در طراحی وب سایت ها به دو دسته استاتیک و پویا تقسیم می شوند که هر کدام از این دسته ها می توانند دارای زیرمجموعه هایی باشند.
صفحات وب پویا سیستم های کدنویسی و مدیریت محتوا هستند. سایت های استاتیک که امروزه به ندرت طراحی می شوند، سایت هایی هستند که به ندرت اطلاعات را تغییر و ویرایش می کنند. می توان گفت ماهیت چنین سایت هایی به گونه ای است که نیازی به تغییر مداوم اطلاعات موجود در آنها نیست. از سوی دیگر، وب سایت های پویا به وب سایت هایی اطلاق می شود که پس از طراحی، صاحبان وب سایت می توانند به راحتی محتوای وب خود را مدیریت و تغییر دهند و هر زمان که بخواهند آن را تغییر دهند. در زیر روش های مختلف طراحی صفحات وب پویا را توضیح خواهیم داد. (طراحی سایت در مشهد)
طراحی وب سایت پویا توسط توسعه دهندگان حرفه ای با کد نویسی که بیشتر برای ایجاد صفحات وب منحصر به فرد استفاده می شود انجام می شود. برنامه نویس تمامی کدهای برنامه را به درستی و طبق درخواست مشتری می نویسد. این نوع وب سایت دارای پنل مدیریتی ویژه ای است که به لطف آن مالک می تواند به راحتی محتوای آن را به روز کند. زبان های برنامه نویسی مورد استفاده برای این روش طراحی وب عبارتند از CSS، HTML، PHP، ASP.NET.
PHP
زبان برنامه نویسی PHP که زبان اصلی توسعه صفحات وب به حساب می آید، کاملا متن باز است. php برای توسعه پایگاه داده ها و فایل های اطلاعات کاربر استفاده می شود. این بدان معناست که استفاده از PHP مستقیماً بر ظاهر سایت تأثیر نمی گذارد و نمی توانید آن را تغییر دهید. به اصطلاح توسعه دهندگان از PHP در پس زمینه یا پشت صحنه طراحی ساختار سایت استفاده می کنند.
HTML
زبان برنامه نویسی HTML پایه و اساس صفحات وب است و هر چیزی که کاربر در سایت و بخش کاربر می بیند به صورت html نوشته شده است. قالب کلی صفحات وب سایت شما به این زبان نوشته شده است.
CSS
در طراحی وب دو مرحله وجود دارد، اول طراحی کلی قالب که با HTML انجام می شود و مرحله دوم ایجاد جذابیت صفحات که با زبان CSS ایجاد می شود.
I-ASP.NET
با این زبان می توانید به طور کامل یک وب سایت پویا طراحی کنید. ASP مانند PHP یک زبان برنامه نویسی سمت سرور است و کدهای اصلی آن در معرض دید کاربر قرار نمی گیرند. به همین دلیل از امنیت خوبی برخوردار است. یک فایل ASP بسیار شبیه به یک فایل HTML است و محتوای آن می تواند شامل کد اسکریپت، متن، HTML و XML باشد.
CMS یا سیستم مدیریت محتوا برنامه هایی هستند که استفاده از آنها نیاز به مهارت برنامه نویسی ندارد و با این برنامه ها می توانید یک وب سایت ایجاد کنید، آن را مدیریت کنید و محتوای آن را تغییر دهید یا به روز کنید. از جمله سیستم های مدیریت محتوای موجود در بازار می توان به وردپرس، جوملا و ... اشاره کرد. از CMS می توان برای طراحی وب سایت های کوچک و متوسط استفاده کرد اما ممکن است برای وب سایت های بزرگ با بیش از 500 صفحه به خوبی جواب ندهد.سیستم های مدیریت محتوا به دو گروه اختصاصی و آماده تقسیم می شوند. در مقاله ای با عنوان مقایسه cms وردپرس و جوملا در طراحی سایت با این دو سیستم مدیریت محتوا بیشتر آشنا شوید.
در طراحی قالب سفارشی بیشتر از یک قالب آماده از کدهای برنامه نویسی استفاده می شود و می توان در آن تغییراتی ایجاد کرد تا تمامی نیازهای کاربران برطرف شود و نیازهای مشتریان به طور کامل برآورده شود.
طراحی سایت و قالب ها آماده شده است
در این نوع توسعه وب سایت، قالب ها برای انواع وب سایت ها از پیش طراحی شده و مشتری با توجه به نیاز خود اقدام به خرید آنها می کند. امکان تغییر این فرمت نسبت به فرمت های خاص کمتر است.
پاسخ ها