rahmaniseo

rahmaniseo

اگه برنج تون شفته شد این دسر رو درست کن!

 

وقتی تازه دانشجو شده بودم استعداد و تجربه ای در زمینه آشپزی نداشتم و همیشه خدا برنج هام شفت و شل میشد. خیلی کم پیش می آمد که برنجی خوش پخت تحویل همخوابگاهی هایم بدهم.

بعد از اینکه هزاران بار آزمون و خطا کردم، به این نتیجه رسیدم که پخت برنج اونقدرا هم کار سختی نیست. بعد ها به این فکر کردم کاش میتوانستم با برنج های شفته شده ام کاری بکنم و آنها رو دور نریزم.

این شد که تصمیم گرفتم کمی تحقیق کنم و امروز نتایج تحقیقاتم در این زمینه را با شما به اشتراک میکذارم. 

وقتی برنج تان شل شد آنرا دور نریزید، بجایش این دسر ها را درست کنید و خودتانرا به آن راه بزنید و به روی خودتان نیاورید که برنج تان خراب شده.

. . .

 

اولین دسر شیر برنج است

یکی از دسرهای خوشمزه‌ای که می‌توانید با برنج درست کنید، شیربرنج است. شیربرنج یک دسر سنتی و محبوب است که با برنج، شیر، شکر و گاهی اوقات با افزودنی‌هایی مانند خلال بادام، هل و زعفران تهیه می‌شود. در اینجا یک دستور پخت ساده برای شیربرنج را به شما می‌دهم:

مواد لازم:

  • ۱ پیمانه برنج
  • ۵ پیمانه شیر
  • ۳/۴ پیمانه شکر
  • ۱ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل (اختیاری)
  • خلال بادام، هل و زعفران برای تزئین (به مقدار دلخواه)

روش تهیه: ۱. برنج را بشویید و با مقداری آب بپزید تا نرم شود. ۲. آب اضافی برنج را خالی کنید و شیر را به آن اضافه کنید. ۳. شیر و برنج را با حرارت ملایم بجوشانید تا زمانی که برنج کاملاً با شیر مخلوط شود و مایع غلیظ شود. ۴. شکر و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. ۵. شیربرنج را در ظرف‌های سرو بریزید و با خلال بادام، هل و زعفران تزئین کنید. ۶. شیربرنج را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

 

. . .

 

دومین دسر ته‌چین شیرین است

البته، دسرهای زیادی هستند که می‌توانید با استفاده از برنج تهیه کنید. یکی از این دسرها ته‌چین شیرین است که با برنج، شکر، گلاب، زعفران و مقداری خلال پسته یا بادام تهیه می‌شود. در اینجا دستور پخت این دسر را به شما می‌دهم:

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه برنج
  • ۱ پیمانه شکر
  • ۱/۲ پیمانه گلاب
  • ۱ قاشق چای‌خوری زعفران دم‌کرده
  • خلال پسته و بادام به مقدار دلخواه

روش تهیه: ۱. برنج را بپزید و آبکش کنید. ۲. شکر، گلاب و زعفران دم‌کرده را با هم مخلوط کنید تا شکر حل شود. ۳. مخلوط شکر و گلاب را به برنج پخته اضافه کنید و خوب هم بزنید. ۴. مایه برنج را در قالب مورد نظرتان بریزید و با خلال پسته و بادام تزئین کنید. ۵. ته‌چین شیرین را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود. ۶. پس از پخت، اجازه دهید ته‌چین شیرین کمی خنک شود و سپس آن را برش دهید و سرو کنید.

. . .

 

سومین دسر کته برنجی  است

دسر دیگری که می‌توانید با برنج تهیه کنید، کته برنجی است. این دسر سنتی و خوشمزه با برنج، شیر، شکر، و مقداری کره یا روغن تهیه می‌شود و معمولاً با خلال پسته و بادام تزئین می‌شود. در اینجا دستور پخت آن را به شما می‌دهم:

البته، در اینجا دستور پخت کته برنجی را برای شما آورده‌ام:

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه برنج
  • ۴ پیمانه شیر
  • ۱ پیمانه شکر
  • ۵۰ گرم کره یا روغن
  • خلال پسته و بادام به مقدار دلخواه

روش تهیه: ۱. برنج را بپزید و آبکش کنید. ۲. شیر و شکر را در یک قابلمه بریزید و بجوشانید تا شکر حل شود. ۳. برنج پخته و کره یا روغن را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و هم بزنید. ۴. مایه را در قالب مورد نظرتان بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که کته برنجی طلایی و کمی سفت شود. ۵. کته برنجی را از قالب خارج کنید و با خلال پسته و بادام تزئین کنید. ۶. اجازه دهید کته برنجی کمی خنک شود و سپس آن را برش دهید و سرو کنید.

 

برای تهیه هر کدام از این دسر ها بهه برنج نیاز دارید. برنجی که خوش طعم و سالم باشد. میتوانید برای خرید برنج طارم از سایت طلارم اقدام کنید.

rahmaniseo
rahmaniseo

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋