پونه یاری

پونه یاری

اسیر فلسفه و تاریخ.. و متخصص در پیدا کردن جواب سوالات سخت
توسط ۲ نفر دنبال می شود

سالاد جنیفر آنیستون یک پیش غذای مدرن و خوشمزه

سالاد جنیفر انیستون نوعی سالاد مخصوص است که از ترکیب کینوا و نخود پخته با سبزیجاتی مانند جعفری، نعناع، پیازچه و... تهیه می‌شود.

فرارو: سالاد جنیفر انیستون نوعی سالاد مخصوص است که از ترکیب کینوا و نخود پخته با سبزیجاتی مانند جعفری، نعناع، پیازچه و... تهیه می‌شود.

سالاد جنیفر انیستون، یک پیش‌غذای مدرن و خوشمزه

سالاد‌ها همیشه محبوب‌اند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالاد‌ها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستوران‌ها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می‌زنند. سالاد‌ها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند، اما بعضی وقت‌ها انقدر چیز‌های خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب می‌آیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر می‌شوید که جا برای غذا نمی‌ماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالاد‌ها با انواع سبزیجات مثل خیار، گوجه، انواع کلم، کاهو، هویج، خیارشور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمه‌ای، مرغ، قارچ و... تهیه می‌شوند و هرکدام سس‌های مخصوص به خود را دارند.

سالاد جنیفر انیستون، نوعی سالاد کینوا است و دلیل نامگذاری‌اش این است که یکی از شخصیت‌های مشهور سریال محبوب فرند به نام جنیفر انیستون عاشق این سالاد و معتادش بود و باید هر روز آن را می‌خورد. این سالاد ترکیب جذابی از کینوا و نخود آبگوشتی با سبزیجاتی مانند پیاز، پیازچه، جعفری، نعناع و... است و طعم دلچسبی دارد. اگر دوست دارید این سالاد خوشمزه را در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با آموزش سالاد جنیفر انیستون با ما همراه باشید.

مواد لازم

خیار: ۳ عدد

پیازچه: ۴ ساقه

پیاز قرمز: ۱ عدد

جعفری خرد شده: ۱ پیمانه

نعناع خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

کینوا پخته: ۱ پیمانه

نخود آبگوشتی پخته: ۱ پیمانه

مغز گردوی خرد شده: ۵ عدد

پنیر فتا: ۱ پیمانه

آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد جنیفر انیستون

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا کینوا را با یک و نیم لیوان آب و کمی نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا کینوا بپزد و آب داخل قابلمه کاملا کشیده شود. کینوای پخته را بعد از خنک شدن داخل یک کاسه مناسب بریزید. خیار را با پوست به صورت نگینی خرد کنید و به کینوا اضافه کنید، سپس پیاز قرمز نگینی خرد شده، پیازچه خرد شده، جعفری و نعناع خرد شده، گردوی خرد شده، پنیر فتای خرد شده، مغز گردوی خرد شده و نخود آبگوشتی پخته را به کاسه سالاد اضافه کنید و مواد را هم بزنید. در مرحله آخر روغن زیتون، آب لیمو ترش، نمک و فلفل را به سالاد اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا مزه‌ها به خورد هم بروند. سالاد آماده را داخل یخچال بگذارید تا به مدت یک ساعت خنک شود، سپس سرو کنید، نوش جان.

نکات مهم

۱ـ سعی کنید برای درست کردن هر نوع غذا و سالاد از روغن زیتون مرغوب استفاده کنید. روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن‌های معمولی مخلوط می‌شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می‌شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده‌اند:

ـ برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.

ـ روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر ۱ قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست پس از ۱ دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی‌کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.

ـ روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.

۲ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیاز‌ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم‌تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می‌شود آن را خام خورد و یا در سالاد‌ها و دیپ‌ها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذا‌های مکزیکی هم بهترین گزینه است. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه‌بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند؛ بنابراین برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

 

پونه یاری
پونه یاری اسیر فلسفه و تاریخ.. و متخصص در پیدا کردن جواب سوالات سخت

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋