راینوفن

راینوفن

شرکت راینو فن در سال 1398 با توجه به نیاز روز کشور پا به عرضه تولید مکنده صنعتی گذاشته است .

مکنده چیست و چه کاربردی دارد

از مزایای استفاده از مکنده می تواند به ارتقا کیفیت نظافت، افزایش سرعت و امکان جمع آوری انواع آلودگی ها به صورت همزمان اشاره داشت. برخی نمونه های مکنده صنعتی در انتقال مواد اولیه یا آلودگی ها مورد استفاده هستند که در مجموعه های صنعتی و کارخانجات مورد استفاده قرار میگیرند. سیستم فیلتراسیون بهینه شده در این دستگاه های مکانیزه نظافت از حفظ آلاینده های جمع آوری در مخزن اطمینان حاصل نموده و از بازگشت مجدد آنها به محیط جلوگیری به عمل می آورد.

چرا باید از مکنده صنعتی در نظافت استفاده کنیم؟

گاها ممکن است جمع آوری آلاینده ها به دلیل جامد و ریز بودن آنها و یا حساس بودن سطح مورد نظافت به نوع خاصی از جمع آوری نیاز داشته باشد. با توجه به اینکه دستگاه مکنده صنعتی قادر به جمع آوری انواع آلاینده های پودری، گرد و غبار، ذرات ریز و درشت و حتی مایعات هستند، دستگاه مناسبی برای جمع آوری و نظافت آلاینده ها از سطوح و تجهیزات الکترونیکی حساس می باشد.

از مزایای مکنده های صنعتی در جمع آوری آلاینده ها میتوان به قدرت بالای مکش آنها اشاره داشت. حجم مناسب مخازن و سیستم فیلتراسیون قدرتمند این دستگاه فرایند نظافت کامل و بهینه ای در محیط به ارمغان خواهد آورد. نمونه های مختلفی از دستگاه های مکنده صنعتی طراحی و تولید شده که کاربرد آن در شرایط گوناگون امکان پذیر نموده است. استفاده از این دستگاه مکانیزه نظافتی در مجموعه های صنعتی و تجاری علاوه بر کاهش آلودگی و حفظ نظافت محیط، با برطرف نمودن آلودگی ها ارتقا ایمنی را نیز به همراه خواهد داشت. ضمن اینکه دستگاه های مکنده دارای تنوع زیاد برای استفاده در انواع محیط های صنعتی جهت جمع آوری آلودگی های مختلف هستند.

مکنده نه تنها وظیفه جمع آوری براده و قطعات ریز و درشت حاصل از برش را بر عهده دارد بلکه از مکنده برای تهویه هوای داخل کارگاه و فیلتراسیون نیز استفاده می شود.مکنده راینوفن در انواع و ابعاد و اندازه های مختلف در دو نوع مکنده صنعتی کارگاهی و دستگاه مکنده مرکزی ساخته می شوند.

مکنده صنعتی چیست؟

کار اصلی یک مکنده صنعتی جمع آوری و ذخیره آلاینده های تولید شده توسط دستگاه آلات صنعتی می باشد، ولی بخاطر این که این دستگاه با توجه به میزان حجم مکش آن می تواند مواد را با سرعت زیاد جابجا کند از آن برای انتقال و جمع آوری انواع محصولاتی که جابجایی آن ها توسط نیروی انسانی سخت و زمان بر است.

انواع مکنده های صنعتی

مکنده های صنعتی در دو دسته کلی کارگاهی و مرکزی جای داده می شوند.

مکنده های کارگاهی مکنده هایی هستند که حجم مکش آنها کم تر از 10000 متر مکعب بر ساعت باشد و ابعاد و میزان صدای تولید شده توسط آن مناسب برای محیط های سر پوشیده کارگاهی است و برای یک یا دو دستگاه مناسب اند.

مکنده های مرکزی مکنده هایی هستند که حجم مکش آنها بیش از 10000 متر مکعب بر ساعت باشد و با توجه به نوع طراحی به طور معمول به صورت OutDoor (خارج از محیط سر پوشیده) نصب می شوند و قابلیت ساپورت چندین دستگاه را به طور هم زمان دارند.

تفاوت مکنده صنعتی با هواکش و بلوئر های مکش هوا چیست؟

مکنده های صنعتی فقط برای جابجایی هوا نیستند، بلکه موادی را جابجا می کنند که بسیار از هوا سنگین تر هستند پس باید ساختاری متفاوت با هواکش های صنعتی داشته باشند.

این ذرات سنگین که به طور مداوم با مقادیر کم و زیاد در حال مکیده شدن هستند به طور مستقیم با پروانه مکنده در ارتباط هستند، اگر پروانه دستگاه از جنس مناسب نباشد و طراحی آن بر مبنای جابجایی ذرات سنگین تر از هوا نباشد باعث آسیب دیدن پروانه و خارج شدن آن از تعادل می شود که این مشکل نیز تاثیر مستقیم بر مصرف برق و وارد آمدن فشار مضاعف بر موتور و همین طور ایجاد صدای بسیار زیاد در محیط می شود.

 

 

راینوفن
راینوفن شرکت راینو فن در سال 1398 با توجه به نیاز روز کشور پا به عرضه تولید مکنده صنعتی گذاشته است .

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋