بادام هندی به عنوان یکی از مواد اولیه محبوب در پیشغذاها و غذاهای عجیب و غریب شناخته شده است. با این حال، جذابیت آنها فراتر از این است. آنها فواید سلامتی متعددی ارائه میدهند و روشهای زیادی برای مصرف و استفاده از آنها وجود دارد. این آجیلهای کوچک سرشار از مواد مغذی ضروری مانند پروتئین و فیبر هستند که آنها را به متحدان ارزشمندی برای یک رژیم غذایی سالم و متعادل تبدیل میکند. اگر نگران سلامت و تعادل خود هستید، بادام هندی چیزی برای ارائه دارد.
در این مقاله، بادام هندی، فواید آنها و روشهای مختلف استفاده از آنها برای بهرهمندی از فوایدشان را کشف خواهیم کرد.
اگر به دنبال خرید بادام هندی با کیفیت هستید میتوانید به سایت آجیل و خشکبار مراجعه کنید.
خلاصه
بادام هندی: آنچه باید بدانید
خواص بادام هندی چیست؟ فواید بادام هندی
آیا بادام هندی شما را چاق میکند؟
چگونه میتوانید بادام هندی را در برنامه روزانه خود بگنجانید؟
تمرکز بر غذاهای فوقالعاده
آجیل مخلوط بادام هندی: مقدار مصرف
اقدامات احتیاطی برای استفاده
توصیههای تخصصی
مطالب بیشتر: راز جوانی با آجیل
آجیل بادام هندی که به آن بادام هندی نیز گفته میشود، میوه درخت بادام هندی است، درختی که آجیل بادام هندی به عنوان سیب بادام هندی نیز شناخته میشود. آنها بخشی از خانواده Anacardiaceae هستند که تقریباً شامل ۸۰ گونه درخت و درختچه گرمسیری و نیمه گرمسیری میشود.
درخت بادام هندی که بادام هندی خام از آن سرچشمه میگیرد، بومی برزیل است. با این حال، کشت آن به کشورهای دیگر، عمدتاً در آسیا و آفریقا، گسترش یافته است. در حال حاضر، برزیل سومین تولیدکننده بزرگ بادام هندی در جهان است و پس از آن هند و ویتنام قرار دارند.
به عنوان یک مغز، بادام هندی دانهای است که در یک پوسته سخت محصور شده است. بنابراین، مانند گردو، بادام یا فندق، نوعی آجیل درختی است. همچنین یک میوه روغنی است که به این دلیل نامیده میشود که حاوی نسبت بالایی از لیپیدها، یعنی چربیها است که اکثر آنها اسیدهای چرب اشباع نشده هستند که برای سلامتی مفید هستند.
آجیلها شامل گردو، بادام، فندق، پسته، آجیل برزیلی و گردوی آمریکایی و غیره میشوند.
توجه
اینها به دلیل محتوای بالای چربی، میوههای پرکالری هستند، اما حاوی مواد مغذی با کیفیت بالا هستند که برای عملکرد صحیح بدن ما ضروری هستند.
مطالب مرتبط: ضرورت مصرف آجیل
لیپیدها (چربیها)
بادام هندی حاوی تقریباً 50٪ چربی است که بیش از نیمی از آن اسیدهای چرب تک غیراشباع هستند که به عنوان امگا 9 نیز شناخته میشوند. این دسته از چربیها برای سلامتی مفید هستند. امگا 9 همچنین در زیتون، آووکادو، فندق و روغنهای آنها و سایر مواد غذایی یافت میشود.
پروتئین
بادام هندی سرشار از پروتئین است و حدود 15٪ پروتئین دارد. با این حال، آنها حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز بدن ما نیستند. اسیدهای آمینه ضروری آنهایی هستند که بدن ما نمیتواند آنها را سنتز کند و باید از طریق غذا به دست آیند. بنابراین، لازم است که مصرف خود را با سایر منابع پروتئینی تکمیل کنیم، همانطور که در مورد اکثر پروتئینهای گیاهی صدق میکند.
فیبر
بادام هندی منبع عالی فیبر، به ویژه فیبر نامحلول است که تأثیر مفیدی بر سیستم گوارش دارد.
مواد معدنی
بادام هندی سرشار از مواد معدنی مانند منیزیم، فسفر، پتاسیم، آهن، مس و سلنیوم است. مواد معدنی نقش اساسی در بسیاری از عملکردهای بدن، از جمله ساختار استخوان، عملکرد عصب، انقباض عضلات و تولید انرژی دارند.
ویتامینها
ویتامین E، یکی از ویتامینهای اصلی آنتیاکسیدان به همراه ویتامینهای A و C.
ویتامینهای گروه B، برای تعادل سیستم عصبی ضروری هستند.
ویتامین K، که در لخته شدن خون و ساختار استخوان نقش دارد.
فواید بادام هندی
انرژی: بادام هندی به لطف محتوای چربی و کربوهیدرات خود، به تأمین انرژی بدن کمک میکند:
کربوهیدراتها: منبع انرژی هستند که بلافاصله در دسترس بدن قرار میگیرند. در حالی که چربیها منبع ذخیره انرژی هستند که بدن میتواند بر اساس نیازها و ذخایر کربوهیدرات خود از آن استفاده کند.
منیزیم: موجود در بادام هندی به ... کمک میکند.
همچنین به فرآیند تولید انرژی کمک میکند و در نتیجه به کاهش خستگی کمک میکند.
تحرک روده: به لطف وجود فیبر نامحلول، بادام هندی باعث بهبود حرکت روده و در نتیجه بهبود سلامت گوارش میشود.
فیبر: فیبر نامحلول حجم مدفوع را افزایش میدهد که باعث دفع آن شده و به جلوگیری از یبوست کمک میکند.
اثر سیرکنندگی: آنها سرشار از پروتئین هستند که احساس سیری را افزایش داده و طولانیتر میکند. این عمل با فیبر غذایی تکمیل میشود که آن هم باعث احساس سیری میشود. فیبر نامحلول در تماس با آب در دستگاه گوارش متورم میشود که به پر شدن معده کمک میکند و معده با انبساط خود، سیگنال سیری را به مغز میفرستد. اگرچه ارزش کالری آنها نسبتاً زیاد است، اما همانطور که دیدیم، مصرف منظم مقادیر کم بادام هندی، فیبر و پروتئین را فراهم میکند. این به شما امکان میدهد سریعتر احساس سیری کنید و دفع بهتری را انجام دهید، در نتیجه به مدیریت بهتر وزن کمک میکند.
سطح کلسترول را تنظیم میکند: امگا ۹ یا اسیدهای چرب تک غیراشباع موجود در بادام هندی، به دلیل تأثیر مثبتشان بر پروفایل چربی خون شناخته شدهاند. آنها در تنظیم سطح کلسترول نقش دارند و به افزایش کلسترول "خوب" و کاهش کلسترول "بد" کمک میکنند. برای متعادل کردن سطح کلسترول، توصیه میشود مصرف اسیدهای چرب تک غیراشباع (امگا ۹) و چند غیراشباع (امگا ۳ و ۶) را ترجیح دهید و مصرف اسیدهای چرب اشباع را محدود کنید. تعادل مطلوب بین سطح HDL (کلسترول "خوب") و LDL (کلسترول "بد") به جلوگیری از خطر مشکلات قلبی عروقی کمک میکند. منیزیم موجود در بادام هندی همچنین به تنظیم فشار خون کمک میکند.
پیشگیری از خطر استرس اکسیداتیو: آنتیاکسیدانهای موجود در بادام هندی به جبران وجود رادیکالهای آزاد، مولکولهای ناپایدار مسئول استرس اکسیداتیو، که منجر به پیری زودرس سلولهای ما میشود، کمک میکنند. رادیکالهای آزاد توسط بدن ما در طول فرآیندهای حیاتی مختلف مانند تنفس و هضم تولید میشوند. بنابراین اجتناب از آنها غیرممکن است. تولید آنها همچنین توسط پدیدههای محیطی مانند اشعه ماوراء بنفش خورشید، آلودگی و استرس تسریع میشود. بنابراین آنتیاکسیدانها با خنثی کردن رادیکالهای آزاد، نقش مهمی در سلامت جسمی ما دارند.
استحکام استخوان: بادام هندی بوداده اعلا منبع خوبی از منیزیم و فسفر است، دو ماده معدنی که نقش اساسی در ساختار و استحکام استخوان دارند. این به جلوگیری از خطر شکستگی کمک میکند. در واقع، مواد معدنی موجود در بادام هندی از خطر پوکی استخوان جلوگیری میکنند.
آیا بادام هندی باعث افزایش وزن میشود؟
کالری آنها نسبتاً بالا است: حدود ۶۰۰ کالری در هر ۱۰۰ گرم. و حاوی مقدار زیادی چربی، حدود ۵۰٪ هستند. بنابراین، مصرف بیش از حد آنها میتواند بر افزایش وزن تأثیر بگذارد.
با این حال، شایان ذکر است که محتوای پروتئین و فیبر آنها، در صورت مصرف در حد اعتدال، باعث سیری و حرکت روده میشود که برای حفظ وزن پایدار مفید است. بنابراین، میتوان از بادام هندی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل، بدون تأثیر بر وزن، در حد اعتدال لذت برد.
بیشتر بدانید: آجیل در بارداری
در آشپزخانه
خام: برای یک میان وعده سالم و دلچسب. ساده یا مخلوط با سایر آجیلها و میوههای خشک.
بو داده: به عنوان پیشغذا، جایگزین سالمی برای تنقلات هستند که عموماً حاوی چربی و نمک ناسالم زیادی هستند.
به عنوان شکلات انرژیزا: به تنهایی یا مخلوط با سایر آجیلها، میتوان از آنها به عنوان پایهای برای شکلاتهای انرژیزا و سرشار از پروتئین استفاده کرد که برای ورزشکاران و رژیمهای کاهش وزن ایدهآل است.
پودر شده: برای یک صبحانه پرانرژی و سالم، روی یک تکه نان سبوسدار بمالید.
به عنوان نوشیدنی: با آب مخلوط میشوند و یک شیر گیاهی عالی درست میکنند که جایگزین خوبی برای شیر گاو است.
به عنوان پنیر گیاهی: به عنوان پایهای برای پنیرهای گیاهی خوشمزه و یک خوراکی سالم عمل میکنند.
پودر شده با سس یا سرکه، بافت خامهایتری ایجاد میکند.
نکته
توصیه میشود قبل از خوردن آجیل، چند ساعت - حداقل ۶ ساعت - در آب خیسانده شوند. این کار مواد ضد مغذی موجود در آنها را خنثی میکند و قابلیت هضم آنها را بهبود میبخشد.
در لوازم آرایشی
به عنوان روغن: بافت روغن بادام هندی بیش از حد چرب نیست، و آن را به پایه خوبی برای ماساژ یا روغن صورت تبدیل میکند.
و بدن. محتوای اسید چرب و مواد معدنی آن به آن خواص مرطوبکنندگی میدهد که برای پوست و مو مفید است.
به عنوان کره: میتوان از آن به عنوان مادهای در بالم لب، کرم بدن و ماسک مو با خواص مرطوبکنندگی استفاده کرد.
به عنوان پودر: در پودرهای لایهبردار برای بدن و صورت استفاده میشود. مزیت این لایهبردارها این است که سلولهای مرده پوست را از بین میبرند، پوست را نرمتر و روشنتر میکنند. لایهبرداری همچنین باعث تجدید سلول میشود.
در صابونها و پاککنندهها: روغن بادام هندی میتواند یک ماده انتخابی برای ساخت صابونها و پاککنندههای صورت با خواص مرطوبکنندگی و تسکیندهنده باشد.
تمرکز بر ابرغذاها
آجیل بادام هندی، مانند سایر دانههای روغنی، یک ابرغذا محسوب میشود. ابرغذاها غذاهایی هستند که حاوی مقدار زیادی مواد مغذی هستند که به آنها خواص ویژهای میدهد. این مواد میتوانند اسیدهای آمینه، ویتامینها، مواد معدنی یا حتی آنتیاکسیدانها باشند.
فواید ابرغذاها را کشف کنید
بادام هندی: چقدر باید بخورید؟
روزانه چند بادام هندی باید بخورید؟
به طور کلی توصیه میشود روزانه حدود ۳۰ گرم مصرف شود که معادل یک مشت کوچک آجیل است - بین ۱۵ تا ۲۰ عدد بسته به اندازه آنها. این به شما امکان میدهد ضمن حفظ مصرف متوسط چربی روزانه، از فواید آنها بهرهمند شوید.
آیا خوردن بادام هندی هر روز خوب است؟
خوردن بادام هندی هر روز هیچ مشکلی ندارد؛ کاملاً برعکس. تا زمانی که به مقدار توصیه شده پایبند باشید، حتی خوردن منظم آنها برای دریافت مداوم مواد مغذی ضروری موجود در آنها مفید است.
اگر به آجیل حساسیت دارید، آنها را مصرف نکنید.
اگر خودتان بادام هندی پرورش میدهید، آنها را خام نخورید، زیرا حاوی مواد سمی هستند که در حین پخت از بین میروند. بادام هندیهای موجود در بازار از قبل پخته شدهاند تا از هرگونه خطری جلوگیری شود.
با اجتناب از دادن آنها به صورت خام به کودکان، مراقب آنها باشید تا از خطر بلعیدن کامل آنها جلوگیری شود.
بهتر است آنها را بدون نمک مصرف کنید، زیرا مصرف بیش از حد نمک میتواند بر عملکرد قلب و کلیه تأثیر بگذارد.
پاسخ ها