رسپی سوپ عدس رژیمی
در این مطلب از میتوانید انوع رسپی سوپ رژیمی عدس خوشمزه را که به سادگی آماده می شود را بیاموزید.
سوپ عدس رژیمی ، یک سوپ کم کالری خوشمزه ، سیر کننده و پر از فیبر است که برای دیابتی ها و افرادی که تمایل به کاهش وزن دارند مناسب است.
همیشه قبل از پخت سوپ عدس رژیمی سعی کنید عدس را به مدت 3 ساعت تا یک شب در آب بخیسانید تا نفخش گرفته است و سریعتر بپزد.
برای 3 – 4 نفر
عدس | 225 گرم ( حدود 1 لیوان ) |
پیاز | 2 عدد ( ساطوری شده ) |
سیر بزرگ | 2 حبه ( ساطوری شده ) |
هویج بزرگ | 1- 2 عدد ( ساطوری شده ) |
روغن زیتون خالص | 2 قاشق سوپ خوری |
آب مرغ ، آب سبزیجات یا آب | 5/1 لیتر |
سرکه | 2 قاشق سوپ خوری |
فلفل و نمک | به مقدار لازم |
برگ کرفس | برای تزئین |
همه مواد به جز طعم دهنده ها را داخل قابلمه ریخته روی حرارت متوسط بگذارید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و نیم ساعت اجازه دهید سوپ بپزند.
سرکه ، نمک و فلفل را اضافه کنید و مزه اش را تنظیم نمایید و سرو نموده با برگ کرفس یا جعفری تزئین کنید.
برای 4 نفر
عدس | 1 لیوان |
سیب زمینی | 2 عدد |
روغن زیتون | 2 قاشق غذا خوری |
آب یا آب مرغ | 2 لیتر |
رب گوجه | 2 قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
لیموترش | 1 عدد |
جعفری تازه یا نعنا | برای تزئین |
سوپ عدس و سیب زمینی رژیمی
در ابتدا پیاز داغ درست کنید و سیب زمینی را اضافه کرده تفت دهید.
رب را اضافه کرده تفت دهید تا رنگ باز کند.
آب را اضافه کرده و صبر کنید به جوش بیاید.
عدس را اضافه کنید در قابلمه را بگذارید به مدت نیم ساعت بجوشد و در نهایت ،نمک ، فلفل و آبلیمو را اضفافه کرده و 5دقیقه بجوشانید و سرو نمایید و با برگ های جعفری یا نعنا سوپ رژیمی عدس خوشمزه را تزئین نمایید.
عدس خشک | دو فنجان |
پوره گوجه فرنگی | 395 گرم |
هویج که به حلقه های دو و نیم سانتی برش خورده | سه عدد |
کرفس که به قسمت های دو و نیم سانتی برش خورده | سه شاخه |
پیاز که خوب خرد شده | یک عدد |
سیر که خوب خرد شده | 2 حبه |
پونه کوهی خشک شده | یک دوم قاشق چای خوری |
آب سبزیجات کم نمک | 5 فنجان |
نمک و فلفل | یک قاشق غذا خوری |
سرکه انگور | یک چهارم فنجان |
جعفری تازه خرد شده | به میزان لازم |
سوپ عدس و سبزیجات رژیمی
عدس ، گوجه ، هویج ، کرفس ، پیاز ، سیر ، پونه ، آب ، و سبزیجات را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید به جوشآید سپس در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید عدس کاملا بپزد.
برای این که سوپ خوشمزه شما بافت غلیظی پیدا کنید میتوانید 2 فنجان از مواد داخل قابلمه را برداشته 5 دقیقه کناری بگذازید کمی خنک شود سپس در مخلوط کن میکس نمایید و به قابلمه برگردانید.
نمک ، فلفل و سرکه را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر بپزید سپس در کاسه سرو نموده روی هر کدام را با جعفری تزئین کنید.
برای 4 نفر
عدس | 1 لیوان |
جو پرک | دو سوم لیوان |
پیاز | 1 عدد متوسط |
قارچ | 250 گرم |
روغن مایع | 2 قاشق غذا خوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
سوپ رژیمی عدس و جو
پیاز را خرد کرده تفت دهید ، قارچ را اضافه کرده تفت دهید تا آبش کشیده شود ، سپس زردچوبه را اضافه نمایید و تفت دهید.
آب را اضافه کرده وقتی به جوش آمد عدس را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید ، بعد از 20 دقیقه جو پرک را اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
برای خوشمزه تر شدن سوپ عدس رژیمی میتوانید 1 عدد عصاره گوشت ، مرغ یا سبزیجات به آن اضافه کنید.
به میزان لازم نمک ، فلفل و آبلیمو به سوپ اضافه کرده و صبر کنید سوپ جا بیوفتد.
گردآوری: بخش تغذیه و آشپزی
پاسخ ها