سالاد مراکشی یکی از سالادهایی است که تهیه آن برای دورهمیها و پذیرایی از مهمانها گزینه مناسبی است.
فرارو: سالاد مراکشی یکی از سالادهایی است که تهیه آن برای دورهمیها و پذیرایی از مهمانها گزینه مناسبی است.
گل کلم برای درست کردن انواع سالاد، خورش، خوراک، سوپ خیلی کاربردی است. اینکه گاهی مغضوب واقع میشود و یا نادیده میگیریدش به خاطر این است که افراد کمی امتحان کردن تجربیات جدید را به جان میخرند! اما اگر این سالاد را درست کنید حتما مورد پسندتان قرار خواهد گرفت.
برای درست کردن سالاد گل کلم، آن هم از نوع مراکشی مواد خیلی خاصی لازم ندارید. اما این سالاد با همه سادگیاش میتواند یک وعده کامل و یا یک عصرانه خیلی خوب برای دورهمیها باشد.
مواد لازم:
گل کلم، به مقدار لازم
نخود پخته، نصف پیمانه
بی بی اسفناج، مقدار کمی
فلفل دلمهای (ترجیحا قرمز)، نصف یک عدد
بادام بو داده، ۱۰ عدد
روغن زیتون، به مقدار لازم
ادویه مراکشی یا گرام ماسالا!، به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه، به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
اول:
گل کلمها را به قطعات کوچک تقسیم کنید. باید شکل گلها مشخص باشد پس خیلی هم آنها را ریز خرد نکنید! سپس در یک ظرفی با روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه خوب مخلوط کنید. وقتی مزهدار شد در سینی فر یا ظرفی که قابل استفاده در فر باشد بریزید و برای مدت نیم ساعت با دمای ۱۹۰ درجه داخل فر قرار بدهید تا بپزد.
دوم:
نخودها را از قبل بپزید یا کنسرو نخود استفاده کنید. در ظرفی گل کلم، نخود پخته، ادویه گرام ماسالا، فلفل دلمه خرد شده را بریزید و خوب مخلوط کنید. حالا این مواد را برای ده دقیقه داخل فر قرار بدهید.
سوم:
یک ظرف بزرگ انتخاب کنید. گل کلمها و بقیه مواد را به همراه بادمها و بی بی اسفناجها را در ظرف ریخته و همه را با هم خوب مخلوط کنید. مقداری آب لیموترش تازه هم روی سالاد بریزید.
اگر دوست داشتید میتوانید از سس دیگری هم برای مزه دار کردنش استفاده کنید، ولی گل کلم مراکشی به این سبک و شیوه آماده میشود.
سالادی گرم با مزهای فوقالعاده که به دل شما خواهد نشست!
پاسخ ها