سیما رادمان

سیما رادمان

دانشجوی مهندسی مخابرات؛ اهل تهران، همیشه در حال یادگیری
توسط ۱ نفر دنبال می شود

دور جدید تشویق برای حضور در پلتفرم های داخلی: سازمان فناوری اطلاعات کسب و کارها را تسهیل می کند

دور جدید تشویق به حضور در پلتفرم‌های داخلی: سازمان فناوری اطلاعات به کسب‌وکارها تسهیلات می‌دهد

اگر قرار بر حمایت از کسب‌وکارهای آسیب دیده از فیلترینگ باشد، باید از همه حمایت کرد.

سازمان فناوری اطلاعات ایران به کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال کشور تسهیلات ارائه می‌کند. بنابر اعلام مدیرکل پایش و ممیزی این سازمان، ارائه تسهیلات در راستای آیین‌نامه «حمایت از سکوها و کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال» است.

به گزارش دیجیاتو و به نقل از روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات ایران، «مهدی مظفری»، مدیرکل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران اظهار داشت این تسهیلات در راستای ایجاد اشتغال است:

«این تسهیلات به کلیه کسب و کارهای فعال که بر بستر سکوهای مشمول آیین نامه «حمایت از سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال» که اقدام به فروش کالا، خدمات و یا فعالیت اقتصادی می‌کنند، ارائه خواهد شد.»

به گفته وی سقف این تسهیلات برای کسب و کارهای حقوقی، 500 میلیون تومان، برای کسب و کارهای صنفی، 300 میلیون تومان و برای کسب و کارهای حقیقی، 200 میلیون تومان است که سود آن 15/33درصد و باز پرداخت آن 48 ماهه با شش ماه تنفس خواهد بود.

اما چه کسب‌وکارهایی شامل این تسهیلات می‌شوند؟ بنابراعلام مظفری، کسب و کارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال کشور که حداقل سه ماه سابقه فعالیت در سکوهای داخلی مشمول نظیر ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله را دارند، می توانند برای دریافت این تسهیلات، درخواست خود را ثبت کنند. این درخواست را می‌توان از طریق سامانه توان آفرین ثبت کرد.

علاقه‌مندان به برای دریافت متن کامل و شرایط عمومی، اختصاصی، مدارک و راهنمای ثبت نام دریافت این تسهیلات می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی حمایت از کسب‌وکارهای مبتنی بر سکوهای اینترنتی مراجعه کنند یا با سامانه پاسخگویی سازمان فناوری اطلاعات ایران به شماره 1649 تماس بگیرند.

حمایت از کسب‌وکارها خوب است، اما اینکه میان آنها تفاوت قائل شد به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست. همه کسب‌وکارهای آنلاین با فیلترینگی که از سوی دولت اعمال شد، ضربه خوردند و اگر قرار بر جبران یک اشتباه باشد، همه باید از این حمایت برخوردار شوند.

لازم به ذکر است ارائه تسهیلات برای حمایت از پلتفرم‌های بومی مسبوق به سابقه است، در ابتدای مسیر تسهیلات 5 میلیارد تومانی به برخی از پیام‌رسان‌های بومی تعلق گرفت تا بتوانند نیازهای توسعه‌ای خود را رفع کنند. حال نوبت به ارائه تسهیلات به کاربران آنها رسیده است.

سیما رادمان
سیما رادمان دانشجوی مهندسی مخابرات؛ اهل تهران، همیشه در حال یادگیری

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋