پسته یکی از محبوبترین آجیلهای جهان است، چه به عنوان میان وعده و چه در دسر. فواید مختلف سلامتی و خطرات احتمالی آن را اینجا بیابید.
این فروشگاه امکان اطلاع آنلاین قیمت مغز پسته احمد آقایی از سایت خرید آجیل و خشکبار با فرآیند ثبت سفارش ساده فراهم کرده است. محصولات پس از آمادهسازی و کنترل کیفی در بستهبندی استاندارد قرار گرفته و طبق برنامه مشخص ارسال میشوند.
مطالعه بیشتر: آرامش ذهن با آجیل
چه عاشق بستنی پسته باشید، چه شکلات پسته (بله، ما در مورد شکلات ویروسی صحبت میکنیم!) یا فقط خود آجیل، پسته به طرق مختلف یک میان وعده خوشمزه است. اما فواید پسته چیست و چرا ما آنها را اینقدر دوست داریم؟ بیایید به زیر پوسته برویم...
آجیل پسته دانههای درخت پسته هستند و - شاید به طرز شگفتآوری - بخشی از خانواده بادام هندی هستند. پسته سرشار از ویتامینها و مواد معدنی، از جمله ویتامین B61 است که به حمل اکسیژن در بدن کمک میکند.
غذاهای حاوی پسته اغلب به رنگ سبز متمایزی هستند، اما پوسته پسته میتواند از زرد تا سایههای مختلف سبزهای دیگر متغیر باشد. پوسته بیرونی سخت را برای یک آجیل خوشمزه با طعم کمی شیرین، که گاهی اوقات با افزودن نمک جبران میشود، بشکنید.
یک دستور پخت سریع پسته میخواهید؟ سعی کنید آنها را با شیر و شکلات سفید مخلوط کنید تا یک کرم پسته خوشمزه درست کنید (به کرم شکلاتی فکر کنید اما با پسته). میتوانید از آنها برای پر کردن دونات، کیک، مالیدن روی نان تست یا فقط با قاشق استفاده کنید.
همچنین، دستور پخت فلپجک کرنبری و پسته ما را بررسی کنید.
از نظر گیاهشناسی، پسته در واقع زیر چتر آجیل قرار نمیگیرد زیرا دانه یک میوه هستهدار است، اما خواهید دید که همه جا به عنوان آجیل شناخته میشود. بنابراین، اگرچه از نظر فنی آجیل نیستند، اما اگر به آجیل حساسیت دارید، هنوز هم ایمن نیستند.
مطالعه بیشتر: ضرورت مصرف آجیل
دانههای میوههای هستهدار که روی درخت Pistacia Vera رشد میکنند، به عنوان آجیل پسته شناخته میشوند.
اعتقاد بر این است که درخت پسته بومی آسیای غربی، آسیای صغیر، از سوریه تا قفقاز و افغانستان است که قدمت آن به حدود ۷۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح برمیگردد. این روزها در سراسر آسیا و خاورمیانه کشت میشود. در واقع، تقریباً تمام تولید پسته جهان از ایران و پس از آن ایالات متحده آمریکا است.2
خب، فواید این آجیل خوشمزه چیست؟ مطالعات علمی، پسته را به طیف گستردهای از فواید برای سلامتی و تندرستی مرتبط کردهاند، بیایید نگاهی به آنها بیندازیم.
افزودن آنتیاکسیدانهای بیشتر به رژیم غذایی میتواند به جوانسازی سلولهای شما کمک کند و به طور بالقوه اثرات پیری و حتی بیماری را کاهش دهد.4
آجیل پسته در هر وعده 6 گرم پروتئین دارد، بنابراین راهی عالی برای افزودن پروتئین به هر رژیم غذایی است.
پروتئین گیاهی موجود در دو وعده پسته میتواند حداقل 15 درصد از اهداف روزانه شما برای درشت مغذیهای پروتئینی را تشکیل دهد.1
فواید سلامتی پسته با داشتن پروتئین و فیبر بالاتر ممکن است به شما کمک کند تا مدت طولانیتری احساس سیری کنید. این به نوبه خود میتواند به کاهش وزن کمک کند زیرا میتواند به هرگونه هوس احتمالی کمک کند.
خوردن پسته، به مقدار کم، ممکن است با حفظ حرکت هضم، به سلامت کلی (دستگاه گوارش) شما کمک کند.
فیبر غذایی معمولاً بدون هضم از طریق دستگاه گوارش حرکت میکند. با این حال، برخی از فیبرها (مانند پسته) به عنوان پریبیوتیک در سیستم عمل میکنند زیرا توسط باکتریهای خوب در سیستم شما هضم میشوند و به سالم ماندن روده شما کمک میکنند.
کاهش کلسترول میتواند به بهبود توانایی قلب شما در پمپاژ خون در بدن کمک کند. افزودن پسته، همراه با یک رژیم غذایی سالم و متعادل که مصرف چربی اشباع شما را کاهش میدهد، میتواند به بهبود سطح کلسترول شما کمک کند.
مصرف آجیل با کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی مرتبط است.
یک مطالعه کوچک که توسط گروهی به نام پرورشدهندگان پسته آمریکایی تأمین مالی شده بود، نشان داد که یک رژیم غذایی متعادل حاوی آجیل پسته، در مقایسه با یک رژیم غذایی معمولی، فشار خون و مقاومت عروقی را در طول استرس حاد کاهش میدهد.
تحقیقات نشان میدهد که پسته ممکن است به جلوگیری از پیری چشم شما کمک کند.9
آنتیاکسیدانهایی که به پسته رنگ سبز میدهند، لوتئین و زاکسانتین، چشمها را از آسیب سلولی محافظت میکنند، که ممکن است با افزایش سن به بینایی شما کمک کند.
مطالعه بیشتر: راز جوانی با آجیل
پاسخ ها