پاستا میت بال یکی از محبوب ترین پاستاها در منو رستوران ها و کافه رستوران هاست. یکی از عوامل بسیار موثر در تهیه یک پاستا میت بال جذاب و خوشمزه، تهیه سس خوش عطر و طعم و وسوسه انگیز برای آن است.
همشهری آنلاین: پاستا میت بال یکی از محبوب ترین پاستاها در منو رستوران ها و کافه رستوران هاست. یکی از عوامل بسیار موثر در تهیه یک پاستا میت بال جذاب و خوشمزه، تهیه سس خوش عطر و طعم و وسوسه انگیز برای آن است.
اسپاگتی میت بال مخصوص با گوشت چرخ کرده یک غذای بسیار خوش طعم است که ارزش های غذایی زیادی برای بدن دارد و فقط ۳۰ دقیقه زمان برای آماده سازی این غذا لازم است.
گوجه فرنگی ۶ عدد
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
پنیر پارمسان به مقدار نیاز
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پودر پیاز ۱ قاشق چای خوری
برگ ریحان ۱ لیوان
اسپاگتی با قطر ۱.۴ نصف یک بسته ۵۰۰ گرمی پونه کوهی ۱ قاشق چای خوری
ابتدا گوجه فرنگی را پوره کنید و در روغن با کمی نمک و فلفل سیاه تفت دهید.
به گوشت چرخ کرده فلفل سیاه، نمک، پونه کوهی، پودر پیاز، پنیر پارمسان و ریحان خرد شده اضافه کنید و خوب ورز دهید و گوشت ها را قلقلی و در روغن یا کره سیر سرخ کنید. خوب که سرخ شد گوشت ها را به پوره گوجه که روی حرارت قرار دارد اضافه کنید. اگر گوشت را با کره سیر سرخ کنید بسیار خوش طعم تر خواهد شد.
اسپاگتی ها را با نمک می جوشانیم و وقتی خوب نرم شد آبکش کنید و با آب سرد بشویید و سپس به سس مخصوص اضافه و خوب مواد را با هم مخلوط کنید. به اسپاکتی کمی ریحان تازه و پنیر پارمسان اضافه کنید و در ظرف سرو کنید. وقتی اسپاگتی را در ظرف کشیدید دوباره کمی روی آن پودر پنیر پارمسان بپاشید و برای تزیین چند عدد برگ تازه ریحان روی آن قرار دهید. نوش جان.
پاسخ ها