نرگسی اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی و متعلق به خطهی شمال کشور است.
فرارو: نرگسی اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی و متعلق به خطهی شمال کشور است.
این غذا در زمان بسیار کوتاهی آماده میشود و برای مواقعی که عجله دارید، میتواند گزینهی بسیار خوشمزهای باشد. برای پخت این غذا لازم است تا چند قلق را بلد باشید تا طعم نرگسی شما بینظیر شود.
مواد | مقدار |
اسفناج | ۲۵۰ گرم |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
پورهی سیر | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه | نصف قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
تخممرغ | ۳ تا ۴ عدد |
گردو | ۳ عدد |
مناسب: ۲ نفر
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
۱.
ابتدا ۲۵۰ گرم اسفناج را بشویید و درشت خرد کنید. سپس بدون اینکه آب به آن اضافه کنید داخل قابلمه بریزید چون اسفناج زمان پخت آب میاندازد. اجازه دهید ۱۵ دقیقه بپزد. در این فاصله پیاز داغ درست کنید. پیاز داغ راز خوشمزه شدن نرگسی است. دو عدد پیاز متوسط را خلالی خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید تا طلایی شود. دقت کنید که روغن آن نباید کم باشد. پیاز که طلایی شد یک قاشق چایخوری پورهی سیر، یکدوم قاشق چایخوری زردچوبه و کمی فلفل اضافه کرده و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.
۲.
اسفناجهای پخته شده را به پیاز داغ اضافه کنید و چهار پنج دقیقه اسفناجها را با پیاز داغ هم تفت دهید. سپس سه یا چهار عدد تخممرغ را روی اسفناجها قرار دهید و کمی نمک بزنید. درب تابه را دو الی سه دقیقه بذارید تا تخممرغها ببندند و پخته شوند. میتوانید بسته به سلیقهی خود زردههای تخممرغ را عسلی بردارید. در آخر میتوانید کمی مغز گردو هم روی نرگسی بریزید.
پاسخ ها