در اینکه همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ یکی از شیوه های ساده ،راحت و قدیمی کسب درآمد در ایران و جهان می باشد کسی شک ندارد . در همان آغاز ورود اینترنت به ایران ، همکاری در فروش جای خود را در بین وبمستران و به ویژه وبلاگ نویسان که در آن زمان زیاد بودند باز کرد و افراد زیادی از وبلاگ نویسان لینک و بنرهای آن را در وبلاگ های خود می گذاشتند و تلاش داشتند تا کسب درامد خوب و مناسبی داشته باشند.
در این مقاله قصد تاریخ نویسی و بیان تاریخچه سیستم همکاری در فروش اینترنتی یا همان افیلیت مارکتینگ را ندارم فقط می خواهم بگویم که سابقه این نوع کسب درامد اینترنتی به درازای عمر اینترنت در کشور می رسد و افراد زیادی خاطرات خوش و ناخوشی از همکاری با این شیوه را دارند.
به دلیل اهمیت همکاری در فروش که هنوز یکی از راههای خوب و راحت کسب درآمد می باشد در مقاله ضمن شرح مختصر و معرفی اجمالی همکاری در فروش، به معروف ترین راههای کسب درامد از طریق همکاری در فرشو می پردازم .
موفقیت در هر حوزهای نیاز به اطلاعات دقیق و جامع از آن حوزه دارد. قبل از اینکه به واسطه اطلاعات جزئی و ناقص خود فعالیت در سیستم همکاری در فروش را شروع کنید، بهتر است با تمام جزییات این سیستم آشنا شوید.
سیستم همکاری در فروش که با عناوین مختلفی از جمله فروش وابسته، بازاریابی واسطه ای، بازاریابی پورسانتی و فروش واسطه ای در سطح بازار شناخته میشود، شامل تمام فعالیتهایی میشود که افراد بازاریاب را در سود یک شرکت یا فروشگاه شریک میکند.
بازاریابی پورسانتی که یکی از زیرمجموعههای مشهور سیستم همکاری در فروش است، امروزه در فروشگاهها و شرکتهای تولیدی بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. ساختار فعالیت بازاریابی پورسانتی به این صورت است که شخص بازاریاب در صورت فروش محصولات شرکت مورد نظر، به صورت درصدی در سود سهیم میشود. شرکت سرشاخه میتواند یک تولیدی سنتی یا سایت فروشگاه باشد.
به قول معروف، سیستم همکاری در فروش یک معامله دو سر سود است که هم صاحبان کسب و کار و هم بازاریاب از سود آن بهرهمند میشوند، البته گاهی اوقات هم سیستم همکاری در فروش شامل تعدادی شرکت است که یکی از شرکتها به عنوان مهره اصلی و سرشاخه، محصول یا خدماتی را ارائه میدهد که شرکتهای دیگر موظف به بازاریابی برای آنها و در نهایت دریافت پورسانت خود هستند.
سیستم همکاری در فروش به روشهای مختلفی انجام میشود که در ادامه به برخی از این روشها اشاره خواهیم کرد. البته توصیه می شود که فرصت های مناسب کسب درآمد اینترنتی را هیچ گاه از دست ندهید و تلاش کنید از این فرصت ها به نحو احسن استفاده کنید .
مهم ترین و مرسوم ترین روش های همکاری در فروش عبارتند از:
از معمولترین روشهایی که در سیستم همکاری در فروش به ویژه در ایران از آن استفاده میشود، همکاری در فروش سرویسهای هاست و سرور است. سرویسهای هاستینگ در ازای خرید هر هاست ممکن است تا سقف 15 درصد به شما پورسانت ارائه کنند. رویهای که در بسیاری از وب سایتهای بزرگ مرسوم است، آن است که در قسمتی از سایت که معمولا قسمت فوتر است، نوشته میشود "سرورهای این سایت توسط سرورهای قدرتمند … میزبانی میشوند". با نوشتن اسم وب سایتی که سرور از آن دریافت شده و لینک دادن به سایت هاستینگ سیستم همکاری در فروش جریان پیدا میکند.
مهمترین و اصلیترین مدل همکاری در فروش در سراسر جهان متعلق به همکاری در فروش محصولات فیزیکی است. از پیشگامان استفاده از این سیستم میتوان به فروشگاه آمازون اشاره کرد که با راهاندازی چنین سیستمی باعث درآمدزایی برای افراد بسیاری در سراسر جهان شد. در ایران نیز وب سایت دیجی کالا توانسته به خوبی سیستم همکاری در فروش محصولات فیزیکی را راهاندازی کند و این امکان را برای شما به وجود میآورد تا برای یک محصول یا گروهی گروهی از محصولات خود، بتوانید لینک اختصاصی دریافت کنید. شما میتوانید این لینک را در وب سایت خود یا هر رسانه اجتماعی دیگر به اشتراک گذاشته و 2 تا 10 درصد پورسانت دریافت کنید.
در دنیای امروز محصولات مجازی نیز همانند محصولات فیزیکی بسیار مورد استفاده قرار میگیرند و همین امر باعث شده تا روز به روز بر وب سایتهایی که محصولات دانلودی ارائه میکنند، افزوده شود. سیستم همکاری در فروش محصولات مجازی هم مانند محصولات فیزیکی بوده با این تفاوت که پورسانت بیشتری را میتواند شامل شود.
فروش آثار سینمایی و موسیقی بر پایه سیستم همکاری در فروش باعث شده تا از دانلود غیر قانونی این محصولات به میزان قابل توجهی جلوگیری به عمل آید. برای درک بهتر این موضوع بهتر است با مثال پیش برویم. همانطور که میدانید وب سایت های بسیاری وجود دارند که فیلمها و سریالهای مختلف را به صورت غیرقانونی و رایگان ارائه میکنند ولی با به وجود آمدن سیستم همکاری در فروش این وب سایت ها از قرار دادن لینک فیلمها و سریالها به صورت رایگان اجتناب کرده و در صورتی که بر روی لینک دانلود فیلم یا سریالی کلیک کنید، خواهید دید که تمامی لینکها از وب سایت های مختلف به یک سایت متصل میشوند.
نکته جالب توجه آن است که عضویت در سیستم همکاری در فروش این وب سایت ها بسیار ساده است و شما تنها با ثبت نام در یکی از این وب سایت ها و دریافت لینک شخصی میتوانید کسب درآمد کرده و 30 درصد پورسانت دریافت کنید. با راه اندازی چنین سیستمی هم از دانلود غیر قانونی محصولات جلوگیری میشود، هم سایت ارائه دهنده محصولات، سایت توزیع کننده محصول و مخاطب سود خواهند برد.
شاید شما هم بارها این پیام اسنپ را مشاهده کرده باشید که با دعوت دوستانتان به این اپلیکیشن شما شامل یک سفر رایگان یا درصدی تخفیف برای سفرهای بعدی خواهید شد. این مثال نمونهای کاملا بارز از همکاری در فروش با دعوت از دوستان است. این روش توسط بسیاری از استارت آپها مورد استفاده قرار میگیرد و بازخورد خوبی را نیز به همراه داشته است.
قبل از هر توضیح دیگری بهتر است بدانید استفاده از سیستم همکاری در فروش هیچ محدودیت زمانی و مکانی ندارد و همین امر به ظاهر ساده، باعث میشود شما با سرعت بالاتر و دردسر کمتری مسیر موفقیت را طی کنید. این سیستم اغلب برای وب سایت ها و کسب و کارهای اینترنتی پیاده میشود اما برای کسب و کارهای سنتی هم میتواند روش مناسبی باشد.
سیستم همکاری در فروش زمانی باعث ثروتمند شدن شما میشود که به یک حقیقت مهم واقف باشید:
موفقیت و نیل به هدف نه فقط از طریق انتخاب بازاریابی واسطهای به عنوان شغل، بلکه به واسطه عملکرد بی نقص شما در این عرصه حاصل میشود.
احتمالا شما هم اخبار ضد و نقیضی در مورد درآمدزایی از طریق همکاری در فروش به گوشتان خورده است. برخی میگویند، فعالیت در این حوزه چیزی جز اتلاف وقت نیست، این در حالی که همه ما شاهدیم برخی افراد سودهای چند صد میلیونی از این راه به جیب زدهاند. حقیقت چیست؟ آیا استفاده از این روش بازاریابی سودآور است یا صلاح این است که عطایش را به لقایش ببخشیم؟ واقعیت این است که همه چیز به شما و نوع عملکردتان در این عرصه بستگی دارد. شما تعیین میکنید که جزو بازندگان این رقابت باشید یا برندگان.
پاسخ ها