مقدمه
انواع قهوه و خواص آن امروزه برای کسی پوشیده نیست، اما آیا شما قهوه با کیفیت را تهیه می کنید؟ قهوه نوشیدنی دم کرده ای است که از دانه های قهوه تهیه می شود که در واقع دانه های بو داده گیاه قهوه هستند. البته نوع دانه مورد استفاده، محل تهیه آن و نحوه برشته شدن آن بر طعم و عطر فنجانی که میل می کنید، تأثیر می گذارد. دو دسته اصلی از دانه های قهوه که با آنها روبرو خواهید شد عربیکا و روبوستا هستند.
فروشگاه بزرگ من و بازار که یکی از عرضه کنندگان قهوه های مرغوب در انواع دم هاست، این بار با معرفی 16 نوع قهوه سرد و گرم شما را با نوشیدنی هایی که با این ماده می توان تهیه کرد، آشنا کرده است که پیشنهاد می کنم مطالعه آن را از دست ندهید. در این مطلب سعی شده تا اسم انواع قهوه ها با عکس در اختیار شما قرار داده شود.
نوشیدنی های قهوه با دم کردن آب گرم و گاهی آب سرد با دانه های آسیاب شده قهوه درست می شوند. دم کردن یا به آرامی توسط قطرهای، فیلتر، فرنچ پرس، کافه یا پرکولاتور انجام میشود یا با فشار بسیار سریع توسط دستگاه اسپرسوساز انجام میشود. هنگامی که قهوه تحت فشار دستگاه اسپرسوساز قرار می گیرد، قهوه اسپرسو نامیده می شود در حالی که قهوه های آهسته دم معمولاً قهوه دم شده نامیده می شوند.
در حالی که همه نوشیدنیهای قهوه بر پایه قهوه یا اسپرسو هستند، برخی از نوشیدنیها شیر یا خامه اضافه میکنند، برخی با شیر بخار پز یا شیرهای غیر لبنی یا آب اضافه میکنند (مانند آمریکانو). با افزودن شیر، طعم قهوه می تواند با شربت ها یا شیرین کننده های مختلف، لیکورهای الکلی، و حتی ترکیبی از قهوه با اسپرسو یا چای متفاوت باشد. انواع مختلفی از پایه قهوه یا اسپرسو وجود دارد.
بیشتر بخوانید: راهنمای خرید قهوه لاوازا
با اختراع دستگاه گاگیا، اسپرسو با شیری مانند کاپوچینو و لاته محبوبیت خود را از ایتالیا تا بریتانیا در دهه 1950 گسترش دادند. این دستگاه سپس به آمریکا آمد و با افزایش محبوبیت فرهنگ قهوه ایتالیایی در دهه 1980 شروع به گسترش در سراسر جهان از طریق قهوه خانه ها و قهوه خانه های زنجیره ای کرد.
به طور کلی دو نوع دانه قهوه وجود دارد و باقی قهوه ها از آنها مشتق می شود. بنابراین چنانچه مایل به تهیه مرغوبترین نوع این نوشیدنی هستید، در پی خرید این دو مدل باشید که در زیر آمده است.
ممکن است کیسه های قهوه با برچسب «100 درصد عربیکا» را دیده باشید. عربیکا محبوب ترین نوع دانه ای است که برای قهوه استفاده می شود. انواع قهوه عربیکا کیفیت بالاتری نسبت به روبوستا دارند و همچنین گرانتر هستند. آنها قهوه ای با طعم شیرین تر و خشن تر دارند.
تولید دانه روبوستا معمولاً ارزانتر است زیرا رشد گیاه روبوستا آسانتر است. آنها دارای محتوای کافئین بالاتر و طعم تلخ تر از دانه های عربیکا هستند. این دانه ها اغلب برای تهیه قهوه فوری و مخلوط اسپرسو استفاده می شود.
بیشتر بخوانید: تفاوت قهوه عربیکا و روبوستا + 9 تفاوت اصلی
12 نوع قهوه داغ وجود دارد که 5 نوع آن بصورت عامه شناخته شده هستند. اما تمام این 12 نوع ارزش یکبار امتحان را دارند. پس آنها را بشناسید و از آنها لذت ببرید.
قهوه سیاه از دانه های قهوه آسیاب شده ساده تهیه می شود که به صورت گرم دم می شوند. بدون شکر، شیر یا طعم دهنده های اضافه سرو می شود.
دانه های قهوه به طور طبیعی حاوی کافئین هستند، اما برشته کننده ها می توانند از چندین فرآیند مختلف برای حذف تقریباً تمام آن استفاده کنند. قهوه بدون کافئین با این دانه های بدون کافئین دم می شود.
اکثر مردم می دانند که یک شات اسپرسو قوی تر از همان مقدار قهوه است، اما دقیقاً چه تفاوتی دارد؟ ذاتاً هیچ تفاوتی در مورد خود دانهها وجود ندارد، اما وقتی دانهها برای تهیه اسپرسو استفاده میشوند، ریزتر آسیاب میشوند و نسبت پودر به آب بالاتری نسبت به آنچه برای قهوه استفاده میشود، دم میشوند. نتیجه یک مایع غلیظ تر و غلیظ تر با طعمی پررنگ تر است. یک اسپرسو یک شات یک اونسی است. همچنین پایه نوشیدنی های معروف کافی شاپ مانند لاته و کاپوچینو است.
این نوشیدنی کلاسیک معمولاً 1/3 اسپرسو و 2/3 شیر بخارپز است که روی آن لایه نازکی از فوم پوشانده شده است، اما کافیشاپها سفارشیسازیهای ظاهراً بیپایانی را ارائه کردهاند. میتوانید شربتهای طعمدار مانند وانیل و ادویه کدو تنبل را آزمایش کنید یا با استفاده از شیر جو دوسر یک نسخه غیرلبنی ایجاد کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه قهوه فرانسه در 1 دقیقه
این نوشیدنی بر پایه اسپرسو شبیه لاته است، اما لایه بالایی کفدار آن ضخیمتر است. نسبت استاندارد شامل قسمت های مساوی اسپرسو، شیر بخار پز و فوم است. اغلب در یک فنجان 6 اونسی (کوچکتر از یک فنجان لاته) سرو می شود و می توان آن را با پاشیدن دارچین روی آن ریخت.
ماکیاتو یک شات اسپرسو با یک لمس شیر بخار پز یا کف است. در ایتالیایی، ماکیاتو به معنای «لکهدار» یا «لکهدار» است، بنابراین کافه ماکیاتو به قهوهای گفته میشود که با شیر آغشته شده است.
این نوشیدنی را سفارش دهید و یک شات اسپرسو رقیق شده با آب داغ دریافت خواهید کرد. این نوشیدنی فرانسوی با صدایی فانتزی در واقع بسیار ساده است و به اندازه قهوه و شیر بخار پز یا آب شده است.
این نوشیدنی که از اسپانیا می آید، نصف اسپرسو و نیمی شیر بخار پز است. برخلاف بسیاری از نوشیدنی های قهوه ایتالیایی، این قهوه حاوی کف بسیار کمی است. معمولاً در یک لیوان 4.5 اونسی سرو می شود.
این نوشیدنی مانند لاته از اسپرسو و شیر بخارپز تشکیل شده است اما نسبت اسپرسو به شیرش بالاتر است. باریستاها همچنین هنگام بخار شدن شیر را تا می کنند که بافت مخملی تری ایجاد می کند. سفید مسطح ریشه در استرالیا و نیوزلند دارد.
این پیچ و تاب شیرین روی لاته با شکر و شکلات، معمولاً به شکل پودر کاکائو، شکلات ذوب شده یا شربت طعمدار میشود.
زمانی که نیاز به افزایش کافئین دارید، به سراغ این نوشیدنی دو در یک بروید: این قهوه با یک شات اسپرسو است.
این نوشیدنی مقوی ترکیبی از قهوه سیاه، ویسکی و شکر است که روی آن یک قاشق خامه زده شده است.
بیشتر بخوانید: راهنمای خرید قهوه استارباکس Starbucks
آیا چیزی بهتر از یک لیوان قهوه سرد در یک روز گرم (یا هر روز دیگری) وجود دارد؟ ساده ترین راه برای تهیه آن: یک فنجان قهوه داغ معمولی دم کنید، سپس آن را روی یخ خنک کنید. هر شیر و شیرین کننده ای که دوست دارید اضافه کنید. در ادامه به بررسی انواع قهوه سرد پرداخته خواهد شد.
نسخه سرد شده لاته به سادگی اسپرسو و شیر روی یخ است.
دم نوش سرد یکی از بزرگترین ترندهای قهوه در دهه گذشته است و دلیل خوبی هم دارد: این قهوه با خیساندن آهسته تفاله قهوه روی آب خنک یا دمای اتاق تهیه می شود، بنابراین طعم آن نسبت به قهوه سرد معمولی که داغ دم می شود، نرم تر و تلخ تر است.
برشتهکنندههای پیشرفته قهوه این نوع جدیدتر دمنوش سرد را با استفاده از تکنیکهای صنعت آبجو توسعه دادهاند: این قهوه با حبابهای نیتروژن تزریق میشود، بنابراین بافتی کف آلود و شبیه آبجو دارد. قهوه خانه های مرسوم، نیترو سرد دم کرده را از شیرها پخش می کنند.
بیشتشر بخوانید: 9 خاصیت ویژه قهوه
از این کلمه می توان برای توصیف انواع قهوه و نوشیدنی های اسپرسو که با یخ ترکیب شده اند استفاده کرد. این نوشیدنیها مانند اغلب حاوی نوعی شیر و یک شربت طعمدار، بهعلاوه یک لایه رویی خامه فرم گرفته هستند.
تهیه پودر قهوه مناسب و با کیفیت که ماندگاری بالایی داشته باشد، یکی از اصلیترین موارد در انتخاب قهوه است. زیرا اگر شما قهوه ای تهیه کنید که از کیفیت مناسبی برخوردار نباشد، مزه مطلوبی نخواهد داشت. بنابراین پیشنهاد می شود قبل از خرید انواع محصولات ما با کارشناسان فروش ما تماس حاصل فرمایید تا علاوه بر توضیحات لازم در مورد کالا، آنچه که با مزاج شما سازگارتر است را انتخاب نمایید. من و بازار مدعی است که بهترین برندها را با قیمت واقعی عرضه می کند و این موضوع را یکی از پایه های موفقیت خود می نامد.
لینک منبع مطلب " 16 نوع قهوه سرد و گرم که باید بشناسید " در وب سایت فروشگاه اینترنتی من و بازار
پاسخ ها