اسنک مرغ سادهترین میانوعده مجلسی است. این خوراکی لذیذ بهخاطر دسترسی عالی و بافت نرم مرغ، سریع و بیدردسر آماده میشود و اگر همراه با چاشنی مناسب روی سفره بیاورید، از بزرگ تا کوچک همه دوستش دارند. در این مقاله چند نمونه از محبوبترین اسنکهای مرغ ساده را همراه با طرز تهیه آنها معرفی میکنیم.
اسنک مرغ سادهترین میانوعده مجلسی است. این خوراکی لذیذ بهخاطر دسترسی عالی و بافت نرم مرغ، سریع و بیدردسر آماده میشود و اگر همراه با چاشنی مناسب روی سفره بیاورید، از بزرگ تا کوچک همه دوستش دارند. در این مقاله چند نمونه از محبوبترین اسنکهای مرغ ساده را همراه با طرز تهیه آنها معرفی میکنیم.
با طرز تهیه اسنک مرغ سوخاری شروع میکنیم که با تمام سوخاریهایی که قبلا خوردهاید، متفاوت است. این بار بهجای آرد سوخاری، مرغ را در جوی تازه آسیابشده بغلتانید و با سس گوجهفرنگی نوش جان کنید.
جو را بهمدت ۲۰ ثانیه در غذاساز آسیاب کرده و پنیر، آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید. فیله مرغی که از قبل با زنجبیل، سیر، سبزی، آویشن و ادویه طعمدار شده را در کیسه پلاستیکی بکوبید و در مخلوط جو آماده بغلتانید. حالا کافی است مرغ را روی سینی پخت چربشده در فر بگذارید و یک ربع زمان دهید تا روی آن طلایی شود.
چیکن تیکا یکی از محبوبترین میانوعدههای هندی بهخصوص برای خود هندیهاست و تقریبا در تمام مناسبتها روی میز غذا دیده میشود. مواد اولیه آن هم بهراحتی از سوپرمارکتهای اینترنتی قابلتهیه هستند.
مرغ سرخشده را همراه با فلفل سبز، سیر و رب زنجبیل در روغن سرخ کرده و نمک و گوجهفرنگی را اضافه کنید. بگذارید ۱۵ دقیقه روی حرارت قل بخورد تا مرغ و گوجهفرنگیها نرم شوند. سپس آبلیمو، فلفل خردشده و برگ گشنیز را اضافه کنید. در آخر چاشنی ترکیبی چات ماسالا را در ظرف بریزید و سرو کنید.
اسنک پرطرفدار مرغ با قارچ و پنیر در عرض چند دقیقه آماده میشود و برای صبحانه بینراهی یا مهمانی عصرانه یک انتخاب عالی است.
در این طرز تهیه اسنک مرغ ابتدا باید فیله مرغ را به نوارهای باریک برش بزنید، با پیاز رندهشده مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس فلفلدلمه و قارچ شسته را خرد کنید. بعد از ۱۵ دقیقه فیلههای طعمدارشده را در روغن داغ تفت دهید تا طلایی شوند. حالا درب ساندویچساز را باز کنید، کف و روی آن را کمی چرب کنید، نان تست را قرار دهید و مرغ را همراه با فلفلدلمه و قارچ روی آن بچینید. در آخر روی تمام مواد پنیر پیتزا بریزید و یک نان تست دیگر روی مواد بگذارید.
بروشتای مرغ تنوری، یک فینگرفود مجلسی عالی برای دورهمیهای دوستانه و یک میانوعده رسمی است که در هر موقعیتی میتوان از طعم لذیذ آن لذت برد.
بعد از تهیه مواد لازم برای اسنک از سوپرمارکتهای اینترنتی یا خواربارفروشیهای محلی، در مرحله اول تکههای مرغ را با ادویه در روغن داغ تفت دهید و کنار بگذارید. سپس یک ظرف مخصوص فر بردارید و کف آن را با یک لایه گوجهفرنگی خردشده بپوشانید، مرغها را روی گوجهفرنگی بریزید، سیر خردشده، پونه خشک و سرکه بالزامیک را اضافه کنید و با یک لایه گوجهفرنگی روی مرغها را بپوشانید. در آخر مقداری پنیر پیتزا بریزید و بگذارید ۲۰ دقیقه در فر گریل شود. در آخر روی ظرف کمی ریحان بریزید و سرو کنید.
این اسنک تند و لذیذ هندی مخصوص آخر هفتههاست؛ چون وقتگیر نیست و با کمترین زحمت، رنگولعاب تازه و خوشمزهای به سفره میدهد.
برای تهیه این اسنک ساده ابتدا مرغ را بهمدت ۱۵ دقیقه در مواد طعمدهنده (سیر، زنجبیل، ادویه) مرینیت کنید. در مرحله بعد مرغ آغشته به آرد ذرت و تخممرغ را روی حرارت متوسط سرخ کرده و کنار بگذارید. مجددا در ماهیتابه روغن بریزید، فلفل سبز، پیاز و سیر خردشده را خوب تفت دهید. حالا مرغ را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه با مواد بپزد. در آخر ۲ پیمانه رنگ خوراکی، برگ گشنیز و آبلیموی تازه را اضافه کرده و داغداغ سرو کنید.
این اسنک مرغ سریع و آسان را میتوان در کوتاهترین زمان ممکن با کمترین مواد اوله تهیه و بهعنوان پیشغذا یا کنار برنج سرو کرد.
ابتدا تمام مواد اسنک بهجز کشک را خرد و کشک را به آن اضافه کنید. تکههای مرغ را به این مواد آغشته کرده و بگذارید یک ساعتی در یخچال مرینیت شود. در یک بشقاب دیگر ترکیب سوخاری شامل مقداری آرد برنج، آرد سمولینا و ادویه را مخلوط کنید و کنار بگذارید. بعد از یک ساعت تکههای مرغ را در مواد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.
بال مرغ هر طور طبخ و سرو شود، بینهایت لذیذ و خوشمزه است؛ اما اگر یک بار اسنک بال مرغ آتشین را برای مهمانی و پیکنیک امتحان کنید، طرفدار پروپاقرص این اسنک مراکشی میشوید.
بالهای شسته و آماده را با نمک مزهدار کنید و روی توری سیمی مخصوص فرد بچینید. ۳۵ الی ۴۵ دقیقه زمان دهید تا بالها خوب مغرپخت شوند. اکنون باید سس بال اسنک را آماده کنید. کره را در قابمه حرارت دهید و سس فلفل تند و پودر سیر را به آن اضافه کنید. نمک بزنید و مخلوط را روی بالهای پخته بریزید. اسنک لذیذتان آماده است. میتوانید با دیپ کرفس و سس بلو چیز (ترکیب مایونز، خامه ترش، بلو چیز و جعفری) نوش جان کنید.
موموس مرغ یکی دیگر از اسنکهای محبوب خیابانی شبیه پیراشکیهای خوشمزه با مغز مرغ طعمدار است که بهدلخواه خود میتوانید آن را را بخارپز، سرخ یا تنوری نوش جان کنید.
برای تهیه این اسنک مرغ لذید ابتدا مرغ نگینی را با پیاز و ادویه تفت دهید و وقتی نیمپز شد، هویج نگینی، فلفلدلمه خرد شده، فلفل سبز، سیر و کلم را به ترتیب اضافه کنید. سپس سس سویا بریزید و از روی حرارت بردارید. در مرحله بعد برای تهیه خمیر موموس ترکیب آرد و آب را مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا جایی که خمیر به دست نچسبد. بعد از نیمساعت استراحت، خمیر را با وردنه پهن کنید و قالب بزنید. وسط هرتکه خمیر مقداری از مواد میانی را بریزید و لبهها را به سمت بالا جمع کنید و بپیچید تا بسته شود. موموسها را روی صافی بخارپز پچینید و بگذارید کاملا پخته شوند.
حالا که طرز تهیه اسنک ساده را میدانید، میتوانید با هر مواد غذایی که در خانه دارید، یک اسنک خوشمزه برای پیشغذا یا میانوعده بعدی آماده کنید. مواد لازم برای تهیه اسنک را در یک چشمبرهمزدن از سوپرمارکتهای اینترنتی تهیه کنید و همین حالا دستبهکار شوید.
اسنک مرغ موردعلاقه شما کدام است؟ اگر گزینه دیگری دارید که نامش را در این فهرست نمیبینید، حتما دستور پختش را با ما در میان بگذارید.
پاسخ ها