زرد شدن ناخنها ممکن است به دلیل مشکلات تیروئید یا دیابت باشد.
برترینها: وضع ناخنهای هرکس میتواند دریچهای به وضع کلی سلامت بدن او باشد. ناخنی که بهدلیل استفاده درازمدت از محصولات آرایشی و لاکهای رنگی زرد شده است اغلب پس از رشد دوباره، رنگ سالم و شفاف را نشان خواهد داد. با این حال، اگر ناخنهای جدید نیز زرد باقی بمانند، این وضع ممکن است نشانه مشکلات دیگری باشد که باید جدی گرفت.
به گزارش نشریه هلتلاین، وقتی رنگ ناخن تغییر میکند، ممکن است نشاندهنده وجود عفونت یا عواملی مانند قارچ ناخن باشد. همچنین، این تغییر رنگ ممکن است بهدلیل استفاده از محصولاتی مثل لاک ناخن، مواد رنگی، یا واکنشهای حساسیتزا باشد. بنابراین، در قدم اول، باید دلیل تغییر رنگ و زرد شدن ناخن را مشخص کرد.
اگر ناخنها بهدلیل استفاده از رنگها یا محصولات آرایشی بهداشتی زرد شده است، ناخنهای تازه رشد کرده باید رنگی سالم و شفاف داشته باشد. اگر ناخنها همچنان زرد باقی مانده است، ممکن است نشانه مشکلات دیگری باشد که نیاز به بررسی پزشکی دارد.
گاهی، کمبود ویتامینها یا مواد معدنی ممکن است باعث زردی ناخنها شود. در این موارد، استفاده از مکملهای ویتامین ممکن است مشکل را رفع کند.
در موارد دیگر، زرد شدن ناخنها ممکن است بهدلیل مشکلات تیروئید، پسوریازیس، یا دیابت باشد. در حالتهای نادر، زردی ناخنها ممکن است نشاندهنده وجود بیماریهای جدیتری مثل سرطان پوست باشد. سندرم ناخنهای زرد (YNS) نیز مشکلی نادر با زردی مداوم ناخنها و مشکلات تنفسی یا لنفاوی شناخته میشود.
پاسخ ها