شیما شادکام

شیما شادکام

روزمرگی های یک دانشجوی مامایی علاقمند به هنر و کتاب
توسط ۲ نفر دنبال می شود

راهنمای خرید ضد تعریق صنعتی و خانگی



راهنمای خرید عرق گیر صنعتی و خانگی, راهنمای خرید عرق گیر, راهنمای خرید دستگاه عرق گیر صنعتی و خانگی

راهنمای خرید عرق گیر صنعتی و خانگی

 

نکته هایی برای خرید عرق گیر صنعتی و خانگی:

دستگاه عرق گیری یا گلاب گیری یا دستگاه تقطیر، با یک فرآیند تقطیر مایعات به بخار و سپس به مایع تبدیل می شوند. دستگاه عرق گیری در مدل های متفاوتی به صورت خانگی، صنعتی و نیمه صنعتی و برقی و گازی بودن آن ها متفاوت است. در ادامه شما را با راهنمای خرید عرق گیر صنعتی و خانگی آشنا می کنیم.

دستگاه عرق گیر چیست؟

دستگاه عرق گیر و یا دستگاه تقطیر یا دستگاه گلاب گیر طی یک فرآیند فیزیکی، دو مایع که نقطه جوش متفاوتی دارند را از یکدیگر جدا می کند. در واقع از دستگاه تقطیر به عنوان روشی برای خالص سازی مایعات با نقطه جوش پایین استفاده می شود. این همان روشی است که برای عرق گیری و گلاب گیری مورد استفاده قرار می گیرد (تقطیر). آنچه که در کیفیت محصول نهایی بسیار حائز اهمیت است، کیفیت دستگاه تقطیر می باشد که برای اطمینان از آن باید از فروشگاه های معتبر خریداری کنید.

 

دستگاه عرق گیر متناسب با نوع تقطیر دارای ساختار و مدل های متفاوتی است. بعضی از دستگاه های عرق گیر، بر اساس نقطه جوش مایعات فرآیند تقطیر را انجام می دهند و آن را به بخار تبدیل می کنند.

 

دستگاه های عرق گیر به صورت صنعتی، نیمه صنعتی و خانگی موجود هستند.

 

مزایای دستگاه عرق گیری :

•    قابلیت تولید عرقیات در نوع خانگی، صنعتی و نیمه صنعتی

•    تولید در انواع مدل ها و ظرفیت های مختلف

•    امکان استفاده در دو حالت برقی و گازی

•    مصرف بهینه سوخت و انرژی

•    دارای مخزنی مستحکم با ضخامت مطلوب

•    مجهز به کندانسور برقی جهت خنک سازی مایعات و بخار تولید شده

•    دارای ترمومتر جهت تنظیم دمای داخلی مخزن دستگاه

•    مقاومت بالا در برابر حرارت و سرما

•    عمر طولانی و صرفه اقتصادی بالا

•    طریقه نصب و راه اندازی آسان

•    تهیه ی عرقیجات کاملا بهداشتی انجام می شوند.

 

انواع مدل های دستگاه عرق گیری :

دستگاه عرق گیری تک ‌لایه: دستگاه عرق گیری تک ‌لایه از ابتدایی ترین نمونه دستگاه عرق گیری به جساب می آید. این دستگاه با گاز شهری کار می کند و به راحتی می توانید آن را روی یک قابلمه قرار دهید و از آن استفاده کنید. این مدل دارای سردکن نیست و عرق گرفته شده به وسیله یک لوله کوتاه به خارج از دستگاه انتقال داده می شود.

 

دستگاه عرق گیری دو لایه: این دستگاه عرق گیر، پیشرفته تر از دستگاه عرق گیر تک ‌لایه است که به آن سردکن دار نیز گفته می شود. در واقع همان دستگاه تک لایه است با این تفاوت که عرق گرفته شده به وسیله دستگاه از یک لوله بلند عبور می کند و نه کوتاه این لوله مار پیچ بلند یا کندانسور باعث سرد شدن مایع و خروج بهتر می شود. بازدهی این دستگاه تقریبا دو برابر نمونه تک لایه است به همین علت پرفروش تر از نمونه قبلی می باشد.

 

دستگاه عرق گیری برقی: بر خلاف دو نمونه قبلی که به وسیله شعله گاز عملیات تقطیر انجام می شد در این نمونه گرمای حاصل به وسیله برق شهری تولید می شود. اندازه این دستگاه بسیار کوچک است و بیشتر استفاده خانگی دارد و مناسب استفاده صنعتی نیست. به دلیل خطرات استفاده از گاز شهری، توصیه می کنیم مدل برقی را خریداری کنید.

 

نکته هایی برای خرید دستگاه عرق گیر, روش های نگهداری از دستگاه عرق گیر, نکات مهم برای خرید دستگاه عرق گیر

دستگاه عرق گیر خانگی

 

قطعات دستگاه تولید عرقیات :

مخزن

دستگاه عرق گیر مجهز به یک مخزن است که گیاهان و آب داخل آن ریخته شوند و سپس به وسیله سیستم گرمایشی به گیاهان و آب حرارت داده می شود، عرق گیرهای نیمه صنعتی و خانگی معمولا دستگیره دارند و جابه جایی آنها راحت تر خواهد بود، درب مخزن دستگاه کاملا مستحکم است و به صورت کاملا کیپ روی آن قرار دارد و جلوی نفوذ گردوخاک یا آلودگی به داخل مخزن را می گیرد. اگر جنس مخزن از جنس آلیاژ کرم بیش از حد باشد، عرق تولید شده در آن دارای مزه ی نامطلوب و رنگ کدر عرق می شود. هر چه ضخامت مخزن استاندارد عمر دستگاه هم بالاتر می رود. 

 

بدنه

جنس بدنه دستگاه های عرق گیر از اهمیت ویژه ای برخوردارند زیرا که باید از بدنه ای مستحکم تولید شده باشند، حتما قبل از خرید عرق گیر صنعتی و خانگی، بدنه ی آن را بررسی کنید. بدنه این دستگاه ها به طور سفارشی از دو جنس استیل و آلومینیوم قابل تولید است که این دو جنس ضد زنگ و ضد سایش هستند. استیل با کیفیت و درجه یک باعث عدم واکنش با بخار و عرق گرفته شده می شود بنابراین هیچ گونه طعم، مزه و رنگ غیر طبیعی به عرق گرفته شده وارد نمی کند.

 

به دلیل اینکه در دستگاه های عرق گیر از دمای بالا استفاده می شود، بسیار مهم است که قطر استیل در سطح استاندارد باشد و نباید از ضخامت پایینی تولید شده باشند.

 

کندانسور

دستگاه های عرق گیر دو بخش سردکننده و گرم کننده دارند که بخش سردکننده را کندانسور تشکیل داده و کندانسور برای خنک سازی بخار تولید شده از گیاه و آبی است که قبلا به وسیله سیستم گرم کننده حرارت گرفته و به بخار تبدیل شده است، کندانسور برای سرد کردن بخار به آب نیاز ندارد و خنک سازی را مستقیما انجام می دهد.

 

لوله هایی که در داخل کندانسور استفاده شده است از جنس مس هستند.

 

کنداسورها معمولا دو مدل هستند مدل های آبی و مدل های فن دار که در دستگاه های تقطیر بالای 50 لیتری استفاده می شوند. ترجیها از کنداسورهای لوله مسی استفاده نکنید زیرا مس با اکثر مایعات واکنش نشان می دهد و موجب طعم دار شدن و کدر شدن رنگ عرق گرفته شده می شود.

 

فن

یکی دیگر از اجزای تشکیل دهنده دستگاه عرقگیر فن، است که وظیفه ی به گردش درآوردن هوای سرد در سطح کندانسور را دارد و در پشت کندانسور قرار دارد، فن دستگاه عرقگیر از نوع دمنده است و هوا در داخل لوله های مسی و رادیات جا به جا می شود و خنک سازی به بهترین نحو انجام می شود.

 

دماسنج

دستگاه عرق گیری دارای دماسنج یا ترمومتر است که دمای قسمت داخلی مخزن را به طور دقیق اندازه گیری می کند، با وجود این دماسنج، می توان میزان دما و بخار را به طور دلخواه تنظیم کرد و امکان کنترل دمای داخلی برج تقطیر نیز قابل کنترل است.

 

کانال انتقال بخار دستگاه

دستگاه عرق گیر، بخار ناشی از مخرن را به وسیله کانال های ارتباطی، به سمت کندانسور هدایت می کند، یک سر این کانال ها به مخزن وصل شده و یک سر دیگر آن به کندانسور وصل می شود که این مدل برای ظرفیت های پایین شلنگ است، اما برای ظرفیت های بالاتر مانند دستگاه های عرق گیر صنعتی، کانال های انتقال بخار حالت فلزی دارند.

 

شیر تخلیه

در قسمت پایین مخزن دستگاه عرق گیر، شیرتخلیه قرار دارد و از طریق این شیر عرقیات بعد از تولید و خنک سازی به سمت مخزن جمع آوری حرکت می کنند، با وجود این شیر، شست و شوی مخزن را برای کاربران راحت می شود و بعد از شستشو می توان داخل مخزن را به طور کامل خالی کرد.

 

فیلتر

دستگاه عرق گیر مجهز به فیلتر است و وظیفه فیلتر جداسازی مایع از گیاه است.

 

مزایای دستگاه عرق گیری, انواع مدل های دستگاه عرق گیری, اصولی برای خرید دستگاه عرق گیر صنعتی و خانگی

دستگاه عرق گیر صنعتی

 

نکات مهم برای خرید دستگاه عرق گیر :

نوع دستگاه و حجم آن : قبل از خرید دستگاه عرق گیر باید مشخص کنید که می خواهید با این دستگاه چه کاری انجام بدهید و می خواهید آن را در کجا قرار بدهید. به عنوان مثال برای استفاده های خانگی می توانید از 10 لیتری استفاده کنید، اما برای استفاده صنعتی این مدل مناسب نیست، باید توجه به تولید خود حجم دستگاه عرق گیر را انتخاب کنید.

 

جنس دستگاه : همان طور که در بالا به آن اشاره کردیم از استیل ضد زنگ با ضخامت مناسب استفاده کنید. تا کیفیت عرقیجات شما بالا باشد.

 

نوع سیستم گرمایشی : برخی از دستگاه های عرق گیر برقی هستند و از المنت استفاده می شوند و برخی گازی هستند. دستگاه عرق گیر برقی برای مصارف خانگی استفاده می شوند.

 

قیمت دستگاه : یکی از مهم ترین نکات هنگام خرید دستگاه عرق گیر قیمت آن است با توجه به حجم و اندازه و نوع آن (صنعتی یا خانگی، برقی یا گازی) و دارای سردکن و ... روی قیمت دستگاه عرق گیر تاثیر می گذارد.

 

گارانتی محصول : از برندهایی خریداری کنید که دارای گارانتی و خدمات پس از فروش باشند، زیرا این محصولات دارای کیفیت بالایی هستند.

 

روش های نگهداری از دستگاه عرق گیر :

– همیشه در حین انجام کار مراقب حجم آب داخل آن باشید. در خیلی از موارد به دلیل تمام شدن آب داخل آن جوش های دستگاه ذوب شده و دستگاه ترک بر می دارد.

 

– دستگاه را باید در مکانی قرار بدهید که امکان سقوط و افتادن آن کمتر باشد، زیرا به ضربه حساس است و امکان دارد در اثر ضربه کارایی خود را از دست بدهند.

 

– پس از اتمام کار تمام مواد و ... را داخل آن خارج کنید، آن را خوب بشویید و با دستمال خشک کنید.

 

– دستگاه عرق گیر را دور از دسترس کودکان قرار بدهید.

 

گردآوری: بخش دانش کسب و کار

 

شیما شادکام
شیما شادکام روزمرگی های یک دانشجوی مامایی علاقمند به هنر و کتاب

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋