دکتر سید مظفر ربیعی رییس سابق دانشگاه علوم پزشکی بابل جمعه شب بر اثر ویروس کرونا درگذشت.
این چهره علمی که از چند روز قبل در بیمارستان شهید یحیی نژآد بابل بستری و تحت مراقبتهای ویژه قرار داشت، نهمین پزشک و کادر درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل است که جانش را از دست داد.
به گزارش ایرنا، دکتر سید مظفر ربیعی متخصص بیهوشی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل از چهارم بهمن ماه سال ۹۲ به مدت بیش از چهار سال در سمت ریاست این دانشگاه در بابل مشغول خدمت بوده است. وی توانست در طول این دوران خدمات خوبی اعم از ۲۰ طرح عمرانی و زیرساختی از جمله بزرگترین کلینیک فوق تخصصی امید را در بابل راه اندازی کند.
همچنین دکتر صمد بابازاده پزشک خانواده نیز که در بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل به علت ابتلا مشکوک به کرونا بستری بود، جمعه شب درگذشت.
دکتر مصطفی صمدی، دکتر فرید نیرویی و دکتر ایرج ابراهیمنژاد از پزشکان پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی بابل و همچنین آقای ساداتی، جلالی نیا، و مجید اردشیری از کارمندان خدوم و نیز یک کارمند بازنشسته زن به نام سیده راضیه حسینینژاد هم از دیگر اعضای کادر درمانی بابل بودند که روزهای گذشته جانشان را در راه خدمت به بیماران کرونایی در بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل از دست دادند.
شهرستان بابل دروازه ورودی بیماری کرونا به مازندران بود و با شناسایی ۲ شهروندی که به قم سفر داشتند و قرنطینه کردن آنها در بیمارستان، شیپور ورود کرونا به مازندران را به صدا در آوردند.
بر اساس آخرین گزارش دانشگاه علوم پزشکی بابل، تاکنون بستری بیش از یک هزار نفر بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل به ثبت رسید که تست ۲۵۰ بیمار کرونایی در این شهرستان مثبت اعلام شد و هم اکنون ۴۰۰ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای بابل بستری میباشند.
شهرستان ۵۳۱ هزار نفری بابل از هفته گذشته در وضعیت قرمز قرار گرفت و از مردم خواسته شد برای شکست کرونا از خانه خارج نشوند.
هفت بیمارستان آموزشی درمانی هم اکنون زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی بابل خدمات درمانی مورد نیاز را به بخشی از مردم مازندران ارائه میدهد.
این بیمارستانها شامل آیت الله روحانی، شهید یحیی نژاد، شهید بهشتی، بیمارستان ۱۷ شهریور مرزیکلا، بیمارستان کودکان امیرکلا، مرکز ناباروری فاطمه الزهرا و همچنین بیمارستان پرتو درمانی شهید رجایی بابلسر است.
پاسخ ها