شیرین سپیدنام

شیرین سپیدنام

طراح موشن گرافیک، دانشجوی گرافیک دانشگاه تهران
توسط ۱ نفر دنبال می شود

سورپرایز فردای عروسی داماد با صبحانه ویژه

املت ایتالیایی یکی از املت های ساده اما خوشمزه است که در این مطلب روش درست کردن آن را قرار داده‌ایم.

برترین‌ها: املت ایتالیایی یکی از املت های ساده اما خوشمزه است که در این مطلب روش درست کردن آن را قرار داده‌ایم.

سورپرایزِ فردای عروسیِ آقا داماد با صبحانه خاص

وقتی صحبت از املت میشود تصور افراد مخلوطی از گوجه و تخم مرغ می باشد اما در حقیقت املت انواع مختلفی دارد. املت ایتالیایی (فریتانا) که شباهت زیادی به کوکوی ما ایرانی ها دارد. املت ایتالیایی در واقع به معنی تخم مرغ سرخ شده است. املت ایتالیایی بسیار با ذائقه ما ایرانی ها جور است از مزیت های این املت این است هرچیزی که دم دست دارید یا دوس دارید را می توانید در املت ایتالیایی اضافه کنید می توانید از گوشت یا مرغ یا سوسیس یا حتی بدون ایناها با سبزیجات به صورت گیاهی طبخ کنید.

مواد لازم املت ایتالیایی:

تخم مرغ ۳ عدد

سینه مرغ ۱/۲ عدد

سیب زمینی ۲ عدد

قارچ ۲۰۰ گرم

گوجه فرنگی ۱ عدد

پیاز ۲ عدد

اسفناج ۱ پیمانه

ذرت ۳ ق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

پنیر پیتزا به مقدار لازم

سورپرایزِ فردای عروسیِ آقا داماد با صبحانه خاص

طرز تهیه املت ایتالیایی

مرحله اول : پخت مرغ

ابتدا سینه مرغ را با پیاز که ۴ قاچ کردیم و نمک و فلفل سیاه داخل قابلمه ریخته و روی آن آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا مرغ پخت شود بعد از پخت آن را از قابلمه خارج کنید و با چاقو تکه تکه کنید.

مرحله دوم : تفت دادن پیاز و سیب زمینی

سیب زمینی را نگینی ریز خرد کرده و داخل تابه با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سرخ شوند سپس سیب زمینی را از تابه خارج و داخل همان تابه پیاز را نگینی ریز خرد می کنیم و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود سپس به آن قارچ اسلایس شده را اضافه می کنید ( اگر از قارچ تازه استفاده می کنید برای اینکه قارچ سیاه نشود ۱ ق غذا خوری آبلیمو به ان اضافه کنید) و با حررات بالا تفت دهید.

مرحله سوم : افزودن گوجه

گوجه فرنگی را ریز خرد کنید و به قارچ اضافه کنید کمی که تفت خورد ذرت و اسفناج خرد شده و مرغ پخته را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوجه اسفناج پخته شوند و آبش کشیده شود در انتها نمک و فلفل سیاه و آویشن را اضافه می کنیم و هم بزنید تا تمام مواد به صورت یکدست مخلوط شوند.

مرحله چهارم : افزودن تخم مرغ

تخم مرغ ها را داخل کاسه با چنگال بزنید تا کف کند و از لختگی خارج شود سپس داخل تابه روی مواد ریخته و با قاشق خوب صاف کنید و با حرارت کم اجازه دهید تخم مرغ ها کاملا پخته شوند وقتی تخم مرغ پخته شد روی آن پنیر پیتزا ریخته و برای چند دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود در انتها املت ایتالیایی را با نان و سس میل کنید.

فوت و فن دستور پخت املت ایتالیایی

اگر فر ندارید می توانید پنیر پیتزا را ریخته و درب تابه را بگذارید تا پنیر ذوب شود.

روی املت ایتالیایی برای تزئین بیشتر سبزیجات ریخته تا زیبا تر دیده شود.

شیرین سپیدنام
شیرین سپیدنام طراح موشن گرافیک، دانشجوی گرافیک دانشگاه تهران

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋