سوژه های روز، خبرهای داغ

سوژه های روز، خبرهای داغ

پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.
توسط ۳۴ نفر دنبال می شود
 ۹ نفر را دنبال می کند

روایتی از اقتصاد دنیا در دوران پساکرونا

روایتی از اقتصاد دنیا در دوران پساکرونا

اطلاع رسانی تبلیغاتی؛ روایتی از اقتصاد دنیا در دوران پساکرونا

مهدی ورقایی بنیان گذار شرکت افق بین المللی یاسمین با نام تجاری الست گروپ یکی از شخصیت های فعال در زمینه کاریابی بین المللی و تجارت خارجی است. در این مقاله قصد داریم به تحلیل های ورقایی در رابطه با اقتصاد دنیا در دوران پساکرونا و آینده کاریابی بین المللی اشاره کنیم.

جالب است بدانید که الست گروپ این روزها تمرکز ویژه ای بر کاریابی بین المللی و مهاجرت به کشورهایی مانند کانادا، آلمان، سوئد و سایر کشورهای اروپایی دارد. که برای کسب اطلاعات در رابطه با مهاجرت به این کشورها، بخصوص مهاجرت به آلمان به مقاله مهاجرت به آلمان الست گروپ و وبسایت این شرکت به آدرس https://alast.group/ مراجعه کنید.

مهاجرت به آلمان در الست گروپ جایگاه ویژه ای دارد و الست گروپ با روش های متنوعی از کاریابی و آوسبیلدونگ گرفته تا سرمایه گذاری و ثبت شرکت پیشنهاد های ویژه ای برای اقدام به مهاجرت به آلمان دارد.

اما برویم سراغ اصل مطلب: اقتصاد در دوران پساکرونا

«کرونا روزی تمام خواهد شد.» این گزاره‌ای‌ است که هیچکس در دنیا از صحت وقوع یا عدم‌وقوع آن اطلاع دقیق و متقنی ندارد. نه سیاست‌مردان، نه پزشکان خبره و صاحبان کسب‌وکار و اقتصاددانان. اما در این میان، اقتصاددانان در تلاشند تا به این سوال پاسخ دهند که چه اتفاقی در دنیای پس از کرونا به لحاظ اقتصادی خواهد افتاد و وضع به چه شکل خواهد بود؟

برای پاسخ به این سوال سخت و مبهم، نیاز است تا ابتدا، شرایط اقتصادی دنیا در دوران شیوع و گسترش و حضور کرونا در اکثر کشورهای دنیا را بررسی کنیم. در این مقاله همراه مهندس مهدی ورقایی، بنیان گذار شرکت افق بین الملل یاسمین (الست گروپ) باشید تا تحلیل های موشکافانه این مشکل فرا ملیتی را بخوانید.

کرونا چه اثری روی اقتصاد دنیا گذاشته است؟ این اثر، بیش از هرچیز، در قیمت آتی (فیوچرز) ۱دلاری نفت امریکا (WTI) خود را نشان داد. نرخ رو به افزایش تعداد بیکاران در ایالات متحده (بر اساس تعداد کسانی که درخواست بیمه بیکاری در این کشور کرده‌اند) از زیر ۱٪ در شرایط قبل از کرونا به بیش از ۱۴٪ در دوران کرونایی، و یا نرخ فزاینده بیکاری در کشورهای برتر صنعتی و اقتصادی دنیا نظیر آلمان و کانادا، تعطیلی یا کاهش ظرفیت تولید بسیاری از کارخانه‌های دنیا، و حرکت رو به نابودی صنعت کشورهای در حال توسعه، بیش از هرچیز نشان از آن دارد که کرونا نه تنها یک بحران پزشکی و سلامتی جدی برای انسان است ، بلکه یک بحران جدی اقتصادی و معیشتی برای دنیا ‌ مردم کشورهای مختلف، چه کشورهای توسعه یافته و چه کشورهای در حال توسعه ، نیز هست.

در نتیجه، ضربه‌ی سخت به تولید و صنعت در جای‌جای دنیا، میراث این ویروس پر حرف و حدیث برای اقتصاد در دوران کرونا و دوران پس از کرونا در جهان خواهد بود. اما، همانطور که پزشکان و پرستاران، با جانفشانی و ایثار، در خط مقدم مبارزه با کرونا در حوزه سلامت و پزشکی هستند، در این دوران، سرمایه‌گذاران و کارآفرینان نیز با تاب‌آوری و البته خلاقیت و تبدیل تهدید به فرصت ، در خط مقدم مبارزه با کرونا در حوزه معیشت و اقتصادی خواهند بود.

حفظ سطح تولید با استفاده از ذهنیت خلاقانه و تاب‌آورانه، باعث افزایش درآمد ملی و همچنین کاهش نرخ بیکاری در دنیا خواهد شد. اما چه کسانی این موهبت بزرگ برای اقتصادهای کشورهای مختلف دنیا را به ارمغان می‌آورند؟ به همین دلیل است که کشورهایی مانند آلمان در حال برنامه ریزی جهت جذب سرمایه متخصص خارجی هستند. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به مقاله مهاجرت به آلمان وبسایت الست گروپ مراجعه کنید.

مشخصاً، کارآفرینان و افراد خلاق، کلید حل مشکلات اقتصادی در دوران پساکرونا خواهند بود و اقتصادهای پویا در دنیا، در حال حاضر ضمن تلاش برای رفع مشکلات کنونی و آنی ایجاد شده برای اقتصادشان، در حال آموزش، سرمایه‌گذاری و بسترسازی برای شکوفایی هرچه بیشتر کارآفرینان تازه‌نفس و خلاق در دوران پساکرونا هستند. چیزی که شاید در حال حاضر در کشور ما کمتر به چشم می‌آید.

کشورهای توسعه یافته اروپایی و علی‌الخصوص شرکت‌های پیش‌رو در دنیا نظیر گوگل، اپل و فیسبوک، در حال حاضر و در دوران ظهور و گسترش کرونا، در تلاشند تا ضمن حفظ موقعیت و سهم بازار خود ، و همچنین مقابله و مبارزه با اثرات رکودی کرونا بر کسب‌وکارشان، با نگاهی بلندمدت‌تر به توسعه‌ی مهارت‌ها و توانایی‌های نیروی انسانی خود بپردازند، زیرا به خوبی میدانند در دوران پسا کرونا، نیروی انسانی خلاق و هوشمند ، مهمترین برگ برنده شرکت‌ها و اقتصادها خواهد بود که باعث خواهد شد تا آن‌ها دچار رکود شدیدی که در دوران پساکرونا (یا حداقل در دوران فروکش کردن و کمتر شدن کرونا) قابل انتظار است ، نشوند و به نظر می آید در حال حاضر بهترین سرمایه گذاری ممکن، همین گزینه است.

آنچه مشخص است ، در حال حاضر و در دوران پساکرونا ، تجارت الکترونیک و دیجیتال مارکتینگ نقش مهمی در پیشرفت‌ کسب‌وکارها خواهد داشت و توصیه میشود کسب‌وکارهای سنتی برای افزایش صادرات و توسعه کسب‌وکار خود و استفاده از فرصت‌های ایجاد شده بر اثر کرونا، از فضای سنتی به فضای نوین و دیجیتال تغییر زیرساخت داده و از این طریق به اقتصاد کشور کمک کنند.

همچنین ، به شرکت‌های بزرگ توصیه میشود بخشی از کارکناشان را در این دوران (که آموزش بیشتر به صورت الکترونیکی در دنیا گسترش یافته) به دوره‌های آموزشی بیزینس در کشورهای توسعه یافته متصل کنند تا علاوه بر اینکه بتوانند انتقال دانش و تجربه را در این بستر به نحو احسن انجام دهند ، کمک شایانی نیز به آینده اقتصاد کشور در دوران پسا کرونا انجام دهند که شخصا توانسته ایم تا حدودی این موضوعات را در الست گروپ پیاده کنیم.

میتوان گفت، کرونا برای اقتصاد کشورهای در حال توسعه همچون کشورِ ما، از جهتی فرصت خوبی برای کم کردن فاصله با اقتصاد کشورهای توسعه یافته است. فرصتی که، گرچه تبعات منفی و فشار سنگین حاصل از رکورد اقتصادی کرونایی نیز در آن نهفته است، اما اگر از آن بهره‌برداری در جهت رشد نیروی انسانی و تقویت سطح خلاقیت کارکنان و کارآفرینان نشود، باعث خواهد شد تا در دوران پساکرونا، فاصله اقتصاد ما با اقتصاد کشورهای توسعه یافته، بیش از پیش شود.

اما رفتار بازارهای مالی و فینتک چگونه خوهد بود؟ آیا نقش ارزهای دیجیتال پر رنگ تر از قبل خواهد شد؟ باید منتظر ماند و این موضوع را در بازارهای مالی بررسی کرد.

سوژه های روز، خبرهای داغ
سوژه های روز، خبرهای داغ پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋