شیرین سپیدنام

شیرین سپیدنام

طراح موشن گرافیک، دانشجوی گرافیک دانشگاه تهران
توسط ۱ نفر دنبال می شود

طرز تهیه هویج پلو با زرشک؛ شیک و شیک

هویج پلو با مرغ ریش ریش یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و ساده و جذاب است.

برترین‌ها: هویج پلو با مرغ ریش ریش یکی از پلو های بسیار خوشمزه و ساده و جذاب می باشد که از ترکیب هویج رنده شده و مرغ ریش شده با زرشک آماده می شود.

می توانید این غذا را برای مهمانی و مجالس مختلف تهیه کنید و یک غذای فوق العاده عالی در خانه آماده کنید. شما می توانید بنا به ذائقه خود کمی شکر به مواد اضافه کنید و با زعفران فراوان مواد را تفت دهید تا یکدست شود.

طرز تهیه هویج پلو با زرشک؛ شیک و مجلسی

مواد لازم برای تهیه هویج پلو با مرغ ریش ریش

برنج    ۳ پیمانه

هویج    ۳ عدد

زرشک    ۱/۲ پیمانه

سینه مرغ    ۱ عدد

پیاز    ۱ عدد

زعفران    به مقدار لازم

شکر    ۲ ق غذا خوری

کره    به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه    به مقدار لازم

طرز تهیه هویج پلو با مرغ ریش ریش شده و زرشک

مرحله اول: پخت مرغ

ابتدا باید مرغ را بپزید. برای این کار سینه مرغ را به همراه یک پیاز چهار قاچ شده و ادویه ها داخل قابلمه تفت دهید تا کمی سرخ شود و بعد روی مرغ آب بریزید و بگذارید تا سینه مرغ پخته شود و بعد از آب خارج کنید و بعد از خنک شدن ریش ریش کنید و به آن زعفران دم کرده اضافه کنید.

مرحله دوم: تفت دادن هویج

در ادامه باید هویج را پوست بگیرید و به صورت درشت یا خلالی خرد کنید. داخل یک تابه کمی کره و روغن ریخته و هویج ها را تفت دهید تا پخته و کمی سرخ شود و بعد کمی شکر و آب و زعفران اضافه کنید و درب تابه را قرار دهید تا پخته و نرم شود.

مرحله سوم: تهیه مواد

در ادامه باید زرشک خیس خورده را به همراه ۱ ق غذا خوری شکر دیگر اضافه کنید و تفت دهید تا زرشک پفکی شود و یا می توانید زرشک را به طور جداگانه سرخ کنید. مرغ را نیز به داخل تابه ای جدا به همراه کمی زعفران و کره تفت دهید.

مرحله چهارم: تهیه هویج پلو با مرغ ریش ریش

برنج را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید. زمانی که برنج نرم شد باید آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ قرار دهید و برنج را برای ۴۰ دقیقه دم بگذارید. زمانی که برنج پخته شده داخل دیس کشیده و با مرغ و هویج تزیین کنید و میل کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت هویج پلو با مرغ ریش ریش شده

می توانید همه مواد را جدا جدا تفت دهید و برای سرو روی برنج بریزید.

بهتر از است از ترکیب برنج ایرانی و کمی برنج دودی استفاده کنید تا عطر بی نظیری داشته باشد.

بهتر است روی برنج کمی کره محلی بریزید تا عطر بسیار خوبی به این پلو بدهد.

شیرین سپیدنام
شیرین سپیدنام طراح موشن گرافیک، دانشجوی گرافیک دانشگاه تهران

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋