smnhabdizadeh

smnhabdizadeh

قیمت مخزن استیل

قیمت مخزن استیل از چند پارامتر کلی تشکیل می شود، که به صورت مختصر در ادامه آنها را توضیح خواهیم داد. شاید شما نیز زمانی برای خرید مخزن استیل اقدام و از شرکت های مختلف قیمت مخزن استیل را استعلام نموده اید حتما با قیمت های مختلفی مواجه شده اید و گاهاً به دلیل وجود اختلاف قیمت های زیاد متعجب گردیده اید. اما دلیل این اختلاف قیمت چیست ؟ آیا مخزنِ استیلی را باید بخریم که گران تر است یا به قیمت های ارزان رجوع کنیم؟ و سوالات بسیار زیاد دیگری که هر فردی که برای خرید مخزن اقدام نموده است برایش پیش می آید. در ابتدا باید ببینیم که چه مسائلی قیمت مخزن استیل را کاهش یا افزایش می دهد. و پارامتر های تاثیرگذار در قیمت مخزنِ استیل آیا در کیفیت آن نیز تاثیر گذار هستند یا خیر. مهمترین بخش از قیمت مخزن استیل هزینه ورق استیل است در واقع می توان گفت ۶۰ تا ۷۰ درصد قیمتی که ما برای مخزنِ استیل پرداخت می کنیم هزینه ورق استیل است حال اگر ضخامت یک مخزن افزایش یابد وزن آن نیز افزایش یافته و در نهایت قیمت مخزن استیل بالا خواهد رفت از طرفی نوع ورق نیز تاثیر بسیار زیادی در قیمت مخزنِ استیل دارد. مخزنی که با ورق ۳۱۶ ساخته می شود به مراتب گرانتر از مخزنی است که با ورق ۳۰۴ ساخته خواهد شد(حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد). هر چه یک مخزن استیل تخصصی تر باشد و در تولید آن نیازمند به استفاده از ورقی با ویژگی های خاص باشیم حتما قیمت محصول نهایی نیز افزایش خواهد یافت. پس در خرید مخزن استیل صرفاً به ظرفیت آن توجه نکنید ضخامت ودر نتیجه وزن ورق یکی از اصلی ترین پارامتر ها در تعیین قیمت مخزنِ استیل است. البته کیفیت و کشور سازنده ورق استیل نیز یک امر تاثیر گذار در قیمت مخزنِ استیل است. مثلا قیمت هر کیلو از ورق استیل هندی ۲ تا ۳ هزار تومان ارزان تر از نمونه های کره و تایوان است که دلیل آن نیز با کیفیت تر بودن ورق های استیل این کشورهاست. کم کربن بودن ورق استیل نیز در قیمت آن بی تاثیر نیست. ورق های استیل L یا همان ( Low Carbon )  مقدار کمی گران تر از نمونه های معمولی هستند  ما به خریداران توصیه می کنیم که برای خرید مخزن مورد نظر خود حتما با شرکت سازنده توافق کنند که از ورق کد دار برای تولید مخزن استیل استفاده شود تا مشخصاتی مانند ضخامت، کشور سازنده و نوع استیل بر روی ورق حک شده باشد.

مخزن استیل دو جداره

یکی دیگر از انواع مخزن استنلس استیل، مخزن‌استیل دو جداره است که در ظرفیت های گوناگون تولید می شود. در مخزن‌استیل دوجداره، برخلاف دیگر مخازن پلی اتیلنی که دو جداره بودن بدنه آنها به مقاومت مخزن ارتباط دارد، دوجداره یا سه جداره بودن بدنه ارتباطی با فشار کاری و مقاومت بدنه و … ندارد. بلکه جداره دوم، صرفا به قصد عملیاتی خاصی اضافه می شود. به عنوان مثال اغلب رآکتورهای استیل به صورت دوجداره ساخته می شوند. زیرا اول اینکه، رآکتور یک مخزن عادی است که بر روی آن یک الکتروموتور با شفت و پولی مربوطه نصب شده و وظیفه چرخش همزن را انجام می دهد. دوم اینکه همان طور که در مطالب بالا گفته شد هدف از جداره دوم مقاصد خاصی می باشد. در ساده ترین توضیح، جداره دوم عمل جلوگیری از پرت حرارتی را انجام می دهد. پس در مخزن استیل، استفاده از پشم شیشه، پشم سنگ و سایر عایق‌های حرارتی در بین جداره های اول و دوم، برای این هدف می باشد.

در مواقعی دیگر که نیاز به نصب کویل اسپیرال مسی یا استیل بین دوجداره باشد، جداره دوم ساخته می شود تا وظیفه افزایش یا کاهش دمای سیال اصلی درون مخزن را بر عهده گیرد. نوع دیگری از مخزن های استیل دوجداره هستند که با یک بوشن برای ورودی و یک بوشن برای برگشت آب داغ از دیگ آبگرم نصب می گردد. به این طریق سیال گرم کننده بین دوجداره جریان می یابد و سیال گرم شونده در جداره داخلی قرار خواهد داشت. 

استنلس استیل چیست؟

استنلس استیل یا همان فولاد ضد زنگ یکی محصولات فولادی است که در برابر اکسید شدن مقاومت می کند و از حداقل میزان 11 درصد کروم، حداکثر 1.2 درصد آن از کربن تشکیل شده است. یکی از مهم ترین مزایای استنلس استیل این است که در برابر خوردگی مقاومت خوبی از خود نشان می دهد و با افزایش کروم نیز بیشتر هم می شود.

از کاربردهای ورق استنلس استیل اینکه برای ساختمان سازی، ظروف آشپزخانه، وسایل جراحی و پزشکی، برای کارخانه های بزرگ صنعتی همچون ماشین سازی و پالایشگاه و پتروشیمی می توان اشاره کرد. همچنین این محصول در صنعت کاغذسازی، تصفیه آب و فرآورده های غذایی نیز نقش بسزایی دارد.

انواع استنلس استیل برای تولیدشیرآلات صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد و معمولا به دو نوع 304 و 316 تقسیم می شود. استیل 304 در برابر موارد خورنده مانند اسید و نوع 316 آن علاوه بر اسیدها، تا حد زیادی در برابر محلول های کلریدی نیز استحکام خوبی از خود نشان می دهد.

مخزن استیل سه جداره

حال که با مخزن های استیل تک جداره و دو جداره آشنا شدید لازم می دانیم که مطالب مفیدی درباره مخازن استیل سه جداره یا پروسس تانک در اختیارتان قرار دهیم. به جرئت می توان گفت که پیچیده ترین و منحصر به فردترین مخازن استیل مخزن های پروسس تانک یا مخزن استیل سه جداره است که از استلنس و استیل با آلیاژهای مختلف تولید می گردد.

این قبیل از مخازن دارای ظرفیت ۵۰۰ لیتر در کمترین حالت ممکن بوده و می توان مخازنی بالای ۱۰ هزار لیتر ظرفیت نیز سفارش داده و تحویل گرفت. قیمت این قبیل از مخازن در مقایسه با سایر مخازن گران‌تر بوده و کیفیت آن ها نیز منحصر به فرد و مرغوب هستند. از جمله کاربردهای مهم مخزن استیل سه جداره می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نگهداری و ذخیره محصول
  • فرآوری محصول
  • مخلوط سازی محصول
  • تغییر دما و تبادل حرارتی

لازم به ذکر است که مخازن استیل سه جداره دارای تجهیزات منحصر به فردی می باشد که از جمله مهمترین تجهیزات مخزن های استیل سه جداره می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • شیر نمونه برداری محصول
  • سیستم دیجیتال انتقال دما
  • ژاکت تخم مرغی
  • گیج دما
  • پی اچ متر
  • درب منهول
  • حجم سنج
  • ساید گلاس
  • همزن
  • cip
  • لودسل
  • شیر اطمینان
  • اگزوز یا هواکش

 

مخزن استیل - سازه مخزن

جهت مطاله ادامه مطلب روی لینک کلیک کنید.

smnhabdizadeh
smnhabdizadeh

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋