شکلات صبحانه نوتلا یک دسر بسیار محبوب است. در واقع، آنقدر محبوب است که وبسایت نوتلا ادعا میکند که میتوانید با شیشههای نوتلا که فقط در یک سال تولید میشوند، تقریبا 2 دور زمین را پر کنید! از کوکتل های الهام گرفته از نوتلا گرفته تا بستنی با طعم نوتلا، این شیرینی شکلاتی در منوی رستوران های سرتاسر جهان وجود دارد و برای بسیاری یکی از لوازم اصلی آشپزخانه است. در حالی که نوتلا بدون شک خوشمزه است، بسیاری از مردم فکر می کنند سالم است زیرا حاوی فندق است و حتی برخی از آن به عنوان جایگزینی برای کره های آجیل استفاده می کنند.
این مقاله از سری مقالات آموزشی فروشگاه بزرگ من و بازار نگاهی به ارزش غذایی و مواد تشکیل دهنده نوتلا دارد تا متوجه شود آیا می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم
باشد یا خیر.
شکلات صبحانه نوتلا یک کاکائو فندقی شیرین شده است که توسط Ferrero، یک شرکت ایتالیایی که سومین تولیدکننده بزرگ شکلات در جهان است، ساخته شده است. در اصل در ایتالیا و در طول جنگ جهانی دوم زمانی که نانوا پیترو فررو، فندق آسیاب شده را به شکلات پخش کرد برای جبران کمبود کاکائو در این کشور ایجاد شد. امروزه مردم در سراسر جهان نوتلا مصرف می کنند و محبوبیت آن همچنان در حال افزایش است. این اسپری شکلات و فندق به روش های مختلفی مصرف و معمولاً به عنوان رویه برای نان صبحانه، پنکیک و وافل استفاده می شود.
اگرچه نوتلا در حال حاضر به عنوان یک تاپینگ دسر طبقه بندی می شود، اما Ferrero تلاش کرده است که این اسپرید را به عنوان یک تاپینگ صبحانه، مشابه مربا، طبقه بندی کند. اما 7 حقیقت شکلات صبحانه نوتلا که در ادامه می خوانید نظرتان را در مورد استفاده از دسر لذیذ نظم می بخشد.
این تغییر ممکن است مهم به نظر نرسد، اما می تواند تأثیر عمده ای بر نحوه درک مصرف کنندگان از ارزش غذایی آن داشته باشد.
این تغییر در طبقه بندی، اندازه وعده مورد نیاز در برچسب تغذیه نوتلا را از 2 قاشق غذاخوری (37 گرم) به 1 قاشق غذاخوری (18.5 گرم) کاهش می دهد.اگر این اتفاق بیفتد، مشتریانی که اطلاعات تغذیه را به دقت نمیخوانند ممکن است متوجه شوند که نوتلا کالری، قند و چربی نسبتاً کمی دارد، در حالی که این اعداد به دلیل اندازه وعدههای کوچک کم است.
تبلیغات نوتلا بر تبلیغات اسپرد به عنوان یک گزینه سریع و سالم برای صبحانه، به ویژه برای کودکان تمرکز دارد. با این حال، به دلیل میزان بالای قند آن، ممکن است بهترین راه برای شروع روز شما نباشد.
با اینکه شرکت Ferrero تلاش کرده است از مواد پایدارتر، از جمله روغن نخل پایدار و کاکائو تایید شده استفاده کند. اما نوتلا حاوی مواد زیر نیز است:
در حالی که نوتلا به عنوان دسری فندقی تبلیغ می شود، شکر ابتدا در برچسب مواد تشکیل دهنده ذکر شده است. این موضوع به این دلیل است که شکر ماده اولیه آن است و 57 درصد وزن آن را تشکیل می دهد. برای اینکه بهتر متوجه شویم باید عرض کنم که دو قاشق غذاخوری (37 گرمی) حاوی شکلات صبحانه نوتلا مواد زیر را در خود دارد.
اگرچه نوتلا حاوی مقدار کمی کلسیم و آهن است، اما خیلی مغذی نیست و قند، کالری و چربی بالایی دارد.
نوتلا حاوی شکر، روغن پالم، فندق، کاکائو، پودر شیر، لسیتین و وانیلین مصنوعی است. کالری، قند و چربی بالایی دارد.
شکلات صبحانه نوتلا اغلب به عنوان راهی سریع و ساده برای تهیه یک صبحانه خوشمزه و مناسب برای بچه ها تبلیغ می شود. در آگهیهای بازرگانی مواد «ساده» و «باکیفیت» آن، مانند فندق و شیر بدون چربی، برجسته میشود، اما هرگز به موادی که اکثریت اسپرید را تشکیل میدهند – شکر و چربی اشاره نمیکنند. در حالی که شکی نیست که نوتلا طعم خوبی دارد، اما نباید آن را یک ماده سالم در نظر گرفت.
یک وعده 2 قاشق غذاخوری (37 گرمی) حاوی 21 گرم شکر یا حدود 5 قاشق چایخوری است. محدود کردن غذاهای حاوی قند افزوده بالا برای سلامتی شما حیاتی است. در واقع، انجمن قلب آمریکا توصیه می کند که زنان و کودکان بیش از 6 قاشق چای خوری (25 گرم) شکر در روز مصرف نکنند، در حالی که مردان باید مصرف خود را به 9 قاشق چای خوری (38 گرم) ارتقاع دهند. با استفاده از این قانون، یک زن یا کودک پس از مصرف تنها 2 قاشق غذاخوری (37 گرم) نوتلا به حد مجاز قند اضافه شده خود برای کل روز نزدیک می شود.
مصرف بیش از حد قند افزوده شده با انواع بیماری ها و شرایط مزمن، از جمله چاقی، دیابت، بیماری قلبی، بیماری کبد، زوال شناختی و حتی برخی از انواع سرطان ها، از جمله سرطان مری مرتبط است. بعلاوه، شکر افزوده ممکن است یکی از عوامل محرک افزایش چاقی در دوران کودکی باشد. به این دلایل، غذاهای دارای مقادیر زیاد قند افزوده مانند نوتلا باید به حداقل برسد.
اگرچه اندازه توصیه شده کوچک است، اما 2 قاشق غذاخوری (37 گرم) نوتلا 200 کالری دارد. از آنجایی که نوتلا شیرین و خامهای است، ممکن است برای برخی افراد سخت باشد که به اندازه وعدهها پایبند باشند و به همین دلیل مصرف بیش از حد کالری از نوتلا را آسان میکند.
خوردن یک یا دو وعده از آن در هر روز می تواند به مرور زمان منجر به افزایش وزن به خصوص برای کودک شود.چیزی که نوتلا را بسیار پر کالری میکند، میزان بالای چربی موجود در آن است. بعد از شکر، روغن پالم دومین عنصر فراوان در نوتلا است.در حالی که چربی ها از بسیاری جهات برای سلامتی مفید هستند، مصرف بیش از حد چربی می تواند منجر به افزایش وزن شود.اضافه وزن یا چاقی خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن، از جمله بیماری قلبی، دیابت و برخی سرطان ها را افزایش می دهد.
شکلات صبحانه نوتلا را به عنوان محصولی حاوی مواد ساده و با کیفیت تبلیغ می کند. در حالی که حاوی وانیلین است، شکل مصنوعی طعم دهنده وانیل، بقیه مواد آن طبیعی هستند.
می توان استدلال کرد که مواد محدود موجود در نوتلا، آن را به گزینه بهتری نسبت به سایر دسرهای فراوری شده تر تبدیل می کند.به عنوان مثال، نوتلا حاوی مواد بسیار کمتری نسبت به اکثر آیسینگ ها و فراستینگ ها است.این حاوی شربت ذرت با فروکتوز بالا، روغن های هیدروژنه یا رنگ های خوراکی مصنوعی نیست، همگی موادی هستند که برای مصرف کنندگان نگران کننده هستند.
این ممکن است خرید نوتلا را برای خریدارانی که سعی می کنند از محصولاتی که با مقدار زیادی مواد مصنوعی یا بسیار فرآوری شده ساخته شده اند اجتناب کنند، جذاب تر کند.
نوتلا سرشار از کالری، قند و چربی است که اگر به مقدار زیاد مصرف شود، می تواند به مرور زمان باعث مشکلات سلامتی شود. این حاوی مواد طبیعی بیشتری نسبت به برخی محصولات مشابه است که ممکن است برای مصرف کنندگان جذاب باشد.
مانند هر ماده غذایی با قند بالا، شکلات صبحانه نوتلا را نیز باید به عنوان یک غذا در نظر گرفت. مشکل اینجاست که مردم اغلب از آن بیشتر به عنوان یک افزونه صبحانه استفاده می کنند تا به عنوان دسر. اما مصرف روزانه نوتلا میزان قند افزوده شده در رژیم غذایی شما را افزایش می دهد و اکثر مردم در حال حاضر بسیار بیشتر از مقدار توصیه شده شکر اضافه شده مصرف می کنند.
اگرچه نوتلا به عنوان یک غذای صبحانه به بازار عرضه می شود، اما هوشمندانه ترین روش استفاده از آن در حد اعتدال به عنوان پخش دسر است. اگر از طرفداران نوتلا هستید، بد نیست هر از گاهی از مقدار کمی از آن لذت ببرید.
با این حال، فریب نخورید و فکر نکنید که شکلات صبحانه نوتلا یک مکمل سالم به رژیم غذایی شما یا نان تست یا ساندویچ کودک شما می شود، مهم نیست که تبلیغات چه پیشنهادی دارد. از آنجایی که نوتلا قند و کالری بالایی دارد، باید از آن بیشتر به عنوان دسر استفاده کرد تا پخش صبحانه. اگر می خورید در حد اعتدال بخورید.
مشاهده مطلب " 7 حقیقت شکلات صبحانه نوتلا " در فروشگاه اینترنتی من و بازار
پاسخ ها