این غذای محلی در مازندران، ابتدا توسط فردی به نام علی اکبر کلبادی در رستوران کوچک اش تهیه شد. در همان ابتدا، این غذا را تنها میتوانستید در رستوران اکبر آقا میل کنید، اما محبوبیت و مزهی عالی این غذا باعث شد که این غذا به منوی تمام رستورانها راه پیدا کند و همچنین مردم مازندران نیز آن را بهعنوان غذای محلی در خانه درست کنند.
یکی از جذابیتهای ایران را میتوان تنوع غذا در شهرهای آن بدانیم و خود این موضوع میتواند به یک جاذبهی گردشگری و نقطه عطفی در فرهنگ ما تبدیل شود. از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب، میتوانید غذاهایی خوشمزه و بسیار متنوع پیدا کنید که بیشتر آنها تمام سلایق و ذائقهها را راضی میکنند. یکی از استانهای ایران که به داشتن غذاهایی لذیذ و خوشمزه معروف است، مازندران است. اگر به این شهر سفر کرده باشید و یا اینکه در اطراف خود شخصی مازندرانی را داشته باشید، حتما غذای محلی و خوشمزه مازندرانیها یعنی اکبر جوجه را امتحان کردید.
این غذای محلی در مازندران، ابتدا توسط فردی به نام علی اکبر کلبادی در رستوران کوچک اش تهیه شد. در همان ابتدا، این غذا را تنها میتوانستید در رستوران اکبر آقا میل کنید، اما محبوبیت و مزهی عالی این غذا باعث شد که این غذا به منوی تمام رستورانها راه پیدا کند و همچنین مردم مازندران نیز آن را بهعنوان غذای محلی در خانه درست کنند.
اکبر جوجه امروزی، ترکیبی از جوجه سرخ شده، چلو و رب انار است که میتوانید آن را با زیتون، ترشیهای محلی و با پیاز میل کنید. اما راز خوشمزگی اکبر جوجه اصلی و همچنین نرم شدن گوشت مرغ یا جوجه آن، چیزی است که قرار است ما در این مقاله با شما در میان بگذاریم. در ادامه طرز تهیه اکبر جوجه شمالی به سبک رستورانی در منزل را شرح خواهیم داد.
زمان آن رسیده که با مواد بالا، این غذای لذیذ شمالی و مازندرانی را آماده کنید. اگر مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید، بدون شک میتوانید همان اکبر جوجهای را در خانه درست کنید که در رستورانها خوردید.
اضافه کردن مرغ به آب و نمک بسیار اهمیت دارد و اگر دوست دارید این غذا را به سبک رستورانها آماده کنید، حتما پیشنهاد میکنیم که این مرحله را در پخت اکبر جوجه جدی بگیرید. معمولا این غذا را با رب انار سرو میکنند، اما میتوانید با ترکیب کردن رب انار، سیر، گردو چرخ شده، آبلیموی تازه و روغن زیتون، یک سس خوشمزه و لذیذ آماده کنید و آن را کنار ظرف غذا قرار دهید.
پاسخ ها