سوژه های روز، خبرهای داغ

سوژه های روز، خبرهای داغ

پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.
توسط ۳۴ نفر دنبال می شود
 ۹ نفر را دنبال می کند

درخواست رسمی برای اخذ عوارض برای ورود به شمال

یک نماینده مجلس از رئیس‌جمهور خواست تا برای تأمین بودجه زیرساخت‌های مازندران، ورود به شمال عوارضی شود.

برترین‌ها: یک نماینده مجلس از رئیس‌جمهور خواست تا برای تأمین بودجه زیرساخت‌های مازندران، ورود به شمال عوارضی شود.

حسن نتاج نماینده مردم  بابل در مجلس شورای اسلامی از مکاتبه و پیگیری‌های خود برای تعریف ردیف درآمدی مشخص به‌منظور توسعه زیرساخت‌های استان مازندران خبر داد.

وی با اشاره به حجم بالای ورود مسافران به استان‌های شمالی کشور، اظهار داشت: هدف از این اقدام، تأمین منابع پایدار مالی از طریق اخذ عوارض ورود مسافران و تخصیص آن به بهبود وضعیت جاده‌ها، خدمات رفاهی و گردشگری و دیگر نیازهای زیربنایی استان است

 با ایجاد این ردیف درآمدی، می‌توان گامی مؤثر در جهت کاهش فشار بر منابع استانی و ارتقای کیفیت خدمات به شهروندان و گردشگران برداشت.

photo_2025-09-11_20-29-07

سوژه های روز، خبرهای داغ
سوژه های روز، خبرهای داغ پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋