saharrahin

saharrahin

اینترنت ADSL چیست؟

ADSL مخفف کلمات Asymmetric Digital Subscriber Line و به معنای خط اشتراک دیجیتال نامتقارن است. ADSL به نوعی از شبکه‌های اینترنت گفته می‌شود که با استفاده از خطوط تلفن ثابت کار می‌کنند. این خطوط تلفن راهی برای دستیابی سرعت‌های بالا برای انتقال دیتا هستند. یک دستگاه ADSL می‌تواند سرعتی معادل ۶ مگابیت بر ثانیه داشته باشد.

از جمله مهمترین مزایای اینترنت ADSL اتصال دائم و پیوسته به اینترنت است. از طرفی می‌توانید به راحتی و همزمان با استفاده از اینترنت، از خط تلفن ثابت خود نیز استفاده کنید. لازم به ذکر است که این نوع اینترنت حتماً نیاز به یک خط تلفن ثابت دارد.
به طور کلی مودم‌های ADSL به دو دسته زیر تقسیم می‌شوند:
مودم‌های ADSL بی‌سیم
مودم‌های ADSL بی‌سیم تحت نام مودم‌های وایرلس (Wireless) یا مودم وای‌فای (WiFi) شناخته می‌شوند. همانطور که از نام این مودم‌ها پیداست، دارای قابلیت اتصال بی‌سیم هستند و شما به راحتی می‌توانید چند دستگاه مختلف مانند چند لپ‌تاپ و چند گوشی را به آن‌ها متصل کنید. البته این مودم‌ها علاوه بر ساپورت کلیه دستگاه‌هایی که قابلیت اتصال به اینترنت بی‌سیم را دارند، در بسته‌بندی خود چند پورت LAN دارند که امکان اتصال با سیم به دستگاه را نیز فراهم کرده است.
تمامی مودم‌های ADSL بی‌سیم دارای آنتن‌هایی هستند که وظیفه آن‌ها پوشش‌دهی دستگاه‌های اطراف در برد بیشتر است. هر چقدر تعداد این آنتن‌ها بیشتر باشد، دستگاه برد بیشتری را پوشش خواهد داد. قیمت این مودم‌ها در مقایسه با مودم‌های با سیم بیشتر است اما قابلیت سرویس‌دهی بهتری نیز دارند.

مودم‌های ADSL با سیم:
مودم‌های ADSL با سیم تحت نام Ethernet modem یا مودم‌های اترنت شناخته می‌شوند. این نوع از مودم‌ها برای اتصال به اینترنت نیاز به کابل داشته و معمولاً دو نوع پورت یا ورودی LAN و USB دارند. مودم‌های با سیم قدیمی تنها یکی از این دو پورت را داشتند اما مودم‌های جدید هر دو پورت LAN و USB را پشتیبانی می‌کنند.
بیشتر پیشنهاد می‌شود که از پورت LAN استفاده کنید. مودم‌های بی سیم می‌توانند دارای یک یا چند پورت باشند که هر پورت قابلیت اتصال به اینترنت را برای تنها یک دستگاه فراهم می‌کند. پس اگر می‌خواهید چند سیستم به مودم متصل کنید باید نوعی را خریداری کنید که دارای چند پورت باشد. از عمده‌ترین معایب مودم‌های با سیم، عدم امکان سرویس‌دهی به دستگاه‌هایی است که فاقد پورت LAN هستند.
از جمله این دستگاه‌ها می‌توان به تلفن‌های همراه و تبلت اشاره کرد. البته مودم‌های با سیم قیمت پایین‌تری در مقایسه با مودم‌های بی‌سیم دارند. لازم به ذکر است که سرعت مودم‌های با سیم، همان حداکثر سرعتی است که می‌توانند به اشتراک بگذارند. جالب است بدانید که امنیت مودم‌های با سیم به دلیل محدودیت فیزیکی بیشتر از مودم‌های بی‌سیم است.

مودم روتر ADSL2 Plus بی سیم N300 تی پی – لینک مدل TD-W8961N_V1

. . .

 

مودم روتر بی سیم VDSL/ADSL زایکسل مدل VMG1312-T20B

 

. . .

 

مودم روتر ADSL2 Plus تندا مدل D301 V2

مودم روتر ADSL2+ دو بانده بی سیم تی پی- لینک مدل Archer D7 AC1750_V1

مودم TD-LTE ایرانسل مدل TF-i60

روتر مودم ADSL زولتریکس مدل ZW888

مودم روتر بی سیم VDSL نتیس مدل DL4422

 

مودم روتر ADSL2+ مگانت مدل F14

مودم روتر ADSL2+ مگانت مدل F14

مودم روتر ADSL2 Plus بی سیم N300 دی- لینک مدل DSL-2740U

 

شما چه مدل مودمی را بیشتر می‌پسندید، با سیم یا بی‌سیم؟

منبع: https://bbinbbar.com/select-and-purchase-an-adsl-modem/

saharrahin
saharrahin

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋