دنیای فینتک به مرحلهای رسیده که دیگر نمیشود بدون استفاده از فناوری در هر مرحله و عملیاتی در آن فعالیت کرد. در یک کلام، بدون تکنولوژی در فینتک نمیتوان قدم از قدم برداشت. در این میان تنظیمکنندههای خدمات مالی یا همان رگولاتورها هم باید در این فرایند فناوریمحور شدن درگیر شوند. در بسیاری از کشورها، رگولاتورها فناوریهای جدیدی را برای نظارت بر بازارهای مالی، بانکها، کارگزاریها و سایر موسسات مالی تنظیم کردهاند. روند ساخت فناوریهای هدفمند در زمینه رگولاتوری، منجر به ظهور فناوریهای نظارتی یا همان چیزی که ما به عنوان suptech میشناسیم، شده است. در این یادداشت درباره اینکه SupTech چیست و چه تاثیری در فرایند رگولاتوری دارد، صحبت خواهیم کرد.
بانک سیلیکون ولی که در سال ۱۹۸۳ میلادی بنیانگذاری شده، در حوزه بانکداری استارتاپی تخصص داشت. این بانک به تنهایی نیمی از شرکتهای حوزه فناوری و سلامت آمریکا را تامین مالی کرده است. با وجود این که SVB خارج از سیلیکون ولی تقریبا ناشناخته بود، اما بین ۲۰ بانک برتر آمریکایی قرار داشت و در پایان سال گذشته میلادی نزدیک به ۲۰۹ میلیارد دلار دارایی ثبت کرده بود.
اگر شما هم مثل پدر من از آن دسته افرادی باشید که تا خودتان ده بار مسیرهای اشتباه را امتحان نکنید و دیرتان نشود، از کسی آدرس نمیپرسید:) و یا همیشه از خیابانهای اصلی و پرترافیک تردد میکنید و راههای میانبر و فرعی را به خوبی نمیشناسید؛ شما شایستهترین فرد برای استفاده از یک نرم افزار مسیریاب هستید. در حقیقت در روزهای شلوغ و پرترافیک، بهترین چیزی که بیش از همه میتواند به ما در تخمین زمان رسیدن به مقصد و انتخاب بهترین مسیر از لحاظ تراکم ترافیک کمک کند، یک نرمافزار مسیریاب حرفهای دقیقا مطابق با وضعیت شهر محل سکونتمان است. مسیریابی که علاوه بر سازگاری با انواع سیستمعاملهای موبایلی، در یافتن بهترین و کمترافیکترین مسیر برای رسیدن به مقصد پیشتاز باشد. این نرمافزارها ضمن انجام موارد گفته شده مزایای دیگری همچون هشدار هنگام رسیدن به دوربینهای کنترل سرعت، مناطق مشمول طرح ترافیک و… را دارند.
در ادامه با برخی از بهترین سرویسهای نقشه ایرانی آشنا خواهیم شد.
پاسخ ها