یک همهگیرشناس انگلیسی مدعی شد؛ امکان از بین رفتن کرونا پیش از ساخت واکسن؛ طبق ادعای یک دبیر سابق سازمان جهانی بهداشت، ممکن است کروناویروس "پیش از ساخت واکسن" به طور طبیعی از بین برود.
پروفسور کارول سیکورا که پیش از این برنامه سرطان سازمان جهانی بهداشت را بر عهده داشت، با بیان این که همه جا شاهد یک الگوی تقریباً مشابه در شیوع کرونا هستیم، اظهار داشت که احتمالاََ ایمنی ایجاد شده در برابر این ویروس بیش از آن چیزی است که ما تخمین زدهایم.
به گزارش ایسنا، وی افزود: ما باید روند شیوع ویروس را کندتر کنیم، اما در عین حال این ویروس ممکن است به خودی خود از بین برود. به نظر من این سناریو عملی است.
اظهارات امیدوارکننده این همهگیرشناس انگلیسی چند روز پس از مطالعه جدید در مجله بینالمللی Clinical Practice که تخمین زده بود حدود ۱۹ میلیون نفر احتمالاً در انگلیس به کروناویروس مبتلا شدهاند، منتشر شد.
تلاشهای همهگیرشناسها در انگلیس برای کشف و کنترل روند شیوع واقعی ویروس توسط تصمیم دولت مبنی بر توقف آزمایشهای گسترده و ردیابی از اواسط ماه مارس مختل شده است.
در حالی که امیدها برای بازگشت به وضعیتی که دولت انگلیس به آن لقب "عادی جدید" را دادهاند، بر توسعه برنامههای گسترده آزمایش و ردیابی تماس متمرکز است، بسیاری اظهار داشتند که بازگشت کامل به شرایط پیش از شیوع این ویروس فقط با ساخت واکسن امکانپذیر خواهد بود.
آخر هفته گذشته نیز بوریس جانسون تأکید کرد که تنها راهحل طولانی مدت امکانپذیر برای بازگشت به شرایط عادی به ساخت واکسن یا درمان مبتنی بر دارو وابسته است که به گفته وی ممکن است بیش از یک سال تا آن زمان فاصله داشته باشیم. وی همچنین اذعان کرد که در بدترین سناریو ممکن است هرگز موفق به ساخت واکسن کرونا نشویم.
نظرسنجیهای اخیر در انگلیس نشان میدهد که مردم به طور مشابه به ساخت واکسن امید بستهاند. محققان دریافتند بیش از یک چهارم پاسخدهندگان انگلیسی در این نظرسنجی اعلام کردهاند که تا زمانی که واکسن پیدا نشود، احساس راحتی در حمل و نقل عمومی نمیکنند.
مت هانکوک، وزیر بهداشت انگلیس پیش از این گفته بود که دولت همهچیز را به "یافتن واکسن" واگذار کرده و برای دو پروژه برجسته ساخت واکسن، دو دانشگاه آکسفورد و امپریال کالج لندن حداقل ۴۲.۵ میلیون پوند برای حمایت از آزمایشهای خود دریافت کردهاند.
بنا بر گزارش ایندیپندنت، سر جان بل، استاد آکسفورد و عضو کارگروه کروناویروس دولت انگلیس، این هفته اعلام کرد که نتایج اولیه این آزمایشها احتمالاََ تا ژوئن آماده شود. این تیم تحقیقاتی امیدوار است در صورت موفقیت یک میلیون دوز واکسن حاصل از آن را تا سپتامبر تولید کند.
پاسخ ها