خوراک جو و لوبیا غذایی است که میتوانید از آن در وعده صبحانه نیز استفاده کنید و در طول روز احساس سیر داشته باشید.
فرارو: خوراک جو و لوبیا غذایی است که میتوانید از آن در وعده صبحانه نیز استفاده کنید و در طول روز احساس سیر داشته باشید.
طرز تهیه یک آش لذیذ و مجلسی به روش رستورانی
مواد لازم:
پیاز ۱ عدد
لوبیا چیتی ۲ پیمانه
جو پرک ½ پیمانه
قارچ ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر دارچین به مقدار کافی
طرز تهیه:
برای تهیه خوراک جو و لوبیا چیتی خوشمزه ابتدای کار لوبیا چیتی را میشوییم، سپس درون یک کاسه حاوی آب میریزیم. در ادامه اجازه میدهیم لوبیا چیتی به مدت ۱۲ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد.
حالا برای این که نفخ لوبیا بهتر گرفته شود در طی این مدت آب درون کاسه را ۳ تا ۴ مرتبه عوض میکنیم.
در ادامه پس از گذشت این زمان لوبیا چیتی را درون آبکش میریزیم تا آب اضافی اش خارج شود.
در این مرحله لوبیا چیتی را درون یک قابلمه حاوی آب میریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و اجازه میدهیم لوبیا چیتی به مدت ۲ ساعت درون آب جوش بماند تا کاملا پخته و نرم شود.
حالا جو را درون آب میریزیم، سپس اجازه میدهیم درون آب بماند تا خیس بخورد.
پیاز را خرد میکنیم و تفت میدهیم تا پیاز سبک و طلایی شود.
قارچ خرد شده را هم به تابه اضافه میکنیم.
حالا حرارت تابه را زیاد میکنیم تا قارچ آب نیندازد، سپس به تفت دادن ادامه میدهیم تا قارچ نرم و سرخ شود. در ادامه نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر دارچین را به قارچ اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به قارچ و پیاز اضافه میکنیم، سپس حرارت را کم میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود، سپس رنگ رب گوجه فرنگی باز شود.
در این مرحله جو خیس خورده را به همراه آب اضافی اش به لوبیا اضافه میکنیم، سپس آب آن را اندازه میکنیم و مخلوط قارچ را به خوراک اضافه میکنیم و اجازه میدهیم خوراک لوبیا روی حرارت بماند تا جا بیوفتد.
پاسخ ها