آجیلها منابع طبیعی و سرشار از مواد مغذی مانند ویتامینها، مواد معدنی، آنتیاکسیدانها، چربیهای سالم، پروتئین و فیبر هستند که به رشد، نمو و یادگیری کودکان کمک میکنند. نمونههایی از آجیلها شامل بادام، بادام هندی، شاه بلوط، فندق، ماکادمیا، گردوی آمریکایی، دانه کاج، پسته و گردو میشود.
خوردن منظم آجیل میتواند از بسیاری جهات برای سلامت کلی شما مفید باشد. آجیل و کودکان
آجیلها را میتوان به تنهایی به عنوان یک میان وعده سریع و سالم مصرف کرد یا برای افزودن تردی و تنوع به دستورهای غذایی استفاده کرد.
برای مشاهده توضیحات: راز جوانی با آجیل
بادام زمینی از نظر فنی یک حبوبات است، اما معمولاً به عنوان یک آجیل شناخته میشود زیرا ترکیب غذایی مشابهی دارند.
یک مشت آجیل مخلوط در کف دست
یک وعده ۳۰ گرمی آجیل معادل یک مشت کوچک یا تقریباً:
۳۰ عدد مغز پسته
۲۰ عدد بادام یا فندق
۱۵ عدد بادام هندی، گردوی آمریکایی یا ماکادمیا
۹-۱۰ عدد گردو
۴ عدد شاه بلوط
یک وعده آجیل تقریباً شامل موارد زیر است:
۳۶٪ از نیاز روزانه کودک به ویتامین E
۱۳٪ از نیاز روزانه کودک به فیبر
۴ گرم پروتئین و
ویتامینهای گروه B، کلسیم، آهن، روی، پتاسیم و منیزیم
خوردن منظم آجیل به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم میتواند به کاهش کلسترول، تنظیم فشار خون، کاهش خطر دیابت و بیماریهای قلبی، حفظ حرکات منظم روده و حتی حمایت از سلامت استخوانها کمک کند!
آجیل سرشار از مواد مغذی مانند ویتامینها، مواد معدنی، آنتیاکسیدانها، چربیهای سالم، پروتئین و فیبر است که به رشد، نمو و یادگیری کودکان کمک میکند.
یک وعده آجیل معادل ۳۰ گرم یا یک مشت کوچک است.
آجیلهای خام یا بو داده و بدون نمک، سالمترین گزینه هستند. در صورت امکان باید از آجیلهایی که نمک یا شکر اضافه دارند، اجتناب شود.
آجیلها باید از شش ماهگی، درست مانند سایر غذاها، به رژیم غذایی کودک اضافه شوند. کودکان زیر پنج سال به دلیل خطر خفگی باید از مصرف آجیل کامل خودداری کنند. خمیر آجیل یا آجیل آسیاب شده جایگزین خوبی هستند.
بادام و بادام هندی به صورت سرخ شده خوشمزه هستند. یک مخلوط آجیل برای میان وعده یا جعبه ناهار مدرسه آماده کنید (در صورت اجازه مدرسه)
بادام یا بادام هندی را در یک غذای سرخ کردنی مخلوط کنید
شاه بلوط کبابی یا دانه کاج را به سالاد اضافه کنید
فندق یا پسته بو داده و خرد شده را روی سوپ بپاشید
ماکادمیا را به عنوان پوسته روی ماهی کبابی خرد کنید
گردو را روی ماست کم چرب و میوه خرد کنید
گردو را به نان موز خانگی اضافه کنید
آجیل خرد شده را به موسلی، فرنی یا غلات صبحانه کامل اضافه کنید
یک مغز خالص که روی نان تست، یا به عنوان فیلینگ ساندویچ، یا در ساقه کرفس مالیده شده است
برای ایدههای بیشتر به www.nutsforlife.com.au یا بخش دستور العملهای ما مراجعه کنید
و مجموعهای از دستور العملهای مغذی برای گنجاندن آجیل در رژیم غذایی خانوادهتان
برای مشاهده توضیحات: نحوه تشخیص آجیل با کیفیت
سیاستهای مربوط به آجیل در مدارس متفاوت است و بسیاری از مدارس رویکرد "آگاهی از آلرژی" را اعمال میکنند که شامل اجرای طیف وسیعی از اقدامات برای به حداقل رساندن احتمال قرار گرفتن دانشآموز در معرض یک آلرژن شناخته شده است. قبل از قرار دادن آجیل یا محصولات حاوی آجیل در جعبه ناهار مدرسه، سیاست مدرسه خود را بررسی کنید.
شورای ملی آلرژی یک راهنمای عملی برای پیشگیری و مدیریت آنافیلاکسی در مدارس تهیه کرده است. برای دسترسی به این راهنما و پشتیبانی بیشتر در مدیریت آلرژیهای غذایی در مدارس، به مرکز منابع آگاه از آلرژی مراجعه کنید.
از آجیل به عنوان میان وعده لذت ببرید یا برای کمی تردی به دستور العملهای مورد علاقه خود اضافه کنید.
آجیل را از شش ماهگی به عنوان خمیر آجیل یا آجیل آسیاب شده به رژیم غذایی فرزندان خود اضافه کنید.
کودکان زیر 5 سال به دلیل خطرات احتمالی خفگی باید از مصرف آجیل کامل خودداری کنند.
بادام زمینی و آجیل درختی میتوانند در برخی از کودکان واکنشهای آلرژیک جدی ایجاد کنند.
اگر مدرسه فرزند شما سیاست بدون آجیل را انتخاب کرده است، آجیل/محصولات آجیلی زیر نباید در غذاهایی که فرزندتان از خانه میآورد، گنجانده شود:
بادام/ کره بادام
آجیل برزیلی
بادام هندی/ خمیر بادام هندی
شاه بلوط/ آرد بادام زمینی
فندق/ آرد بادام زمینی
ماکادمیا
آجیل مخلوط
بادام زمینی، کره/ خمیر بادام زمینی، آرد بادام زمینی، روغن بادام زمینی
گردوی آمریکایی
آجیل کاج
آجیل پسته
گردو
مارزیپان (بادام)
کرم نوتلا (فندق)
پرالین، باسی (فندق)
آراچیس (بادام زمینی)
پرک رن (بادام زمینی)
سس ساتای (بادام زمینی)
مخلوط آجیل تاماری.
غذاهایی که معمولاً حاوی آجیل هستند* عبارتند از:
کیکهای بدون آرد (اغلب حاوی آرد بادام)
شکلاتهای مغزدار (میتوانند بادام زمینی یا سایر آجیلها باشند)
باقلوا، شیرینی یونانی (گردو یا بادام زمینی)
آیسینگ مارزیپان، شیرینیجات یا تزئینات کیک (معمولاً بر پایه بادام)
پرالین، محصول مغزهای ریز (معمولاً فندق) که به دسرها و شکلاتها اضافه میشود
بیسکویتهای مغزدار مانند آمارتی، ماکارون، فلورانسی (بادام)
موسلی بار و بارهای بهداشتی
مخلوطهای انرژیزا یا مخلوطهای خوراکی
کیکها و پودینگهای کریسمس
نوقا و فاج
پستو
آیسینگ کیک میوهای (مارزیپان)
غذاهای سبک آسیایی
سس بادام زمینی و ساتای (بر پایه بادام زمینی)
آجیل خرد شده روی دسرها مانند کیک، نان میوهای، بستنی
برچسب را بررسی کنید
غذاهای بستهبندی شدهای که حاوی آجیل هستند باید این موضوع را روی برچسب ذکر کنند. همچنین میتوانید عبارت «ممکن است حاوی مقادیری آجیل باشد» را جستجو کنید که نشان میدهد احتمال آلودگی متقاطع در طول فرآیند تولید وجود دارد.
برای مشاهده توضیحات: آجیل در بارداری
پاسخ ها