sadr.aria

sadr.aria

آشنایی با دنیای متاورس و ارزهای دیجیتال
 ۱ نفر را دنبال می کند

تتر (tether) چیست؟ معرفی ارزهای دیجیتال تتر

تتر با نماد USDT در واقع ورژن دیجیتال دلار آمریکا به شمار می آید که در حال حاضر توسط شرکت هنگ کنگی Tether Limited  به شکل ارز دیجیتال درآمده است. USD  معادل دلار آمریکا می باشد که در بازار ارزهای دیجیتال برای جبران نوسانات شدید ارزهای دیجیتال تشکیل شده. ارزهای مشابه تتر (ارزهای دیجیتالی که ارزش آن معادل 1 دلار آمریکاست) شامل USD coin، True USD و چند ارز دیگر هستند.

 

 

تتر چیست؟

تتر (Tether) به عنوان سومین ارز دیجیتال بزرگ جهان از نظر ارزش بازار محسوب می شود. همچنین تتر پرکاربرد ترین ارز دیجیتال در جهان است، اما با وجود استفاده گسترده از آن، تعدادی از مسائل پیرامون ارز در بازار، باعث نگرانی برخی از اقتصاددانان شده است. این مسئله نشان دهنده عظمت و اهمیت رمز ارز مذکور است.

به تازگی، اریک روزنگن، رئیس فدرال رزرو بوستون، هشداری درباره ارز دیجیتال صادر کرده و آن را خطری بالقوه برای ثبات مالی اعلام نموده. برخی از سرمایه گذاران نیز بر این باورند که از دست دادن اعتماد عمومی به رمز ارز می تواند منجر به فروپاشی بازار ارزهای دیجیتال شود. به هر حال، حجم فروش تترا بسیار بیشتر از حتی بیت کوین و تترا است. اگرچه چنین رویدادی غیرقابل پیش بینی می باشد، اما وقوع آن تأثیر منفی شدیدی بر کل بازار خواهد داشت.

 

 

ارز دیجیتال تتر چگونه کار می‌کند؟

تتر در ابتدا فقط بر روی پلتفرم Omni بود که این پلتفرم برای دارایی های دیجیتالی که به بلاک چین بیت کوین متصل بودند استفاده می شد. پس از بیت کوین، تترهای مبتنی بر اتریوم نیز مورد استقبال قرار گرفتند که در حال حاضر بیشترین استفاده را دارند. آنها به همین جا بسنده نکردند، توکن‌ های این ارزهای دیجیتال اکنون در بیش از هشت بلاک چین از جمله ترون و سولانا معامله می‌ گردند.

این ارزهای دیجیتال با وثیقه پشتیبانی می شوند. آنها ادعا دارند که به ازای هر USDT موجود 1 دلار دارایی یا ارز دیگر سپرده گذاری شده اند. برای هر دلار USDT به ارزش 1 دلار، باید همیشه با یک دلار ارز واقعی فیات مبادله شود. در حال حاضر، USDT را فقط می توان از طریق تعداد کمی صرافی یا مستقیماً از طریق خود تترا (که به حداقل سپرده یا سپرده 100000 دلاری و کارمزد قابل توجهی نیاز دارد) تبدیل کرد.

 

 

معرفی استیبل کوین تتر

این ارز مانند بیت کوین یک ارز دیجیتال می باشد که سومین ارز دیجیتال بزرگ جهان از نظر ارزش بازار است. اما اساساً با بیت کوین و سایر ارزهای مجازی متفاوت است. این همان چیزی است که در حوزه ارزهای دیجیتال به استیبل کوین (Stable Coin) معروف است. استیبل کوین ، ارزهای دیجیتالی هستند که می ‌توانند به دارایی‌های دنیای واقعی مانند دلار متصل شوند تا ارزش ثابتی داشته باشند.
این دقیقاً برعکس بسیاری از ارزهای دیجیتال است که به عنوان ارزهای نوسانی شناخته می شوند
. تتر برای اتصال به دلار طراحی شده است. بنابراین در حالی که ارزش سایر ارزهای دیجیتال اغلب در نوسان می باشد، قیمت آن ارز همیشه در 1 دلار باقی می ماند. اگرچه، سایر ارزهای فیات مانند یورو یا روبل روسیه نیز ممکن است برای حمایت از یک سکه پایدار استفاده شوند، اما دلار آمریکا پرکاربرد ترین است.

 در بازار ارزهای دیجیتال، ده استیبل کوین برتر همگی 1 دلار آمریکا قیمت دارند. تتر گل سرسبد بین آنهاست. اغلب معامله گران ارزهای دیجیتال، از تتر برای خرید ارز دیجیتال به عنوان جایگزینی برای دلار استفاده می نمایند. این ارز دیجیتال اساسا راهی را برای آنها فراهم می کند تا در صورت نوسانات شدید در بازار ارز دیجیتال، از دارایی های خود با امنیت و ثبات بیشتری محافظت کنند.
وقتی می خواهید برای رمز ارز وارد بازار شوید (آن را بخرید) یا از آن خارج شوید (آن را بفروشید)، نقدینگی و تبدیل دارایی ها به پول فیات زمان زیادی می برد. بعید نیست که در این زمان سود خوبی را از دست بدهید. اما با خرید تترا با استفاده از سایر ارزهای دیجیتال خود، به همان ثباتی دست خواهید یافت که دلار آمریکا به شما ارائه می کند.

 

مزایا و نقاط قوت تتر

از آنجایی که بیشتر مردم به افزایش قیمت ارزهای دیجیتال علاقه مند هستند، این سوال پیش می آید که کدام ارز دیجیتال در آینده بدون پامپ و دامپ (اصطلاح ارز دیجیتال) و حتی بدون حباب، قیمت ثابتی خواهد داشت؟ داشتن تتر بیشتر شبیه داشتن سپرده بانکی است، با این تفاوت که نرخ سود 0 درصدی به شما می دهد.
بنابراین اگر تتر نسبت به سایر ارزهای دیجیتال ریسک بیشتری دارد و امکان افزایش قیمت آن وجود ندارد،
پس چرا اصلاً از آن استفاده می کنیم؟ در پاسخ باید بگوییم که این رمزارزها به دلیل شباهت به ارزهای فیات برای معامله گران و سرمایه گذاران بسیار مفید و کاربردی هستند که دلایل آن را در زیر می توانید بخوانید:

  1. کوتاه بودن زمان انجام تراکنش

واریز و برداشت دلار در صرافی ها فرآیندی زمان بر است و پردازش آن به طور متوسط 1 تا 4 روز کاری زمان می برد. اگر واریز و برداشت شما مصادف با تعطیلات بانکی یا تعطیلات آخر هفته باشد، این زمان نیز اضافه تر خواهد شد. در عوض، تراکنش ها را در چند دقیقه رمزگذاری می کند. این یک مزیت بزرگ برای معامله گران ارزهای دیجیتال است که معمولاً می خواهند دارایی های خود را خیلی سریع جابه جا کنند و از نوسانات قیمت استفاده نمایند.

  1. پایین بودن کارمزد تراکنش

تراکنش ها در شبکه سوئیفت (جامعه ارتباطات مالی بین بانکی در سراسر جهان) بسیار گران هستند. کارمزد هر تراکنش در این شبکه بیش از 20 دلار و به طور متوسط 30 دلار می باشد، همچنین در صورت استفاده از پولی که صرافی پشتیبانی نمی کند، بانک هزینه های سنگینی را برای تبدیل و انتقال پول به خارج از کشور از شما کسر می کند و درصدی از پول شما را به عنوان کارمزد کم می نماید.
اما تتر برای انتقال پول بین کیف پول شما هیچ کمیسیونی از شما کم نمی کند. البته، بلاک چینی که تراکنش بر آن استوار می باشد ممکن است کارمزد شبکه کوچکی (کمتر از یک دلار) را از شما دریافت کند.

 

 

  1. وجود ثبات قیمتی

ارزهای دیجیتال به دلیل نوسانات خود شناخته می شوند. معامله یک ارز ناپایدار با یک ارز دیگر پیچیدگی و ریسک زیادی ایجاد می کند. به همین دلیل است که کار با استیبل کوین آسان تر است. برای درک بیشتر در مورد این، سناریوی زیر را بین دو معامله گر بیت کوین در نظر بگیرید:

  • شما بیت کوین را به اتریوم تبدیل می کنید.
  • اتریوم 10 درصد رشد می کند.
  • شما می گویید: «الان وقت آن است که آن را بفروشید و سود کنید!» بنابراین آن را از اتریوم به بیت کوین بفروشید.
  • در حالی که در حال معامله هستید، قیمت بیت کوین به طور ناگهانی 15 درصد کاهش می یابد.

با وجود اینکه از رشد اتریوم سود بردید، اما از سقوط بیت کوین متضرر شدید! از این رو با استفاده از USDT، تنها نگرانی شما نوسانات خود اتریوم خواهد بود.

  1. در حاشیه بودن

اغلب بهترین زمان برای معامله در بازار «هیچ وقت» است. بیایید بگوییم که احساس می کنید قیمت ارز دیجیتال شما بی ثبات می باشد. بهترین اقدام در حال حاضر این است که پول خود را خیلی سریع نقد نمایید. یعنی ارزهای رمزنگاری شده خود را بفروشید و منتظر باشید تا قیمت ارز دیجیتال کاهش یابد تا دوباره آن را بخرید.

 

بهترین کیف پول ‌های Tether

  • لجر  (Ledger)

امن ترین راه برای نگهداری تتر خود، نگهداری آن در کیف پول سخت افزاری می باشد. کیف پول‌ های سخت‌ افزاری، کوین ‌های شما را آفلاین می‌ کنند و نمی ‌توانند هک یا دزدیده شوند، مگر اینکه به صورت فیزیکی به آن دسترسی داشته باشید. لجر دو مدل دارد که از 1200 ارز دیجیتال پشتیبانی می نماید. مدل های "X" و "S" هر دو از تتر پشتیبانی می کنند. تفاوت اصلی این است که مدل «X» از طریق تلفن همراه نیز قابل کنترل است.

  • ترزور (Trezor)

« Trezor » یک کیف پول سخت افزاری می باشد که «Tether» را نیز می پذیرد و دو مدل دارد. مدل«One»  و «T» که مدل جدیدتر « T» است و دارای صفحه نمایش لمسی نیز می باشد. کیف پول های خزانه داری فقط کامپیوتری هستند و با تلفن همراه قابل کنترل نیستند.

  • کوینومی  (Coinomi)

Coinomi یک کیف پول نرم افزاری چند پلتفرمی می باشد که می تواند بیش از 1500 ارز مختلف را ذخیره کند و یک صرافی درون آن دارد. Coinomi برای ویندوز، اندروید، لینوکس و iOS منتشر شده است.

  • اگزودوس  (Exodus)

Exodus یک کیف پول نرم افزاری با طراحی زیبا است که بیش از 100 ارز دیجیتال را می پذیرد. Exodus برای کسانی که تازه کار رمزنگاری می کنند ایده خوبی است.

  • تتر  (Tether)

باید بگوییم که تتر یک کیف پول تحت وب نیز دارد که می توانید تترهای خود را در آن ذخیره کنید. اما این کیف پول توصیه نمی شود زیرا تنها ارزی که می پذیرد خودش است. علاوه بر این، این کیف پول قبلاً به دلیل هک 30 میلیون دلاری مسدود شده بود.

 

 

 

sadr.aria
sadr.aria آشنایی با دنیای متاورس و ارزهای دیجیتال

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋