز است تا به این ترتیب بارایستا بتواند بهترین قهوه ها را برای مشتری های خود آماده کند.

اما این موضوع به این معنی نیست که از دستگاه ها در بخش های دیگر نمی توان استفاده کرد برای مثال دستگاه اسپرسوساز می تواند در بار سرد نیز وجود داشته باشد چرا که گاهی بارتندر نیاز به تهیه قهوه دارد اما در حقیقت تخصصی تر و حرفه ای تر این است که دستگاه اسپرسوساز در بار گرم وجود داشته باشد.

انواع اکسسوری کافی شاپ

اکسسوری کافی شاپ دارای انواع مختلفی هستند که هر یک کاربرد های متفاوتی دارند و بودن آنها در هر بخش از کافی شاپ بسیار ضروری است چرا که بارایستا و آشپز برای تهیه سفارش های مشتری های شما به آنها نیاز دارند. این اکسسوری ها شامل ابزار ها و تجهیزات مختلف می باشد که شامل دسته بندی های

  1. اکسسوری کافی شاپ بار سرد
  2. اکسسوری کافی شاپ بار گرم
  3. اکسسوری کافی شاپ در آشپزخانه
  4. اکسسوری کافی شاپ برای سرو سفارش ها

اما در این بین برخی افراد نیز ترجیح می دهند که در خانه بار خود را داشته باشند که به آن اکسسوری بار خانگی گفته می شود.

ابزاری نیز هستند که در آماده کردن این نوشیدنی های گرم و سرد و سرو کردن آنها به شیوه ای هر چه بهتر به ما کمک می کنند. این تجهیزات عبارت اند از شیکر، جیگر، مادلر، قاشق استیل مخصوص بار سرد، تمپر مت، پیچر و … که در ادامه محتوا به معرفی آنها خواهیم پرداخت.

اکسسوری کافی شاپ بار سرد

در بار سرد با توجه به اسم آن نوشیدنی های سرد و بستنی سرو می شود که دارای ابزار و وسایلی مانند آبمیوه گیری، عصاره گیر، کمکس و … می شود. در حقیقت بارتندر بدون استفاده از این ابزار ها نمی تواند نوشیدنی ها را تهیه کند و یا ممکن است با کیفیت بالا و خوبی نتواند آنها را تهیه کند. پس بدون شک برای داشتن یک بار سرد در کافی شاپ خود باید حتما ابتدا اکسسوری کافی شاپ بار سرد را تهیه کنید.

برخی از انواع تجهیزات بار سرد شامل موارد زیر می باشد که در ادامه به بررسی چند مورد از آنها می پردازیم:

  • تخته سرو
  • بلندر
  • استرینر
  • شیکر
  • بیتر دش
  • پوراسپات
  • تیکی ماگ
  • جیجر
  • مت بار
  • توییزر
  • مادلر
  • شات ریز
  • لوازم گارنیش
  • قاشق استیل مخصوص بار سرد

شیکر

شیکر یکی از انواع اکسسوری کافی شاپ بار سرد و یکی از مهم ترین اکسسوری های کافی شاپ ها است که در روند تهیه نوشیدنی ها بسیار تاثیرگذار است. در واقع شیکر یک هم زن دستی می باشد که آن را می توانید برای مخلوط ها و تهیه رسپی های مختلف نوشیدنی های سرد به کار ببرید و می توانید برای آماده کردن نوشیدنی های تازه و طبیعی از این ابزار استفاده کنید.

روش کار با شیکر به این صورت است که ترکیبات مورد نظر را برای تهیه نوشیدنی به همراه تکه های یخ در آن ریخته و برای مدت 10 تا 15 ثانیه تکان می دهید. نکته ی تهیه نوشیدنی با شیکر این است که بهتر است ابتدا یخ ها را درون آن ریخته و سپس مواد و ترکیبات نوشیدنی را به آن اضافه کنید. با این کار مواد بهتر با یکدیگر ترکیب می شوند.

جیگر

برای تهیه برخی نوشیدنی ها مانند کوکتل که از ترکیب دو یا چند ماده دیگر ترکیب می شود باید از ابزاری به نام جیگر استفاده کنید؛ چرا که در این نوع نوشیدنی با کم و زیاد شدن مقداری از این ترکیبات ممکن است به کلی طعم اصلی و واقعی خود را از دست بدهد.

جیگر یکی از انواع اکسسوری کافی شاپ بار سرد است و وسیله ای برای اندازه گیری مایعات می باشد که با کمک آن می توانید طعم و عطر نوشیدنی را به صورت دقیق و حرفه ای درست کنید. این ابزار از دو مخروط از پشت به هم چسبیده درست شده است که معمولا مخروط کوچکتر نصف مخروط بزرگتر است.

soroshtajhiz
soroshtajhiz

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋