به گزارش سایت اینترنتی دولت روسیه، میخاییل میشوستین در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با کرونا تحت نظارت دولت روسیه گفت: هدف اصلی ما همانطور که بارها گفته ام اجازه ندادن انتشار ویروس کرونا و کنترل وضعیت در حالت مستمر و اقدام پیشدستانه است.
دفتر مطبوعاتی آژانس فدرال پزشکی و بیولوژیکی روسیه اعلام کرد که واکسن کرونا تا ۱۱ ماه دیگر آماده خواهد شد.
به گزارش ایرنا، دفتر مطبوعاتی آژانس فدرال پزشکی و بیولوژیکی روسیه اعلام کرد که امیدوار است نخستین نتایج از آزمایش واکسن کرونا را تا ماه ژوئن سال ۲۰۲۰ بدست آورد.
بر اساس گزارش دفتر مطبوعاتی آژانس فدرال پزشکی و بیولوژیکی روسیه، واکسن کرونا تا ۱۱ ماه دیگر آماده خواهد شد.
امروز نخست وزیر روسیه تولید شش واکسن کرونا در این کشور را تایید و اعلام کرد که آزمایش این واکسنها آغاز شده است و در تولید این واکسنها از فناوریهای پیشرفته بیولوژیکی استفاده شده است.
به گزارش سایت اینترنتی دولت روسیه، میخاییل میشوستین در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با کرونا تحت نظارت دولت روسیه گفت: هدف اصلی ما همانطور که بارها گفته ام اجازه ندادن انتشار ویروس کرونا و کنترل وضعیت در حالت مستمر و اقدام پیشدستانه است.
وی افزود: این فقط مربوط به اعمال محدودیت پروازها یا منع برگزاری برنامههای پرجمعیت نمیشود بلکه ساخت واکسن کرونا را دربر میگیرد.
نخست وزیر روسیه گفت: در زمان حاضر در روسیه آزمایش شش واکسن کرونا جریان دارد. دانشمندان روس این واکسنها را در مدت بسیار کوتاه در دو ماه تولید کردند و در تولید آن از فناوریهای بیولوژیکی و دستاوردهای موجود استفاده کردند.
وی افزود: ما امیدواریم که امنیت و کارایی این واکسنها تایید میشود و آن را میتوان برای پیشگیری و کنترل بیماری بکار گرفت.
نخست وزیر روسیه این را نیز گفت که در صورت نیاز اقدامات بیشتر برای حمایت دولت از افراد و بخشهای اقتصادی و شرکتهای روسیه که بخاطر بحران کنونی در معرض خطر قرار گرفته اند بکار گرفته میشود.
گفتنی است سازمان حمایت از مصرف کنندگان روسیه که مسئول پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در روسیه است، اعلام کرد که آزمایش واکسن کرونا بر روی حیوانات را آغاز کرده است.
سازمان حمایت از مصرف کنندگان روسیه (روس پاترب نادزور) روز جمعه در بیانیهای اعلام کرد که در مرکز تحقیقاتی «وکتور» وابسته به این سازمان در فشردهترین زمان نمونههای واکسن ساخته شده و این واکسنها در شش زمینه تهیه شده است.
در بیانیه آمده است: پژوهشگران موفق شدند واکسنهایی را بر اساس ویروسهای گروه سرماخوردگی، سرخک، استوماتیت و نیز با بکارگیری فناوریهای واکسن مصنوعی شامل واکسن ام. ار. ان. کا، واکسنهای پپتیدی و واکسنهای انفرادی بسازند.
سازمان حمایت از مصرف کنندگان روسیه میگوید: در تهیه واکسن جدید با استفاده از فناوریهای بیولوژیکی نیاز به آزمایش آن بر روی حیوانات آزمایشگاه حساس وجود دارد که اکثرا برای این منظور از موشهای آزمایشگاهی استفاده میشود. پ.
بر اساس آخرین اطلاعات ستاد عملیاتی هشداردهی سرایت و نظارت بیماری کرونا روسیه، در شبانه روز اخیر در روسیه ۵۴ نفر به بیماری کرونا مبتلا شدند و شمار بیماران به ۲۵۳ نفر رسید.
پاسخ ها