سوژه های روز، خبرهای داغ

سوژه های روز، خبرهای داغ

پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.
توسط ۳۴ نفر دنبال می شود
 ۹ نفر را دنبال می کند

کرونا و جهش سینمای خانگی

دکتر حجت‌اله عباسی؛ کرونا و جهش سینمای خانگی

دکتر حجت‌اله عباسی*؛ ویروس کرونا، میزان خانه‌نشینی را افزایش و جهش خوبی در فعالیت‌های استارت آپ‌های فیلم و سریال در کشور ایجاد کرده است.

غنی‌سازی اوقات فراغت در ایام خانه‌نشینی کرونایی، زندگی را دلنشین و پنجره امید و افق روشنی را فراروی شهروندان قرار می‌دهد. نگرانی را کاهش داده و استرس را به حاشیه می‌راند.

فناوری‌های نوین، فرصت‌های جذابی را برای پر کردن اوقات فراغت در اختیار شهروندان قرار داده اند. رسانه‌های اجتماعی، استارت آپ‌های مطالعه کتاب، نمایش فیلم و سریال و کسب و کار در این زمره‌اند.

کرونا صنعت سینما را تعطیل کرده و تولیدات سینمایی و تلویزیونی کاهش یافته است. یکی از شیوه‌هایی که تا حدی این خلا را پر کرده و از هنرمندان حمایت می‌کند، استفاده از ظرفیت استارت آپ‌های فیلم و سریال در حوزه تماشای آنلاین است. این کسب و کار نوین برغم محدود شدن پاره‌ای از شیوه‌های سنتی، دریچه‌های جدیدی را برای تامین نیاز‌های سرگرمی شهروندان گشوده است.

در ده سال اخیر استارت آپ‌های متنوعی با هدف نمایش فیلم و سریال در ایران راه اندازی شده اند. آن‌ها فیلم و سریال را با خدمات اینترنتی نیم بهاء در اختیار علاقمندان قرار می‌دهند.

استارت آپ‌های نمایش فیلم از سال ۱۳۹۰ در کشور راه اندازی شده اند و تا کنون بیش از چندین استارت آپ صاحب نام توانسته اند در بازار برای خود فضای کسب و کار باز کنند. این استارت آپ‌ها مرجع قانونی دانلود فیلم بوده و مهر تاییدی بر مالکیت معنوی اثر زده‌اند.

این استارت آپ‌ها که از قضا مناسب ایام خانه‌نشینی و تماشای فیلم به صورت فردی و گروهی هستند مجموعه‌ای از فیلم‌ها و سریال‌های داخلی و خارجی را در موضوعات گوناگون از جمله خانوادگی، کودک و نوجوان، کلاسیک، انیمیشن، مستند، درام، اکشن، کمدی، عاشقانه، ترسناک، علمی- تخیلی، اسکار و دیگر موضوعات ارایه داده اند.

از جمله خدمات این استارت آپ‌ها، امکان جستجو، توضیح درباره فیلم‌ها، پیش نمایش و نقد و بررسی فیلم، قابلیت دانلود، تنظیم کیفیت متناسب با سرعت اینترنت و رویت فیلم‌ها در تلفن همراه، تبلت، لب تاب، تلویزیون و کنسول بازی است.

در این استارت آپ‌ها ده‌ها هزار اثر هنری ارایه شده است. در تازه‌ترین خدمات پاره‌ای از استارت آپ‌ها مانند نماوا با راه اندازی سرویس سینمایی از فروردین امسال، امکان ارایه فیلم‌های سینمایی در منازل را نیز کلید زده است.

ثبت‌نام در سرویس‌های ارایه فیلم و سریال بسیار آسان و محصولات فرهنگی خریداری شده نیز در بازه زمانی معینی در اختیار مشترکان قرار می‌گیرند. فیلم‌های سینمایی به مدت ۶ ساعت، ولی سایر آثار تا سه هفته مهلت برای دانلود و دیدن دارند. امکان رویت مکرر در بازه تعیین شده و امکان دانلود فیلم‌ها به صورت آفلاین وجود دارد.

*مدرس دانشگاه

سوژه های روز، خبرهای داغ
سوژه های روز، خبرهای داغ پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋